Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις τιμές των iPhone πρέπει να έχεις λεφτά για πέταμα για να τα πάρεις. Ισχύει προφανώς το ίδιο για τις Android ναυαρχίδες. Δεν αξίζει το κόπο για τηλέφωνο που θα το κρατήσεις 1-2 χρόνια.

1-2 χρόνια ένα iPhone? Φίλτατε ένα iPhone σε καλύπτει τουλάχιστον για 4-5 χρόνια

Για την Apple μιλάμε που έχει "ασφάλεια"

Δεν διάβασες το  σχόλιο μου πιστεύω επίσης δεν γνωρίζεις την διαφορά από το Hack και το Phishing και το 2FA αλλά ναι πως το ξέχασα τεχνολογικό φόρουμ με ξερόλλες είμαστε εδω μέσα και δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε και τα λέτε δημόσια και τα πιστεύετε. 

Edit: και για το άλλο σχόλιο περί 100 άτομα το έχουν ελέγξει όσο αφορά την ROM, δεν μου το λες σοβαρά αυτό.. δηλαδή θα εμπιστευτώ καλύτερα 100 αγνώστους σε ένα XDA Forum από το να έχω δεδομένο ότι η εταιρία που μου πούλησε την συσκευή θα μου παρέχει αυτή τις ενημερώσεις για τα επόμενα 4 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Χάκαραν; Define Χάκαραν, θες να μου πεις ότι αν έχω έναν ισχυρό κωδικό σε συνδυασμό με 2FA μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου "χακάρει" το iCloud? Όταν φτάνετε σε σημείο να χρησιμοποιείται τις δηλώσεις από το κάθε ξέκωλο για να τεκμηριώσετε την άποψη σας, έχετε φτάσει σε απελπιστικό επίπεδο. Μήπως να αρχίσουμε να παίρνουμε και την γνώμη της Kardasian και του West? Μήπως να σοβαρευτείτε λίγο λέω γώ; Που πατάει και ο άλλος μου αρέσει στην παραπάνω παπάρα, που την χάκαραν κιόλας.. "Koolnews"

t-emily-ratajkowski-defends-dress-choice

Εγραψα:

Μαα... Το μεγαλυτερο ποσοστο τετοιων περιστατικων οφειλεται σε υπαιτιοτητα του χρηστη. Οποτε και το video αυτο ειναι απολυτως διχως νοημα.

Μια χαρα σουρωτηρι κανεις και το iphone και το blackberry και το android αν δεν εχεις two step authentication και σαν password βαλεις 1234567890.

Και:

Δεν λες παλι καλα που εχει περαση το Iphone στις celebrities?   :wub:

Μεχρι τωρα οτι φωτογραφια γυμνη απο ξ@κ@λο εχει σκασει μυτη στα internets ειναι απο Icloud. ΔΕΝ λεω οτι φταιει το τηλεφωνο απαραιτητα αλλα επισημαινω το προφανες.

Οτι η Apple λεει παπαριες σε αυτο το video γιατι η ασφαλεια ειναι, κυριως, θεμα χρηστη.

Επισης να το κοιταξεις αυτο με τον σχολιασμο που παταει likes ο καθενας. Θυμιζει πολυ την ελευθερια χρησης που εχουν οι κατοχοι Iphone στις συσκευες τους..

• Like 1
Δημοσ.

Εγραψα:

Και:

Μεχρι τωρα οτι φωτογραφια γυμνη απο ξ@κ@λο εχει σκασει μυτη στα internets ειναι απο Icloud. ΔΕΝ λεω οτι φταιει το τηλεφωνο απαραιτητα αλλα επισημαινω το προφανες.

Οτι η Apple λεει παπαριες σε αυτο το video γιατι η ασφαλεια ειναι, κυριως, θεμα χρηστη.

Επισης να το κοιταξεις αυτο με τον σχολιασμο που παταει likes ο καθενας. Θυμιζει πολυ την ελευθερια χρησης που εχουν οι κατοχοι Iphone στις συσκευες τους..

Για πες εσύ με το ελεύθερο Maldroid πόσο ελεύθερος νιώθεις σήμερα που άλλαξες Launcher και εικονίδια; Πόσα παραπάνω δεδομένα έδωσες και σήμερα στην Google από το τηλέφωνο σου και στις υπόλοιπες φανταστικές εφαρμογές του PlayStore που για βασικές λειτουργίες έχουν πρόσβαση στα πάντα; Άμα είναι έτσι η ελευθερία που ονομάζετε, δεν θα πάρω να την χαίρεστε 

• Like 3
Δημοσ.

