Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχως ο κοσμος δεν περιστρεφετε γυρω σου.

Και ευτυχως δεν ειναι αληθεια οτιδηποτε λες.

*περιστρέφεται  :)

Εξαιρετικά επιχειρήματα, μπράβο!

• Like 4
Δημοσ.

Το να φτιάξεις ένα κινητό δεν είναι μόνο να κολλήσεις τα κομμάτια μαζί και να το στείλεις. Είναι και οι εργατοώρες όλων όσων έχουν ασχοληθεί για το προιόν, και ναι, ακόμα και οι διαφημιστές, και τα τούβλα που στεγάζουν τα κτήρια.  

Αυτές οι ειδήσεις του τύπου, τόσο κοστίζει ένα κινητό για να φτιαχτεί και εσύ δίνεις τα τριπλάσια είναι παραπλανητικές. 

Ωστόσο, πέρα από samsung και apple, δεν νομίζω ότι οι άλλες εταιρείες έχουν κέρδος. 

Πιστευεις οτι εδω και 5 χρονια αλλαζει πολυ ο σχιαδιασμος του καθε κινητου εεε?

Προσεξε λιγο την εξελιξη του καθε κινητου και θα δεις οτι απο μια χρονολογια και μετα ο σχεδιασμος παραμενει σχεδον ο ιδιος και απαραλαχτος με αποτελεσμα να μην χρειαζεται να ξανακανουν μελετες για νεο σχεδιασμο του οποιου κινητου κ.τ.λ.

Δημοσ.

Όταν διαφημίζεις τόσο απρόκλητα την ασφάλεια, τότε φροντίζεις να είσαι και foolproof.

Δεν δέχεσαι απλούς κωδικούς, δεν δέχεσαι μόνο ένα βήμα πιστοποίησης.

Προστατεύεις τον πελάτη σου, ακόμα και από την άγνοιά του!

ναι αλλά είναι apple

ναι αλλά είναι apple

ναι αλλά είναι apple

ναι αλλά είναι apple

ναι αλλά είναι apple

• Like 3
Δημοσ.

*περιστρέφεται  :)

Συγνωμη κυριε Μπαμπινιώτη.

Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και λεξικο διπλα μου για να γραψω ενα ποστ.

Δημοσ.

Συγνωμη κυριε Μπαμπινιώτη.

Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω και λεξικο διπλα μου για να γραψω ενα ποστ.

Παρακαλώ!  :)

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρα πιστευεις οτι οι εταιριες φτιαχνουν τα κινητα για τη ψυχη της μανας τους ή για ψιχουλα κέρδη σοβαρα?

Θα σου πω 4.

01. Apple

02. Samsung

03. Lg

04. Htc

Και πιστευω οσο μεγαλυτερη η εταιρια και οσο περισσοτερες πωλησεις κινητων τοσο περισσοτερα και τα κερδοι της.

Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι η apple & samsung εχουν χασουρα σοβαρα τωρα πιστευεις κατι τετοιο??

Οκ ζησε στο μικροκοσμο σου που οι εταιριες βγαζουν τα κινητα για την ψυχη της μανας τους και οτι δεν εχουν κερδος.

Ειδικα οι apple & samsung οχι μονο εχουν κερδοι αλλα μην σου πω σε καθε κινητο που υπερκοστολογουν και πουλανε πανω απο 600-700 ευρω το πολυ να τους κοστιζει 100-200 ευρω.

Αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις ποσο πραγματικα αξιζουν τα κινητα apple & samsung και οχι μονο.

Να μερικα λινκ που βρηκα απο μια πολυ προχειρη αναζητηση στο νετ γιατ το ποια ειναι η πραγματικη αξια του iphone 7.

1 λινκ, 2 λινκ, 3 λινκ.

Αν τωρα δεν πιστευεις οτι οι εταιριες βγαζουν ενα οποιοδηποτε προιον για να βγαλουν πολυ μικρο ή καθολου κερδος απο το 1 κιολας προιον που πουλανε πιστευε το δεν θα κατσω να σου βαλω στο μυαλο το αντιθετο.

Αγαπητέ #JUST-GAMER, τι δεν καταλαβαίνεις?

ΔΕΝ το πιστεύω εγώ, τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα το λένε.

Η Apple (φυσικά) και δεν έχει χασούρα,  LOL! Και η Samsung έχει κάποιο κέρδος, οι υπόλοιποι είναι μείον ή γύρω στο 1%.

Δημοσ.

Πιστευεις οτι εδω και 5 χρονια αλλαζει πολυ ο σχιαδιασμος του καθε κινητου εεε?

Προσεξε λιγο την εξελιξη του καθε κινητου και θα δεις οτι απο μια χρονολογια και μετα ο σχεδιασμος παραμενει σχεδον ο ιδιος και απαραλαχτος με αποτελεσμα να μην χρειαζεται να ξανακανουν μελετες για νεο σχεδιασμο του οποιου κινητου κ.τ.λ.

Εγώ δεν είπα ότι αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό. Απλά λέω ότι κρίβονται πολλά πίσω από μια τιμή ενός προιόντος. Και οι επεξεργαστές για να φτιαχτούν κάνουν ελάχιστα, και όμως κοστίζουν 15 φορές παρπάνω. Το αν αξίζει η τιμή για αυτό που αγοράζεις θα το κρίνεις εσύ.  

Δημοσ.

