chrispi775 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνετε πολλοί είναι ότι το καλύτερο smartphone είναι αυτό που βολεύει ατομικά τον καθένα από εμάς. Προσωπικά μιλώντας, προτιμώ να έχω τις ελευθερίες μου όσον αφορά τα features, το multitasking και το customization ενός Android και θυσιάζω κάποια milisecond της ζωής μου που θα καθυστερήσει περισσότερο από ένα iPhone. Αν κρίνω ουσιαστικά τα συγκεκριμένα βίντεο, θεωρώ πως απευθύνονται στο - αντίστοιχο με αυτό της Apple - "τεχνολογικά απαίδευτο" customer base του Android. Δεν νομίζω πως κανένας από εμάς που γνωρίζει και τα δύο λειτουργικά θα πάρει τόσο εύκολα την απόφαση να κάνει το switch. Απόλυτο δίκαιο έχεις όντως το πιο καλό τηλέφωνο είναι αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καθενός. Όλα τα άλλα περί ανταγωνισμών εταιριών κτλ είναι απλά λόγια του αέρα. Εάν μου ταιριάζει να πάρω iPhone θα πάρω αλλιώς θα πάω σε Android, Windows ότι τέλος πάντων ικανοποιεί τα θέλω μου.....
Razor333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αλήθεια θες να μου πεις δηλαδή ότι ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει ένα Smartphone και θα κάτσει να φλασάρει third party roms που όχι μόνο δεν ξέρει πως γίνεται, δεν ξέρει και τι μπορεί να περιέχουν οι Roms μόνο και μόνο για να αποκτήσει το παραπάνω που λες το οποίο θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο όταν αγοράζεις μία καινούργια συσκευή; Έχετε συμφιλιωθεί με το παραπάνω για να μην παραδεχτείτε ότι το Android είναι ένα διασπασμένο ανασφαλές οικοσύστημα που οι κατασκευαστές κοιτάνε μονάχα την τσέπη τους και τίποτα παραπάνω γιαυτό και σε αναγκάζουν να αγοράζεις κάθε χρόνο καινούργια συσκευή. Οποιος το εχει εγραψα και δεν ειναι ο μεσος καταναλωτης, ο μεσος καταναλωτης παει σε μια ετοιμη λυση στα 200€, εκτος και αν θελεις να μου πεις οτι ο μεσος καταναλωτης σκαει 700-900 για κινητο. Τις πιο δημοφιλεις ρομ τις ξεψιριζουν 100αδες ατομα, πιστευεις οτι δεν θα βρουνε κατι περιεργο; Οποιος δεν μπορει λυσεις που παιρνουν ενημερωσεις υπαρχουν, δεν ειναι τυχαιο π.χ. που η xiaomi και η huawei πουλανε, τα κινητα τους κανουν καλα αυτο που θελει ο μεσος χρηστης, να τσεκαρει fb, να στελνει κανα μυνημα, να βγαζει φωτογραφιες τις πλακας που τις ανεβαζει στο instagram, να εχει ενα ημερολογιο, ενα συνχρονισμο αρχειων, μερικα παιχνιδακια της πλακας. Σιγα δεν κανετε και super computing με τα 700€, τα ιδια πραγματα κανετε με περισσοτερα χρηματα και περισσοτερη μοστρα. 6
vste Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg Έμιλι Ρατακόφσκι: Χάκαραν το iCloud της με λάφυρα 200 γυμνές φωτογραφίες! Ειρωνεία μεγάλη !! Δεν λες παλι καλα που εχει περαση το Iphone στις celebrities? Περα απο πλακα παντως βλεπω τον τελευταιο καιρο οτι η Apple αυξανει την επιθετικη πολιτικη απεναντι στο Android. Χωρις να κρινω αν ειναι καλο η κακο αυτο απλα αναρωτιεμαι γιατι. Υπηρξε μια αρκετα μεγαλη περιοδος ηρεμιας και με τους μεν και με τους δε. Εξαλλου δυσκολο να πεισθει καποιος να αλλαξει στρατοπεδο, ειδικα οταν παιζουν πολλες αγορασμενες εφαρμογες. 1