1-2 χρόνια ένα iPhone? Φίλτατε ένα iPhone σε καλύπτει τουλάχιστον για 4-5 χρόνια

Δεν διάβασες το  σχόλιο μου πιστεύω επίσης δεν γνωρίζεις την διαφορά από το Hack και το Phishing και το 2FA αλλά ναι πως το ξέχασα τεχνολογικό φόρουμ με ξερόλλες είμαστε εδω μέσα και δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε και τα λέτε δημόσια και τα πιστεύετε. 

Edit: και για το άλλο σχόλιο περί 100 άτομα το έχουν ελέγξει όσο αφορά την ROM, δεν μου το λες σοβαρά αυτό.. δηλαδή θα εμπιστευτώ καλύτερα 100 αγνώστους σε ένα XDA Forum από το να έχω δεδομένο ότι η εταιρία που μου πούλησε την συσκευή θα μου παρέχει αυτή τις ενημερώσεις για τα επόμενα 4 χρόνια.

Οχι καμια 10ετια μην βγαλουμε με την ιδια συσκευη, αλλα ναι να μου πεις οταν αγοραζεις iphone και εχεις σκασει το 800αρι, θα αλλαξεις στο τελος ολα τα κουμπακια, οθονες, flex, μπαταρια, καμερα και οτι αλλο χαλασει στην 5ετια, να σου παει οσο παει η ''επενδυση''.

Εσυ να δειχνεις εμπιστοσυνη στην καθε εταιρεια, κυριως σε ενα κλειστο λειτουργικο που δεν εχεις ιδεα που στελνει δεδομενα και τι στελνει, που εχεις πατησει accept και εχεις δωσει προσβαση στον καθε dev να κανει οτι γουσταρει. Νιωσε οσο ασφαλης θελεις, εγω παλι δεν πειθομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες εσύ με το ελεύθερο Maldroid πόσο ελεύθερος νιώθεις σήμερα που άλλαξες Launcher και εικονίδια; Πόσα παραπάνω δεδομένα έδωσες και σήμερα στην Google από το τηλέφωνο σου και στις υπόλοιπες φανταστικές εφαρμογές του PlayStore που για βασικές λειτουργίες έχουν πρόσβαση στα πάντα; Άμα είναι έτσι η ελευθερία που ονομάζετε, δεν θα πάρω να την χαίρεστε 

Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση γιατι κατανοω οτι ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα και προτιμησεις σε αυτα. Γουσταρεις Iphone? Μαγκια σου και καλα κανεις. ΟΜΩΣ δεν εισαι ουτε κατωτερος, ουτε ανωτερος απο εμενα που γουσταρω android για τους δικους μου λογους.

Και ουτε και θα με δεις σε διαμαχες πανω σε αυτο το κομματι συχνα.

Αλλα δεν γουσταρω αυτα τα μαρκετινιστικα κολπα που κυριαρχουσαν στα 90s με την συγκριση/υποβιβασμο προιοντων. Και την Samsung θα κραξω οταν το κανει και την Apple.

• Like 4
Δημοσ.

Δυστυχώς και φέτος έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης μυθωδίας αρκετές διασημότητες.

Δηλαδή αν χρησιμοποιούσαν Google Photos δίχως 2FA δεν θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα για εσάς να υποθέσω, μόνο και μόνο επειδή το iCloud είναι της Apple και οι έξυπνες γκόμενες έβαλαν τον ίδιο κωδικό παντού δίχως 2FA φταίει η Apple αυτό να καταλάβουμε;

Δημοσ.

Οχι καμια 10ετια μην βγαλουμε με την ιδια συσκευη, αλλα ναι να μου πεις οταν αγοραζεις iphone και εχεις σκασει το 800αρι, θα αλλαξεις στο τελος ολα τα κουμπακια, οθονες, flex, μπαταρια, καμερα και οτι αλλο χαλασει στην 5ετια, να σου παει οσο παει η ''επενδυση''.

Εσυ να δειχνεις εμπιστοσυνη στην καθε εταιρεια, κυριως σε ενα κλειστο λειτουργικο που δεν εχεις ιδεα που στελνει δεδομενα και τι στελνει, που εχεις πατησει accept και εχεις δωσει προσβαση στον καθε dev να κανει οτι γουσταρει. Νιωσε οσο ασφαλης θελεις, εγω παλι δεν πειθομαι.

Μάλιστα... 800€ δεν είδες να υποθέσω πριν τα Link που παρέθεσα με τις τιμές, αλλά προφανώς διαβάζεις αυτό που θες όπως και ότι βρίσκεις το Android ασφαλέστερο από το iOS γιατί ακόμα τρως το παραμύθι του ανοιχτού, ενός λογισμικού της Google. Έλα πες την αλήθεια δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με το iOS. Απλά να έχουμε να λέμε. Αλλά μπα όσες αποδείξεις και να σου δείξω ότι το τηλέφωνο σου ηχογραφεί ακόμα και όταν το έχεις στην αναμονή εσύ θα επιμένεις ότι είναι ασφαλέστερο από ένα iPhone. Σε τέτοιους πελάτες στηρίζονται τέτοιες εταιρίες που πλουτίζουν από τα δεδομένα του καταναλωτή. Αλλά το μόνο που μπορείτε να αναφέρετε για να δικαιολογήσετε κάπως τα αδικαιολόγητα είναι το iCloud από ξαζογκόμενες που δεν χρησιμοποιούν διαφορετικό κωδικό σε κάθε λογαριασμό και δεν ενεργοποιούν 2FA αλλά ναι αυτό είναι Hacking το να κάνεις Login με τον κωδικό κάποιου σε ένα λογαριασμό που δεν χρησιμοποιεί 2FA. Ήθελα να ήξερα αν οι γκόμενες χρησιμοποιούσαν Google Photos πάλι διχως 2FA και με εύκολο κωδικό και κάποιος αποκτούσε πρόσβαση απλά γράφοντας τον κωδικό τους θα είχατε την ίδια αντίδραση; Δεν νομίζω. Αλλά είπαμε ότι μας βολεύει. Απολαύστε την ελευθερία σας.

Hundreds of privacy-invading apps are using ultrasonic sounds to track you

• Like 2
Δημοσ.

παιδια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!Λοιπον επειδη και εφ οσον καπιου κραταει η τσεπη του η apple ειναι μονοδρομος τελος.Γρηγορο αξιοπιστο ασφαλες κλπ κλπ .Τωρα οσο για το android αν θελει καποιος ,και παλι εφ οσον βασταει η τσεπη του πηγαινει σε high end συσκευες που εχουν αξιοπιστια εγγυηση κλπ ο νοων νοειτο .Και θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που οταν αγοραζεις ενα iphone εχεις για μια πενταετια το κεφαλακι σου ησυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδε οτι εχει χασει πολυ κοσμο και προσπαθει να τους παρει πισω αλλα με τα τοσα πολλα κλειδωματα που εχει ποτε ποια iphone.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!Λοιπον επειδη και εφ οσον καπιου κραταει η τσεπη του η apple ειναι μονοδρομος τελος.Γρηγορο αξιοπιστο ασφαλες κλπ κλπ .Τωρα οσο για το android αν θελει καποιος ,και παλι εφ οσον βασταει η τσεπη του πηγαινει σε high end συσκευες που εχουν αξιοπιστια εγγυηση κλπ ο νοων νοειτο .Και θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που οταν αγοραζεις ενα iphone εχεις για μια πενταετια το κεφαλακι σου ησυχο.

H apple μονοδρομος?

This last year και πολυ λεω.

Ακου εκει η apple μονοδρομος.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Security? Ας πάρουμε για παράδειγμα το iCloud και το thefappening.

Δημοσ.

Επιεικώς τραγικά σποτάκια. Και τα 3.

Πιστεύω αντιπροσωπεύουν πλήρως την εταιρία, τα προιόντα της και τους πελάτες της.

• Like 2
Δημοσ.

1) Η apple κατεχει το 90% των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ απο πωλησεις κινητων .

2) Εχει μακραν τους πιο πιστους πελατες 

3) Ενδιαφερεται πραγματικα για το os της και για 5 χρονια ξερεις οτι θα παιρνεις αναβαθμισεις.

Εχω αλλαξει 13 συσκευες ...android  ολες κατι ειχαν ..ενα θεμα ,με εφαρμογες ,κολληματα , η rom το ενα το αλλο... αλλαξε rom βαλε αυτο κανε εκεινο ...dalvic clear μπλα μπλα μπλα...αν εξαιρεσουμε τιποτα 1+ ,nexus,pixel και τα νεα της nokia που απο οτι φαινεται εχουν φοβερη rom ... τα αλλα ολα χανουν απο το ιδιο το λογισμικο τους. Αν τα iphone ηταν φθηνα ολοι iphone θα ειχαν...  Δεν συγκρινεται η εμπειρια χρησης και το οικοσυστημα ... Για μενα πρεπει η google να δινει 2 διαφορετικες εκδοσεις μια light και μια premium ... Για να παρει ο ventor την premium πρεπει να περασει η συσκευη συσγκεκριμενα reability tests και οχι να ξεφτυλιζει συσκευαρες και να κανει το os sudden reboot επειδη του καπνισε...

Μα καλα που πας και τα διαβαζεις αυτα?

Βγαλε τις παρωπιδες που φορας και ελα στο 2017 γιατι αυτο που λες ηταν καποτε πριν πολλα χρονια οχι τωρα.

Ιδού οι αποδειξεις.

1 αποδειξη

2 αποδειξη

3 αποδειξη

Θες κι αλλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...