και όλα αυτά για να απογοητευτείς από την αίσχος ποιότητα του μηλοτηλεφώνου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

αφού κάνει που κάνει τόσα ας του βάλουν και μια ανάλογη κάμερα! 

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό. Απλά λέω ότι κρίβονται πολλά πίσω από μια τιμή ενός προιόντος. Και οι επεξεργαστές για να φτιαχτούν κάνουν ελάχιστα, και όμως κοστίζουν 15 φορές παρπάνω. Το αν αξίζει η τιμή για αυτό που αγοράζεις θα το κρίνεις εσύ.  

Είναι απλά τα πράγματα αν η Apple ήθελε να δίνει το iPhone στο κόστος δίχως να βγάλει κέρδος θα το πουλούσε στα 240€ και όχι στα 500€ αλλά θα σου πουλούσε μία συσκευή σκέτη δίχως λειτουργικό, επίσης δίχως καταστήματα για Service και τίποτα από τα γνωστά απλά Hardware θα σου πουλούσε στα 240€ και αυτά τα 240 δίχως τα λεφτά που θα πληρώσει στην Foxconn, μόνο τα υλικά σκέτα.

Δημοσ.

μα δεν είπε κανείς να μη βγάζει κέρδος μια εταιρεία, αλλά όταν βγάζει το 90% των κερδών της συγκεκριμένης αγοράς με τόσο μικρό ποσοστό χρηστών προφανώς και κάτι χρεώνει πολύ παραπάνω από ότι θα περίμενε κανείς

αλλά από τη στιγμή που μπορεί καλά κάνει βεβαίως 

οι χαρακτηρισμοί για τους χρήστες ή τους μη χρήστες είναι περιττοί, τα γεγονότα όμως είναι αυτά που είναι ότι πουλάει με κέρδη στο διάστημα γιατί μπορεί και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους 

• Like 3
Δημοσ.

Αγαπητέ #JUST-GAMER, τι δεν καταλαβαίνεις?

ΔΕΝ το πιστεύω εγώ, τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα το λένε.

Η Apple (φυσικά) και δεν έχει χασούρα,  LOL! Και η Samsung έχει κάποιο κέρδος, οι υπόλοιποι είναι μείον ή γύρω στο 1%.

Και γιατι να πιστεψω τα sites"στοιχεια" που εσυ μου λες και οχι αυτα που εγω λεω?

Επειδη δεν προκειτε κανεις να πεισει τον αλλον να αλλαξει γνωμη και ουτε θα καταληξουμε πουθενα εγω σταματαω εδω.

Δημοσ.

Σε Android δηλαδή, δεν μπορείς να βάλεις απλούς κωδικούς και 1 βήμα πιστοποίησης;

Αν το έκανε αυτό η Apple, δεν θα μιλούσατε για κλειδωμένο os και δεν θα λέγατε "εγώ θέλω να βάλω απλό κωδικό, δεν θα μου πει η Apple τι να κάνω";

Τι σχέση το παραπλανητικό βίντεο της Apple, για την υποτιθέμενη ασφάλεια που παρέχει... με αυτά που γράφεις για το Android;

Αν διαφημίζεις ασφάλεια, παρέχεις και ασφάλεια.

Δεν είναι απλό;

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχέση το παραπλανητικό βίντεο της Apple, για την υποτιθέμενη ασφάλεια που παρέχει... με αυτά που γράφεις για το Android;

Αν διαφημίζεις ασφάλεια, παρέχεις και ασφάλεια.

Δεν είναι απλό;

Που δεν παρέχει ασφάλεια; Αυτό ρωτάμε. Τι δεν καταλαβαίνεις; Λέτε συνεχώς για το iCloud και σου ξαναλέω, σου δίνει την επιλογή του 2 Factor Authentification αν τώρα εσύ δεν το ενεργοποιείς και χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό που χρησιμοποιείς στο Facebook φταίει η Apple?

Δημοσ.

Ασφαλεια Android:

https://cse.google.com/cse?q=Android&cx=partner-pub-7983783048239650%3A3179771210#gsc.tab=0&gsc.q=Android&gsc.page=1

Γελανε και τα τσιμεντα, ουτε ενας κατοχος του δεν πρεπει να νιωθει ασφαλης ή στο φιναλε, δεν ξερει αν ειναι ασφαλης.

Ασφαλεια Apple:

https://cse.google.com/cse?q=Android&cx=partner-pub-7983783048239650%3A3179771210#gsc.tab=0&gsc.q=apple&gsc.sort=

Γελανε και τα τσιμεντα, ουτε ενας κατοχος της δεν πρεπει να νιωθει ασφαλης ή στο φιναλε, δεν ξερει αν ειναι ασφαλης.

Κοίτα να δεις που το νόμισμα έχει 2 όψεις... :-)

Που δεν παρέχει ασφάλεια; Αυτό ρωτάμε. Τι δεν καταλαβαίνεις; Λέτε συνεχώς για το iCloud και σου ξαναλέω, σου δίνει την επιλογή του 2 Factor Authentification αν τώρα εσύ δεν το ενεργοποιείς και χρησιμοποιείς τον ίδιο κωδικό που χρησιμοποιείς στο Facebook φταίει η Apple?

Ναι φταίει!

Εκτός και αν η τράπεζα που μου απορρίπτει απλούς κωδικούς και με αναγκάζει να αλλάξω password, το πολύ ανά 6 μήνες... ΔΕΝ γνωρίζει από ασφάλεια και ξέρει η Apple ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...