Neg Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 παιδιά όσο καλά και χρυσά είναι τα iphone σε θέμα λειτουργικού δεν είναι προσιτά για τον κόσμο όταν θέλει 1000 ευρώ για ένα κινητό της σχετικά λίγοι θα πάνε να το αγοράσουνε οι περισσότεροι καταλήγουν σε android κινέζικα και άντε σε samsung που και αυτά είναι ακριβά αλλά αξιόπιστα σε όλα τα θέματα που μπορεί να προβληματίσει έναν πελάτη να σημειωθεί ότι δεν είμαι κανένα fanboy των δυο εταιριων 1000€ ? iPhone 6S 32GB 530€ iPhone SE 32GB 335€ iPhone 7 32GB 609€ Galaxy S8 64GB 675€ Google Pixel 32GB 728€ Huawei P9 554€ Μάλιστα οπότε τα iPhone είναι ακριβά όπως ισχυρίζονται μερικοί και τα Android φτηνά. «Η ζωή είναι πιο εύκολη με το iPhone» και υπερβολικά πιο ακριβή. Δύο πλευρές. 8
Hetfield Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγώ αν είχα κατάστημα και έβγαζα άπειρα χρήματα ναι μεν δεν θα σταματούσα αλλά δεν θα το παράκανα κιόλας. Εγώ θα επενδούσα να βγάζω κάτι καινοτόμο και όχι να βρω υπερβολικό τρόπο να κυνηγάω πελάτες και να βγάζω 1000 διαφημίσεις. Επειδη δεν εχεις ουτε καταστημα, ουτε την εμπειρια, καλο ειναι να μη λες μεγαλα λογια. Φιλοδοξια του ανθρωπου ειναι οχι το καλο, αλλα το καλυτερο. 8
chrispi775 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ποσα είναι αυτά τα μοντελα και μπηκες στον κοπο να γραψεις ; ...(χρηστης αντροιντ) iPhone 6s iPhone 6s+ iPhone 7 iPhone 7+ Οι διαφορές είναι απειροελάχιστες και δεν δικαιολογούν την κυκλοφορία πανομοιότυπων μοντέλων κάθε χρόνο. Ήμουν και εγώ apple user μέχρι πρόσφατα, αλλά βαρέθηκα τις ανούσιες αλλαγές. Βαρέθηκα το να βγαίνει καινούρια έκδοση λειτουργικού και να χαλάει η μπαταρία και να μου ζητάει η apple 150€ για αλλαγή ή να μου λέει κάνε υπομονή σε μια επόμενη έκδοση του λειτουργικού θα διορθωθεί το θέμα.. Το μόνο θετικό είναι το κλειστό λειτουργικό που δεν το κάνει να lagρει και η καλύτερη διαχείριση της μνήμης..... κατά τα άλλα μηδενική δυνατότητα παραμετροποίησης εκτός και αν έχεις jb και αυτό πλέον μόνο αν είσαι από τους "τυχαιρούς" με παλιά έκδοση λειτουργικού που να σηκώνει jb. Καλά Χρύσα τα apple τηλέφωνα αλλά δυστυχώς είναι πιο πολύ για μόστρα....... δεν φανταζόμουν ότι θα το έλεγα εγώ που είχα όλα τα iPhone από 3GS μέχρι 6s+ άλλα φτάνει ευχαριστώ δεν θα πάρω εκτός και αν η apple παρουσιάσει κάτι το τελείως εξωπραγματικό 5
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Επειδη δεν εχεις ουτε καταστημα, ουτε την εμπειρια, καλο ειναι να μη λες μεγαλα λογια. Φιλοδοξια του ανθρωπου ειναι οχι το καλο, αλλα το καλυτερο. Nαι αλλά δεν σημαίνει όμως ότι είναι και καλό να κάνει κανείς τόσο υπερβολικές διαφημίσεις + να πάει να πείσει χρήστες να αλλάξουν. Ο καταναλωτής επιλέγει στο τι θέλει και όχι τώρα μια εταιρία να κάθεται να πείσει τον καταναλωτή να αλλάξει !!
Razor333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ακριβές συσκευές υπάρχουν και με Android στις οποίες μάλιστα δεν ισχύουν οι μπαρουφες της apple. Όποιος το έχει την βγάζει και με 200, δεν είναι δύσκολο να τρέχεις τελευταίο Android με security patch μαϊου 17 και να έχεις καθαρη εμπειρία Google pixel και μόνο εφαρμογές της Google εγκατεστημένες. 2
Neg Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ακριβές συσκευές υπάρχουν και με Android στις οποίες μάλιστα δεν ισχύουν οι μπαρουφες της apple. Όποιος το έχει την βγάζει και με 200, δεν είναι δύσκολο να τρέχεις τελευταίο Android με security patch μαϊου 17 και να έχεις καθαρη εμπειρία Google pixel και μόνο εφαρμογές της Google εγκατεστημένες. Αλήθεια θες να μου πεις δηλαδή ότι ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει ένα Smartphone και θα κάτσει να φλασάρει third party roms που όχι μόνο δεν ξέρει πως γίνεται, δεν ξέρει και τι μπορεί να περιέχουν οι Roms μόνο και μόνο για να αποκτήσει το παραπάνω που λες το οποίο θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο όταν αγοράζεις μία καινούργια συσκευή; Έχετε συμφιλιωθεί με το παραπάνω για να μην παραδεχτείτε ότι το Android είναι ένα διασπασμένο ανασφαλές οικοσύστημα που οι κατασκευαστές κοιτάνε μονάχα την τσέπη τους και τίποτα παραπάνω γιαυτό και σε αναγκάζουν να αγοράζεις κάθε χρόνο καινούργια συσκευή. 6
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 1) Η apple κατεχει το 90% των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ απο πωλησεις κινητων . 2) Εχει μακραν τους πιο πιστους πελατες 3) Ενδιαφερεται πραγματικα για το os της και για 5 χρονια ξερεις οτι θα παιρνεις αναβαθμισεις. Εχω αλλαξει 13 συσκευες ...android ολες κατι ειχαν ..ενα θεμα ,με εφαρμογες ,κολληματα , η rom το ενα το αλλο... αλλαξε rom βαλε αυτο κανε εκεινο ...dalvic clear μπλα μπλα μπλα...αν εξαιρεσουμε τιποτα 1+ ,nexus,pixel και τα νεα της nokia που απο οτι φαινεται εχουν φοβερη rom ... τα αλλα ολα χανουν απο το ιδιο το λογισμικο τους. Αν τα iphone ηταν φθηνα ολοι iphone θα ειχαν... Δεν συγκρινεται η εμπειρια χρησης και το οικοσυστημα ... Για μενα πρεπει η google να δινει 2 διαφορετικες εκδοσεις μια light και μια premium ... Για να παρει ο ventor την premium πρεπει να περασει η συσκευη συσγκεκριμενα reability tests και οχι να ξεφτυλιζει συσκευαρες και να κανει το os sudden reboot επειδη του καπνισε... Η Apple το καταφέρνει αυτό το 90% κάνοντας maximize στις τιμές της και μειώνοντας πάρα πολύ το κόστος καταεσκευής του τηλεφώνου. Έτσι το profit margin που έχει είναι τεράστιο. Χάνει όμως σταθερά πελάτες γιατί οι rom των Android βελτιώνονται αισθητά και αρκετοί χρήστες κάνουν την αλλαγή. Το 88% των smartphones στην αγορά είναι Android. Καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλα τα πορτοφόλια. Μόλις το 12% είναι iphones και αυτό φθείνει συνέχεια. Εξού και οι διαφημίσεις που βγάζει η Apple για να τραβήξει πίσω πελάτες αλλά και για να σταματήσει να χάνει αυτούς που έχει. Αυτό που αναγνωρίζω στην Apple είναι οτι παρόλο που το hardware της δεν το λές και top, έχει εξαιρετικό optimization στο λειτουργικό, εξού και οι πολύ καλές αποδώσεις. Όσο υπάρχει κόσμος που θα πληρώνει αυτό το 800+ για να πάρει ένα iphone, και όσο καταφέρνει αν ρίχνει το κόστος του τηλεφώνου, φυσικά θα έχει τεράστια κέρδη. Τα συκοφαντικά βίντεο εκατέρωθεν κάποιοι τα βλέπουν σαν κακόγουστο αστείο (που είναι), κάποιοι όμως πείθονται. Ο μέσος χρήστης π,χ, μπορεί να παραπλανηθεί εύκολα. 7
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αλήθεια θες να μου πεις δηλαδή ότι ο μέσος καταναλωτής θα αγοράσει ένα Smartphone και θα κάτσει να φλασάρει third party roms που όχι μόνο δεν ξέρει πως γίνεται, δεν ξέρει και τι μπορεί να περιέχουν οι Roms μόνο και μόνο για να αποκτήσει το παραπάνω που λες το οποίο θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο όταν αγοράζεις μία καινούργια συσκευή; Έχετε συμφιλιωθεί με το παραπάνω για να μην παραδεχτείτε ότι το Android είναι ένα διασπασμένο ανασφαλές οικοσύστημα που οι κατασκευαστές κοιτάνε μονάχα την τσέπη τους και τίποτα παραπάνω γιαυτό και σε αναγκάζουν να αγοράζεις κάθε χρόνο καινούργια συσκευή. Αν ο καταναλωτής χειρίζεται σωστά ένα smartphone δεν θα έχει προβλήματα - οι περισσότεροι βάζουν τις σαβούρες εφαρμογές τύπου CleanMaster-Antivirus-MemoryBoost-BatterySaver και ύστερα στην πορεία λογικό να κολλάνε - ανοιχτό λειτουργικό είναι και λογικό να κολλάει μετά από ότι να ναι εφαρμογές.