chrispi775 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η apple πλέον μετά την κυκλοφορία του S8/S8+ πρέπει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που μάλον θα παρουσιάσει το καινούριο iphone να δείξει κάτι το εντελώς νέο και πρωτοποριακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.... Αν προβεί απλά σε μια αντιγραφή του iPhone 7 με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά πχ καινούριο επεξεργαστή ή κάποια πρόσθεση σε νεα χαρακτηριστικά θα μείνει πίσω...απο την άλλη αν βγάλει νέο σχήμα νέα οθόνη ενσωματομένο home button κτλ ναι μεν θα προλάβει τον ανταγωνισμό αλλα κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ότι αντιγράφει την Samsung. Πάντως η εποχή που έλεγε ότι είναι πρωτοπόρα έχει περάσει ανεπιστρεπτή 1
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μας τυφλωσες ... Τα σχολια σε δημοσιο φορουμ και το "εν ετοι" σε μαραναν . fixed 1
JimasGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγω μεγαλα λογια δεν θα πω αλλα το 90% εδω μεσα αμα τους προσφερουν ανταλλαγη του κινητου τους με iphone το εχουν παρει χθες. (οι υπολοιποι δεν θα το παρουν απο μισος)
vste Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγω μεγαλα λογια δεν θα πω αλλα το 90% εδω μεσα αμα τους προσφερουν ανταλλαγη του κινητου τους με iphone το εχουν παρει χθες. (οι υπολοιποι δεν θα το παρουν απο μισος) Εννοειται φιλτατε! Για το Xiaomi Note 3 Pro ενα Iphone 7??? ΑΝΕΤΑ! Το παιρνω, το πουλαω σφραγισμενο και αγοραζω Xiaomi Mi 6 και με τα ρεστα εναν i5-7500 που θελω! Σε παρακαλω Apple καντο!!! Δεν σε μισω!!! Προτεινε μου ανταλλαγη!!! 6
Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγω μεγαλα λογια δεν θα πω αλλα το 90% εδω μεσα αμα τους προσφερουν ανταλλαγη του κινητου τους με iphone το εχουν παρει χθες. (οι υπολοιποι δεν θα το παρουν απο μισος) Η περίπτωση να έχουν συνηθίσει το Android γιατί το χειρίζονται χρόνια και έχουν επενδύσει χρήματα στο οικοσύστημα; Όχι; Ένα κι ένα είναι όλα τα πράγματα για τα fanboys. 2
iPhoTe64 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Άμα λες ότι η Apple έχει το 90% των παγκόσμιων καθαρών κερδών τότε γιατί να πάει να βγάζει πολλές διαφημίσεις και να πείσει Android χρήστες να πάνε σε iPhone εφόσον έχουν ήδη τόσα κέρδη ??? Εφόσον δεν λυπούνται αυτοί (οι Android χρήστες) τον εαυτό τους, τους "λυπήθηκε" η Apple. Ειναι όντως ασφαλές σαν οικοσυστημα αλα ειναι περιορησμενης ευθηνεις γιατι με το τροπο της σε απομονωνει απτον υπολοιπο κοσμο στο δικο της λειτουργικο ενο το android ειναι πολυ ποιο παραμετροποισημο εχεις πολυ περησοτερες επιλογες και ελευθερια κηνησεων να κανεις οτι μα οτι θες και γιαυτο ειναι πιο ευαλωτο.Ειναι πραγματικη ξεφτιλα να μη μπορεις να ανταλαξεις φωτογραφιες η οτι αλο θες με bluetooth με μια συσκευη 780ευρ ειναι ντροπη να πουλας συσκευη 700 ΚΑΙ ΕΥΡ και να μην εχεις καν Fhd!!εν ετοι 2017 Hd!! και λενε και ευχαρηστω.!Ειχα iphone5 οταν ειχε βγει και απο τοτε που τοδωσα και ησυχασα εχω αλαξει καμια 10 συσκευες ολες android και ειμαι πολυ πιο ευχαρηστημενος.Για μενα το καλυτερο κηνητο που εβγαλε το μυλο και ισως να το επερνα πριν βγει το s8 ειναι το iphone7 plus που ειμαι πραγματικα γαμω τις συσκευες ολες οι προηγουμενες 6, 6s, κτλπ ηταν απατη και δηθεν προοδος απο τις προηγουμενες .Και η σαμσουνκ εχει κανει μεγαλες πατατες σιγουρα αλα τουλαχιστον ρισκαρει περησοτερο και δηνει πραγματικες αλαγες και κανει βηματα μπροστα ΠΑΝΤΑ μετα το galaxys5 αρχησε να βαζει μυαλο.Οτι ελεγε το μυλο οτι δεν θα κανει ολα τακανε οτι κοροιδευε αυτα εκανε.Μαρεσει που λεγανε για τους πολους πυρηνες η για τα μεγκαπιξελ η για τη μπαταρια η για τις μεγαλες οθονες η για τις amoled οθονες η apple και στο τελος τακανε ολα.Κοροιδευε μεχρι προσφατα το κοσμο αλα εφαγε γερο χαστουκι απτον ανταγωνησμο και απο τις κηνεζιες που οσο και να τις κοροιδευει εχουν κανει περησοτερες αλαγες και περησοτερα βηματα μπροστα πολες απο αυτες αποτι η apple οπως και να ακουγεται αυτο ειναι αληθεια!!!Π.Χ η xiaomi η και αλες ρισκαρουν περησοτερο και φερνουν καινουργιες τεχνολογιες πιο γρηγορα στις συσκευες τους αποτι φερνει η apple.Αν η apple ήταν λίγο ποιο ανήχθη στο λειτουργικό της να ειχε καλυτερες μπαταριες να ειχε καρτα μνημης να ειχε Qhd τουλαχηστον στις 5,5 οθονες δε θα ειχε ανταγωνησμο πηστευω Μετα το iPhone 5 άλλαξες καμιά 10 συσκευές, σωστά? Υποθέτω ότι αγόρασες τις συσκευές. Το κόστος όλων των συσκευών ήταν πιο πολύ από το να αγόραζες ΕΝΑ iPhone, οπού θα το είχες έως και σήμερα, χωρίς προβλήματα, κολλήματα κτλ.. Ευχαριστώ... # Τα (αρνητικά) σχόλια έως τώρα πιστεύω ότι θα "πείσουν" τουλάχιστον ένα μη iPhone χρήστη (Insomnia user) να δοκιμάσει το iPhone! 2
calculator Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Με τις τιμές των iPhone πρέπει να έχεις λεφτά για πέταμα για να τα πάρεις. Ισχύει προφανώς το ίδιο για τις Android ναυαρχίδες. Δεν αξίζει το κόπο για τηλέφωνο που θα το κρατήσεις 1-2 χρόνια.
Neg Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg Έμιλι Ρατακόφσκι: Χάκαραν το iCloud της με λάφυρα 200 γυμνές φωτογραφίες! Ειρωνεία μεγάλη !! Χάκαραν; Define Χάκαραν, θες να μου πεις ότι αν έχω έναν ισχυρό κωδικό σε συνδυασμό με 2FA μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου "χακάρει" το iCloud? Όταν φτάνετε σε σημείο να χρησιμοποιείται τις δηλώσεις από το κάθε ξέκωλο για να τεκμηριώσετε την άποψη σας, έχετε φτάσει σε απελπιστικό επίπεδο. Μήπως να αρχίσουμε να παίρνουμε και την γνώμη της Kardasian και του West? Μήπως να σοβαρευτείτε λίγο λέω γώ; Που πατάει και ο άλλος μου αρέσει στην παραπάνω παπάρα, που την χάκαραν κιόλας.. "Koolnews" 1
alex8850 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μια ζωή γκρίνια... ( Είχα καιρό να γράψω ). Δεν έχω πάρει ποτέ iphone. Θεωρώ ότι προσωπικά δεν με βολεύει. Αλλά βαρέθηκα να ακούω ότι δεν είναι καλό κινητό. Πρέπει να είσαι πολύ ζηλιάρης, άσχετος και να μην έχεις χρόνο στην ζωή σου για το κάνεις αυτό. 2
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Χάκαραν; Define Χάκαραν, θες να μου πεις ότι αν έχω έναν ισχυρό κωδικό σε συνδυασμό με 2FA μπορεί ο οποιοσδήποτε να μου "χακάρει" το iCloud? Όταν φτάνετε σε σημείο να χρησιμοποιείται τις δηλώσεις από το κάθε ξέκωλο για να τεκμηριώσετε την άποψη σας, έχετε φτάσει σε απελπιστικό επίπεδο. Μήπως να αρχίσουμε να παίρνουμε και την γνώμη της Kardasian και του West? Μήπως να σοβαρευτείτε λίγο λέω γώ; Που πατάει και ο άλλος μου αρέσει στην παραπάνω παπάρα, που την χάκαραν κιόλας.. "Koolnews" Για την Apple μιλάμε που έχει "ασφάλεια" - αφού διαφημίζει κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα