iPhoTe64 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ... Άρα αν η Apple δεν μας δείξει κάποια τεκμηριωμένη και επιστημονικά επιβεβαιωμένη έρευνα που να μας αποδεικνύει ότι το δικό της το τηλέφωνο, είναι το πιο ασφαλές, τότε απλά παραπληροφορεί εσκεμμένα! Ξέρεις ποιο είναι το πιο ασφαλές τηλέφωνο? Ούτε απλ, ούτε αντροϊντ, ούτε...vertu. Το δικό μου είναι πιο ασφαλές, το δικό σου, το δικό τους, το δικό μας. Όταν χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο σωστά και με επίγνωση του τι κάνουμε και πως το κάνουμε τότε το τηλέφωνο μας θα είναι ασφαλές. 1
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Υπάρχει σήμερα android user που θα πειστεί από αυτές τις διαφημίσεις να πάει σε ios? 3
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Υπάρχει σήμερα android user που θα πειστεί από αυτές τις διαφημίσεις να πάει σε ios? Και όμως 1
Predatorkill Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πρώτη φορά βλέπω ότι η ασφάλεια ενός τηλεφώνου, εξαρτάται από την πληθώρα των δημοσιεύσεων. Και φυσικά αυτές, ούτε κάποιο στατιστικό αποτέλεσμα έχουν, ούτε υπάρχει σύγκριση ανάλογα με την σοβαρότητα της ασφάλειας. Άλλωστε εντελώς εμπειρικά βλέπουμε ότι πρόβλημα είχαν οι χρήστες του κινητών της Apple. Εσύ απλά εικάσεις ότι... έχουν τον ίδιο κωδικό παντού. Υποθέσεις χωρίς νόημα. Η πραγματικότητα όμως, εκθέτει την Apple. Αν είχαν προεγκατεστημένους ιούς, 300Μ τηλέφωνα, μάλλον θα μαθαίναμε ότι εκλάπησαν απίστευτα ποσά και φωτογραφίες και ότι άλλο θέλεις. Υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα; Δηλαδη σου κανει εντυπωση ή νομιζεις οτι συγκρινουμε τη πληθωρα των δημοσιευεσεων αντι να πεις πως γινεται 900M τηλεφωνα να εχουν θεμα ασφαλειας; Εσυ δηλαδη νομιζεις οτι αυτοι που εχουν βαλει 900M trojans/malware τους νοιαζει το fappening ή ακομα χειροτερα, να γινει γνωστο το trojan απο μια ξεκωλλη διασημη ας πουμε; Σοβαρα τωρα; Εμπειρικα οταν λες εννοεις το τρομπαρισμα της ξεκωλης που εβαλε κωδικο 123456 οταν το τηλεφωνο της προτεινει πως να δυναμωσεις τον αδυναμο κωδικο που εβαλε; Μηπως να της εγκαταστησει και πιστοποιητικο ασφαλειας για να της απαγορεψει να βαλει τετοιο κωδικο; (ναι το κανει αυτο το iPhone) Αν διαβαζες καμμια ειδηση θα εβλεπες οτι χακαρουν λογαριασμους τραπεζης επεμβαινοντας στα sms του τηλεφωνου και εχουν κλεψει 900.000$ (σε μια μονο ειδηση). Φορα τις παροπιδες σου, η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη...
Ather Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άλλο ασφάλεια συσκευής και άλλο ασφαλής κωδικός στα social media. Δείτε και το βιντεάκι με τους χρόνους εκκίνησης πραγματικών εφαρμογών.
tsagas_lr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πραγματικά Apple το παρακάνεις και καταντάει εκνευριστικό αυτό το υπερβολικό marketing, με τις διαφημίσεις αυτές μόνο αντιδράσεις προκαλείς στον κόσμο. Δεν μπορεί ο κάθε καταναλωτής να δίνει ~700€ για iPhone και να είναι συγκεντρωμένος μόνο στο iPhone. (copy από χρήστη) Ο σωστός καταναλωτής ψωνίζει αυτό που τον εξυπηρετεί χωρίς να πηγαίνει σε μια εταιρεία με κλειστά τα μάτια. μαλλον δεν εχεις ιδεα απο apple fanboys 1
ScorpioX777 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Υπάρχει σήμερα android user που θα πειστεί από αυτές τις διαφημίσεις να πάει σε ios? Οι διαφημισεις της Apple η της Samsung δεν μπορουν να επηρεασουν εμας εδω στο φορουμ που το κατεχουμε λιγο το σπορ και αν αλλαξουμε απο το ενα στο αλλο θα το κανουμε για τεχνολογικους λογους, στοχευουν την μαζα που δεν το εχει γιαυτο και δεν μπορεις να το καταλαβεις. 1
fingolfingr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Όποιος χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο Android κινητό, με τον τρόπο θα χρησιμοποιούσε ένα iphone (δηλαδή χωρίς κόλπα και πειράγματα) ούτε hard reset χρειάζεται ούτε τίποτα. Θα διαφωνήσω. Όταν το note 4 που εχω πήγε στο android 5.0.1 την μπαταρία την ετρωγε σαν τρελό. Όλοι (και εδώ μέσα) προτείναν hard reset. Έκανα και όλα ήταν καλα. Μεχρι που βγήκε το android 6 που είχαμε ξανα τα ίδια. Τότε εγινε rooted για να μπορώ να κανω και κανενα backup στις εφαρμογές μου. Τουλαχιστον όταν είχα Iphone, ήξερα ότι ό,τι και να γινόταν με ένα reset θα είχα πίσω το κινητό μου όπως είχα αφήσει. Φακέλους, εφαρμογες, ρυθμίσεις, saves.... τα παντα. Ακόμα και τώρα που φοράω rom από note7 το backup (από το android) είναι τραγικό.
katerinapn85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μια συσκευή που είναι σταθερη, γρήγορη και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που τη βγάζεις από το κουτι ακόμη και μετά από 1-2 χρόνια, είναι λογικό να τη θεωρείς "βαρετή". Σας καταλαβαίνω εσάς τους κυνηγούς της περιπέτειας που επιλέγετε Android συσκευές μιας και θέλετε κάτι εξτρα για να σπάτε τη μονοτονία. Ένα restart, ένα hard reset, ένα root, ένα firmware που θα την "απογειώσει" γιατί ο αρχικός κατασκευαστής βαριοταν να το κάνει, κλπ κλπ. Η "ελευθερία" που λέτε σας είναι απαραίτητη για να κάνετε τη συσκευή να λειτουργεί όπως θα έπρεπε... εγω βασικα εχω και ενα lg optimus g το οποιο το αγορασα 230ευρω πριν απο 4χρονια...το κινητο δεν εχει κολλησει ποτε και τα παιζει ολα....... οποτε δε βλεπω καμια περιπετεια. Το iphone 5 ειχε βγει ιδια περιοδο με πανω απο 500ευρω...το πηρα προσφατα στα χερια μου(το iphone 5) και πραγματικα ενιωσα μεγαλη ικανοποιηση για τη σωστη επιλογη που εκανα και πηγα σε android με κατω απο το μισο της τιμης 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα σποτάκια είναι καθαρά τακτική marketing για τους άσχετους με την τεχνολογία. Είναι διαφήμιση, μπορεί και θα παραπληροφορήσει σε έναν βαθμό ώστε να προσεγγίσει πελάτες. Θεμιτό; Όχι, αλλά μιλάμε για marketing. Όσοι έχουν κάποιες γνώσεις σχετικά με τα κινητά, ακόμα και αυτοί που υποστηρίζουν την Apple, ξέρουν πως τα βίντεο είναι παρατραβηγμένα. Αυτό δεν σημαίνει όμως "Android καλό, Apple κακό". Η Apple προσφέρει άλλα χαρακτηριστικά για τους καταναλωτές. Προσφέρει υποστήριξη λειτουργικού σε βάθος χρόνου, τακτικές ενημερώσεις και εύκολο χειρισμό, σε αντίθεση με το Android που εκτός από την Google οι περισσότερες εταιρείες παρατάνε την υποστήριξη στις ναυαρχίδες τους μετά από δύο χρόνια. Αυτά θα έπρεπε να διαφημίζει η Apple, αλλά ξέρει πως τον μέσο χρήστη τον ενδιαφέρει να έχει την "καλύτερη" κάμερα, "το πιο ασφαλές λειτουργικό" και το μήλο. Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει πως το Android είναι κακό. Ως λειτουργικό σου προσφέρει ελευθερία. Κάνεις την συσκευή σου ό,τι γουστάρεις. "Ναι αλλά αυτό είναι επικίνδυνο" Είναι, για τον χρήστη που γράφει στο Google "free *app / game title* download". Εκεί με μαθηματική ακρίβεια αν δεν έχεις depon antivirus θα πάρεις ιό με ό,τι συναπάγεται αυτό. Για κάποιον που ξέρει, οι κίνδυνοι είναι σαφώς λιγότεροι. Αλλά δεν είμαστε όλοι λάτρες της τεχνολογίας. Υπάρχουν και άνθρωποι, που για οποιονδήποτε λόγο, θέλουν μια συσκευή εύκολη στη χρήση χωρίς πολλές ρυθμίσεις για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να στερούνται δυνατότητες. Το Android σου δίνει ελευθερία και ας είναι για το κακό σου, η Apple σου παίρνει την ελευθερία για να σε προστατεύσει. Όσον αφορά την ιδιωτικότητα, είναι γελοίο να επικαλούμαστε ότι κάποια εταιρεία μας σέβεται πιο πολύ από τις άλλες. Γιατί, ακόμα και αν η Apple συλλέγει λιγότερα δεδομένα από ότι η Google, εγώ έχω στο Safari Google ως μηχανή αναζήτησης, έχω και το Facebook επειδή γιατί όχι, έχω επιτρέψει σε μία αριθμομηχανή να έχει πρόσβαση στην κάμερά μου και έχω ISP. Privacy γιοκ. Σε τελική ανάλυση, η επιλογή συσκευής ή μάλλον λογισμικού ή ακόμα καλύτερα εταιρείας καθορίζεται από τις προτιμήσεις του χρήστη. Αν μάλιστα ο χρήστης έχει επιχειρήματα για να υποστηρίξει την επιλογή του (όπως πολλοί εδώ) χωρίς να επιτίθεται σε άτομα με διαφορετικές προτιμήσεις και δεν κινείται στα τυφλά σαν πρόβατο τότε δεν υπάρχει λόγος για διαμάχη. Η μάζα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, και εκεί θα στηρίζονται οι εταιρείες για τα κέρδη τους. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Vlad27 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εμενα με επεισε με το video για το security. Να ναι καλα το απαραβιαστο της Apple που ειδαμε και εμεις μερικες καλλιτεχνικες φωτος της Jennifer Lawrence.. Χαχαχαχα πολύ καλό. Πού τις θυμήθηκες αυτές τώρα, μόλις σχολάσω θα πάω να ξαναδώ το φάκελο. Έτσι για τις αναμνήσεις!! 4
Ather Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μου ήρθε μια απορία. Μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει κινητό apple όπου έχει γίνει αντιστοίχηση σε icloud λογαριασμό;
kurkosdr Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εμενα με επεισε με το video για το security. Να ναι καλα το απαραβιαστο της Apple που ειδαμε και εμεις μερικες καλλιτεχνικες φωτος της Jennifer Lawrence.. Ώπα κάτσε, έχει δίκιο στο θέμα του security. Δεν μπορεί κοτζαμ τηλεφωναρα όπως το Nexus 5 να μην πέρνει security patches (επαναλαμβάνω security patches, όχι upgrade σε Nougat) επειδή έκλεισε τους 36 μήνες από την ημερομηνία release, και να έχει τα security holes 6 μηνών και να χάσκουν (το μόνο καλό είναι ότι εξαιτίας αυτού το πήρα φθηνά από eBay) Και φαντάσου τι γίνεται παραεξω. Τηλέφωνα με futex vulnerabilities, ακριβοπληρωμένες ναυαρχίδες πριν κάνα τρια χρόνια, χακαρονται από διαφημιστικά banner λες και είναι κάνα πανάρχαιο PC με XP. Και btw η Google έχει την ίδια πρακτική μη ενημερώσεων μετά από 36 μήνες και στα Pixel. Η Apple δείχνει πολυ καλύτερο σεβασμό στον καταναλωτή σε αυτό τον τομέα (security patches). ΥΓ: Για το χακαρισμα account στο iCloud δεν έφταιγε το iOS και το κενό ασφαλείας καλύφθηκε. Αντίθετα, η χάλια πολιτική της Google στο θέμα των ενημερώσεων παραμένει ΥΓ: Κάτοχος Nexus 4,5,5X,Player μη-κατοχος iPhone. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Προσωπικά πάντως, συμφωνώ με τους ...επικριτές μόνο ως προς το "βαρετό design" του iphone. Το οποίο όμως δεν είναι αρκετό για να με κάνει να προτιμήσω android συσκευή.
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Προσωπικά πάντως, συμφωνώ με τους ...επικριτές μόνο ως προς το "βαρετό design" του iphone. Το οποίο όμως δεν είναι αρκετό για να με κάνει να προτιμήσω android συσκευή. Δεν υπαρχει βαρετο design σε apple προιον .Eιναι σαν να λες βαρετο το design του imac. Aπλα εχουμε ενα σχεδιασμο που εχει αντιγραφει κατα κορον απο ολες τις εταιρειες και κυριως τους κινεζικους κλωνους , δλδ εθεσε για αλλη μια φορα τα standards στην κατηγορια . Οταν κατι ειναι τοσο εκλεπτυσμενο ,καλα σχεδιασμενο και με ποιοτικα υλικα και κατασκευη ειναι λογικο να μην ανανεωνεται καθε χρονο . Αλλιως μιλαμε για σκουπιδοσυσκευες του κιλου που απευθυνονται και σε αντιστοιχους καταναλωτες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα