vste Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Οπως συνηθως (κυριως απο τον fotis13) το θεμα πηγε στους προλεταριους και στην αστικη ταξη. Οχι Fotis13, υπάρχουμε και εμεις που ενω δινουμε ενα σκασμο λεφτα σε διαφορα προιοντα τεχνολογιας τα Apple τα εχουμε γραμενα. Το τελευταιο Iphone που περασε απο τα χερια μου ηταν το 4s το οποιο μου έσπασε τοσο πολυ τα νευρα με το οικοσυστημα της Apple που εφαγε σουτ σε 1 μηνα περιπου. Στην συνεχεια εδωσα και τα Ipad και Ipod που ειχα και περασα αποκλειστικα σε Android και Windows. Τελος για να σε προλαβω εδωσα και το Galaxy s5 (το τελευταιο high end κινητο που ειχα) και περασα σε Xiaomi σαν συνειδητη επιλογη. Απο τοτε δεν εχω κοιταξει πισω. Κανω όλες τις δουλειες που θελω το ιδιο καλα, με μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι προτεραιοτητα μου η Oled οθονη και η καμερα. Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι για καποιους ειναι καταναλωτικη επιλογη και οχι αναγκη; Οτι δεν ειναι θεμα hate η ζηλιας προς το κεφαλαιο αλλα θεμα προτιμησης; 4
Heybro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Οπως συνηθως (κυριως απο τον fotis13) το θεμα πηγε στους προλεταριους και στην αστικη ταξη. Οχι Fotis13, υπάρχουμε και εμεις που ενω δινουμε ενα σκασμο λεφτα σε διαφορα προιοντα τεχνολογιας τα Apple τα εχουμε γραμενα. Το τελευταιο Iphone που περασε απο τα χερια μου ηταν το 4s το οποιο μου έσπασε τοσο πολυ τα νευρα με το οικοσυστημα της Apple που εφαγε σουτ σε 1 μηνα περιπου. Στην συνεχεια εδωσα και τα Ipad και Ipod που ειχα και περασα αποκλειστικα σε Android και Windows. Τελος για να σε προλαβω εδωσα και το Galaxy s5 (το τελευταιο high end κινητο που ειχα) και περασα σε Xiaomi σαν συνειδητη επιλογη. Απο τοτε δεν εχω κοιταξει πισω. Κανω όλες τις δουλειες που θελω το ιδιο καλα, με μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας. Εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι προτεραιοτητα μου η Oled οθονη και η καμερα. Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι για καποιους ειναι καταναλωτικη επιλογη και οχι αναγκη; Οτι δεν ειναι θεμα hate η ζηλιας προς το κεφαλαιο αλλα θεμα προτιμησης; Αν έχεις xiaomi δεν έχεις χρήματα αδερφέ. Ούτε μυαλό 5χρονου δεν σκέφτεται έτσι. Κατάντια. Πήρα και εγώ πριν 2 μήνες ένα Mi max 4gb 128gb εξαιρετικο κινητό με πολύ καλή ποιότητα άψογο Fingerprint οθοναρα απλά δεν με βόλεψε στο μέγεθος και το έδωσα. Η xiaomi λιγο τις κάμερες σε βραδινή λειτουργία να βελτιώσει και θα πάει πολύ μπροστά. Όπως η Huawei. 1
adi32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Φυσικά και δεν είναι θέμα χρημάτων το ότι κάποιοι δεν παίρνουν iPhone. Εμένα τζάμπα να μου έλεγε κάποιος ότι ανταλλάσει το iPhone των 1200 €με το δικό μου κινητό των 150€ δε θα δεχόμουν γιατί δε με βολεύει είναι εντελώς ανυπόφορο το λειτουργικό του και δεν κάνει αυτά που κάνω τώρα. Αν θα έδινα πιο πολλά από 250-300 € θα ήταν μόνο για καλύτερη κάμερα. Αλλά και πάλι ίσως προτιμούσα να πάρω ένα κινητό των 150€ και μια καλή DSLR 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα