Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν χρησιμοποιούσαν Google Photos δίχως 2FA δεν θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα για εσάς να υποθέσω, μόνο και μόνο επειδή το iCloud είναι της Apple και οι έξυπνες γκόμενες έβαλαν τον ίδιο κωδικό παντού δίχως 2FA φταίει η Apple αυτό να καταλάβουμε;

Όταν διαφημίζεις τόσο απρόκλητα την ασφάλεια, τότε φροντίζεις να είσαι και foolproof.

Δεν δέχεσαι απλούς κωδικούς, δεν δέχεσαι μόνο ένα βήμα πιστοποίησης.

Προστατεύεις τον πελάτη σου, ακόμα και από την άγνοιά του!

• Like 5
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα καλα που πας και τα διαβαζεις αυτα?

Βγαλε τις παρωπιδες που φορας και ελα στο 2017 γιατι αυτο που λες ηταν καποτε πριν πολλα χρονια οχι τωρα.

Ειδου οι αποδειξεις.

1 αποδειξη

2 αποδειξη

3 αποδειξη

Θες κι αλλες?

Canaccord-smartphone-profits.jpg?ssl=1

Δημοσ.

παιδια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!Λοιπον επειδη και εφ οσον καπιου κραταει η τσεπη του η apple ειναι μονοδρομος τελος.Γρηγορο αξιοπιστο ασφαλες κλπ κλπ .Τωρα οσο για το android αν θελει καποιος ,και παλι εφ οσον βασταει η τσεπη του πηγαινει σε high end συσκευες που εχουν αξιοπιστια εγγυηση κλπ ο νοων νοειτο .Και θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που οταν αγοραζεις ενα iphone εχεις για μια πενταετια το κεφαλακι σου ησυχο.

Φοράς και κολλητά παντελόνια σωληνες, παπούτσια ανοιχτό γαλάζιο nike, γυαλί τηλεόραση και πίνεις φραπέ; 

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος σου ειπε οτι θελω να μου πεις το τι κερδος βγαζει η καθε εταιρια?

Εγω μιλησα για πωλησεις παγκοσμιως κινητων που εχουν το εκαστοτε λειτουργικο οχι για το τι κερδος εχει η καθε εταιρια απο αυτο.

Εννοειτε οτι ολες οι εταιριες εχουν τρελο κερδος απο τα κινητα και οχι μονο.

Αυτο δεν το αμφισβητεί κανεις.

Δημοσ.

Όταν διαφημίζεις τόσο απρόκλητα την ασφάλεια, τότε φροντίζεις να είσαι και foolproof.

Δεν δέχεσαι απλούς κωδικούς, δεν δέχεσαι μόνο ένα βήμα πιστοποίησης.

Προστατεύεις τον πελάτη σου, ακόμα και από την άγνοιά του!

Σε Android δηλαδή, δεν μπορείς να βάλεις απλούς κωδικούς και 1 βήμα πιστοποίησης;

Αν το έκανε αυτό η Apple, δεν θα μιλούσατε για κλειδωμένο os και δεν θα λέγατε "εγώ θέλω να βάλω απλό κωδικό, δεν θα μου πει η Apple τι να κάνω";

Εγω μιλησα για πωλησεις παγκοσμιως κινητων που εχουν το εκαστοτε λειτουργικο οχι για το τι κερδος εχει η καθε εταιρια απο αυτο.

Εννοειτε οτι ολες οι εταιριες εχουν τρελο κερδος απο τα κινητα και οχι μονο αυτο δεν το αμφισβητεί κανεις.

Όλες; Για δείξε τρεις που να έχουν τρελά κέρδη από κινητά.

• Like 3
Δημοσ.

Για να είμαστε λίγο πρακτικοί. Πέρα από νούμερα, ανακοινώσεις, διαφημίσεις κλπ, θεωρείς ότι το υπέρογκο κέρδος που έχει η aapl γυρίζει κατά μια έννοια στην τσέπη σου με την μορφή της εξέλιξης της τεχνολογίας (aka R&D); Γιατί προσωπικά μόνο τότε θα καμάρωνα αν η εταιρεία της οποίας είμαι πελάτης είχε "τρελό" κέρδος.

• Like 2
Δημοσ.

Για να είμαστε λίγο πρακτικοί. Πέρα από νούμερα, ανακοινώσεις, διαφημίσεις κλπ, θεωρείς ότι το υπέρογκο κέρδος που έχει η aapl γυρίζει κατά μια έννοια στην τσέπη σου με την μορφή της εξέλιξης της τεχνολογίας (aka R&D); Γιατί προσωπικά μόνο τότε θα καμάρωνα αν η εταιρεία της οποίας είμαι πελάτης είχε "τρελό" κέρδος.

Δεν καμαρώνω και σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω σε τι ποσοστό γυρνάει το κέρδος σε μένα, απλώς λέω ότι είναι ανακριβές να λες ότι "όλες οι εταιρείες έχουν τρελά κέρδη απ' τα κινητά".

Δημοσ.

Κανένας!

Ο συμφορουμίτης αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε κέρδη και όχι σε market share.

1) Η apple κατεχει το 90% των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ απο πωλησεις κινητων .

Εννοειτε οτι ολες οι εταιριες εχουν τρελο κερδος απο τα κινητα και οχι μονο.

Αυτο δεν το αμφισβητεί κανεις.

Εννοείτε...Που? Στο δικό σου κεφάλι?

Οι περισσότερες εταιρείες (να μην πω όλες!) όχι μονό δεν έχουν τρελό κέρδος (από κινητά), αλλά έχουν χασούρα, ή σχεδόν μηδενικό.

Δημοσ.

Σε Android δηλαδή, δεν μπορείς να βάλεις απλούς κωδικούς και 1 βήμα πιστοποίησης;

Αν το έκανε αυτό η Apple, δεν θα μιλούσατε για κλειδωμένο os και δεν θα λέγατε "εγώ θέλω να βάλω απλό κωδικό, δεν θα μου πει η Apple τι να κάνω";

Σοβαρα πιστευεις οτι οι εταιριες φτιαχνουν τα κινητα για τη ψυχη της μανας τους ή για ψιχουλα κέρδη σοβαρα?

Θα σου πω 4.

01. Apple

02. Samsung

03. Lg

04. Htc

Και πιστευω οσο μεγαλυτερη η εταιρια και οσο περισσοτερες πωλησεις κινητων τοσο περισσοτερα και τα κερδοι της.

Κανένας!

Ο συμφορουμίτης αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε κέρδη και όχι σε market share.

Εννοείτε...Που? Στο δικό σου κεφάλι?

Οι περισσότερες εταιρείες (να μην πω όλες!) όχι μονό δεν έχουν τρελό κέρδος (από κινητά), αλλά έχουν χασούρα, ή σχεδόν μηδενικό.

Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι η apple & samsung εχουν χασουρα σοβαρα τωρα πιστευεις κατι τετοιο??

Οκ ζησε στο μικροκοσμο σου που οι εταιριες βγαζουν τα κινητα για την ψυχη της μανας τους και οτι δεν εχουν κερδος.

Ειδικα οι apple & samsung οχι μονο εχουν κερδοι αλλα μην σου πω σε καθε κινητο που υπερκοστολογουν και πουλανε πανω απο 600-700 ευρω το πολυ να τους κοστιζει 100-200 ευρω.

Αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις ποσο πραγματικα αξιζουν τα κινητα apple & samsung και οχι μονο.

Να μερικα λινκ που βρηκα απο μια πολυ προχειρη αναζητηση στο νετ γιατ το ποια ειναι η πραγματικη αξια του iphone 7.

1 λινκ, 2 λινκ, 3 λινκ.

Αν τωρα δεν πιστευεις οτι οι εταιριες βγαζουν ενα οποιοδηποτε προιον για να βγαλουν πολυ μικρο ή καθολου κερδος απο το 1 κιολας προιον που πουλανε πιστευε το δεν θα κατσω να σου βαλω στο μυαλο το αντιθετο.

Δημοσ.

Σοβαρα πιστευεις οτι οι εταιριες φτιαχνουν τα κινητα για τη ψυχη της μανας τους ή για ψιχουλαα κερδοι σοβαρα?

Πότε το είπα αυτό ακριβώς;

Θα σου πω 4.

01. Apple

02. Samsung

03. Lg

04. Htc

Για βάλε και τα ποσοστά, μια που απ' ό,τι κατάλαβα, δεν δέχεσαι τον παραπάνω πίνακα που πόσταρε ο  iPhoTe64

Και πιστευω οσο μεγαλυτερη η εταιρια και οσο περισσοτερες πωλησεις κινητων τοσο περισσοτερα και τα κερδοι της.

Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις, η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι.

*κέρδη.

• Like 1
Δημοσ.

Το να φτιάξεις ένα κινητό δεν είναι μόνο να κολλήσεις τα κομμάτια μαζί και να το στείλεις. Είναι και οι εργατοώρες όλων όσων έχουν ασχοληθεί για το προιόν, και ναι, ακόμα και οι διαφημιστές, και τα τούβλα που στεγάζουν τα κτήρια.  

Αυτές οι ειδήσεις του τύπου, τόσο κοστίζει ένα κινητό για να φτιαχτεί και εσύ δίνεις τα τριπλάσια είναι παραπλανητικές. 

Ωστόσο, πέρα από samsung και apple, δεν νομίζω ότι οι άλλες εταιρείες έχουν κέρδος. 

• Like 1
Δημοσ.

ποσο για το πεος εχουν γινει ολοι τους ρε φιλε! εδω και 1 χρονο βλεπουμε ασταματητα αθεμιτο ανταγωνισμο...

τι να πω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...