Avatar_GR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα iphone ηταν φθηνα ολοι iphone θα ειχαν... Όχι δεν θα είχαν iphone. Έχω το Xiaomi mi5. Το αγόρασα από Κίνα με μαμά ROM στα 230 ευρώ. Το κινητό τα σπάει, η ROM έχει Ελληνικά και παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά. Στα ίδια χρήματα αν μου έδιναν να διαλέξω ανάμεσα από το mi5 και το iphone 6/iphone 7 θα διάλεγα το xiaomi mi 5 με κλειστά τα μάτια. Έχει πράγματα που δεν τα έχει το iphone 6/7. Έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 1080p οθόνη,θήρα με υπέρυθρες(για χρήση σαν τηλεκοντρόλ) 16mp camera, παίρνει 2sim, έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχει πολύ χαμηλότερο SAR, μπορώ να στέλνω BT όπου θέλω, έχει 3GB RAM, τραβάει 4k βίντεο κ.α.... Δεν είναι ότι δεν αγοράζουμε iphone επειδή είναι ακριβά. Δεν αγοράζουμε iphone επειδή προσφέρουν πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τα χρεώνουν και πολύ ακριβότερα!!! Μπορώ να σου αναφέρω πάρα πολλά κινητά που είναι πολύ καλύτερα από τα iphone και πολύ φτηνότερα. 14
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 To σύνολο είναι: Android: Πολλές λειτουργίες - Customization (ελευθερία) - μεγάλη ποικιλία smartphone - κολλήματα (αν του κάνεις κακή χρήση) iOS: Περιορισμένες λειτουργίες - εγκλωβισμός (δεν κάνεις ότι θέλεις) - συγκεκριμένα μοντέλα (ακριβά) - δεν έχει κολλήματα 2
just for today Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ειναι οντως ασφαλες σαν οικοσυστημα αλα ειναι περιορησμενης ευθηνεις γιατι με το τροπο της σε απομονωνει απτον υπολοιπο κοσμο στο δικο της λειτουργικο ενο το android ειναι πολυ ποιο παραμετροποισημο εχεις πολυ περησοτερες επιλογες και ελευθερια κηνησεων να κανεις οτι μα οτι θες και γιαυτο ειναι πιο ευαλωτο.Ειναι πραγματικη ξεφτιλα να μη μπορεις να ανταλαξεις φωτογραφιες η οτι αλο θες με bluetooth με μια συσκευη 780ευρ ειναι ντροπη να πουλας συσκευη 700 ΚΑΙ ΕΥΡ και να μην εχεις καν Fhd!!εν ετοι 2017 Hd!! και λενε και ευχαρηστω.!Ειχα iphone5 οταν ειχε βγει και απο τοτε που τοδωσα και ησυχασα εχω αλαξει καμια 10 συσκευες ολες android και ειμαι πολυ πιο ευχαρηστημενος.Για μενα το καλυτερο κηνητο που εβγαλε το μυλο και ισως να το επερνα πριν βγει το s8 ειναι το iphone7 plus που ειμαι πραγματικα γαμω τις συσκευες ολες οι προηγουμενες 6, 6s, κτλπ ηταν απατη και δηθεν προοδος απο τις προηγουμενες .Και η σαμσουνκ εχει κανει μεγαλες πατατες σιγουρα αλα τουλαχιστον ρισκαρει περησοτερο και δηνει πραγματικες αλαγες και κανει βηματα μπροστα ΠΑΝΤΑ μετα το galaxys5 αρχησε να βαζει μυαλο.Οτι ελεγε το μυλο οτι δεν θα κανει ολα τακανε οτι κοροιδευε αυτα εκανε.Μαρεσει που λεγανε για τους πολους πυρηνες η για τα μεγκαπιξελ η για τη μπαταρια η για τις μεγαλες οθονες η για τις amoled οθονες η apple και στο τελος τακανε ολα.Κοροιδευε μεχρι προσφατα το κοσμο αλα εφαγε γερο χαστουκι απτον ανταγωνησμο και απο τις κηνεζιες που οσο και να τις κοροιδευει εχουν κανει περησοτερες αλαγες και περησοτερα βηματα μπροστα πολες απο αυτες αποτι η apple οπως και να ακουγεται αυτο ειναι αληθεια!!!Π.Χ η xiaomi η και αλες ρισκαρουν περησοτερο και φερνουν καινουργιες τεχνολογιες πιο γρηγορα στις συσκευες τους αποτι φερνει η apple.Αν η apple ηταν λιγο ποιο ανηχτη στο λειτουργικο της να ειχε καλυτερες μπαταριες να ειχε καρτα μνημης να ειχε Qhd τουλαχηστον στις 5,5 οθονες δε θα ειχε ανταγωνησμο πηστευω 2
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ειναι οντως ασφαλες σαν οικοσυστημα αλα ειναι περιορησμενης ευθηνεις γιατι με το τροπο της σε απομονωνει απτον υπολοιπο κοσμο στο δικο της λειτουργικο ενο το android ειναι πολυ ποιο παραμετροποισημο εχεις πολυ περησοτερες επιλογες και ελευθερια κηνησεων να κανεις οτι μα οτι θες και γιαυτο ειναι πιο ευαλωτο.Ειναι πραγματικη ξεφτιλα να μη μπορεις να ανταλαξεις φωτογραφιες η οτι αλο θες με bluetooth με μια συσκευη 780ευρ ειναι ντροπη να πουλας συσκευη 700 ΚΑΙ ΕΥΡ και να μην εχεις καν Fhd!!εν ετοι 2017 Hd!! και λενε και ευχαρηστω.!Ειχα iphone5 οταν ειχε βγει και απο τοτε που τοδωσα και ησυχασα εχω αλαξει καμια 10 συσκευες ολες android και ειμαι πολυ πιο ευχαρηστημενος.Για μενα το καλυτερο κηνητο που εβγαλε το μυλο και ισως να το επερνα πριν βγει το s8 ειναι το iphone7 plus που ειμαι πραγματικα γαμω τις συσκευες ολες οι προηγουμενες 6, 6s, κτλπ ηταν απατη και δηθεν προοδος απο τις προηγουμενες .Και η σαμσουνκ εχει κανει μεγαλες πατατες σιγουρα αλα τουλαχιστον ρισκαρει περησοτερο και δηνει πραγματικες αλαγες και κανει βηματα μπροστα ΠΑΝΤΑ μετα το galaxys5 αρχησε να βαζει μυαλο.Οτι ελεγε το μυλο οτι δεν θα κανει ολα τακανε οτι κοροιδευε αυτα εκανε.Μαρεσει που λεγανε για τους πολους πυρηνες η για τα μεγκαπιξελ η για τη μπαταρια η για τις μεγαλες οθονες η για τις amoled οθονες η apple και στο τελος τακανε ολα.Κοροιδευε μεχρι προσφατα το κοσμο αλα εφαγε γερο χαστουκι απτον ανταγωνησμο και απο τις κηνεζιες που οσο και να τις κοροιδευει εχουν κανει περησοτερες αλαγες και περησοτερα βηματα μπροστα πολες απο αυτες αποτι η apple οπως και να ακουγεται αυτο ειναι αληθεια!!!Π.Χ η xiaomi η και αλες ρισκαρουν περησοτερο και φερνουν καινουργιες τεχνολογιες πιο γρηγορα στις συσκευες τους αποτι φερνει η apple.Αν η apple ηταν λιγο ποιο ανηχτη στο λειτουργικο της να ειχε καλυτερες μπαταριες να ειχε καρτα μνημης να ειχε Qhd τουλαχηστον στις 5,5 οθονες δε θα ειχε ανταγωνησμο πηστευω Μας τυφλωσες ... Τα σχολια σε δημοσιο φορουμ σε μαραναν . Ο αλλος λεει δεν παιρνω iphone οχι γιατι δεν εχω αλλα γιατι κανω πιο εξυπνη αγορα και εχει Χiaomi με 200 ευρω . Και καπου εκει παει περιπατο η λογικη μαζι με το πανηγυρι των πικραμενων σε καθε θεμα της apple . 6
Avatar_GR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έχει και άλλα αστεία βίντεο η apple: https://www.youtube.com/watch?v=R-kbqiLxZwM https://www.youtube.com/watch?v=OmdC2eEeQAI https://www.youtube.com/watch?v=8IKxOIbRVxs https://www.youtube.com/watch?v=poxjtpArMGc https://www.youtube.com/watch?v=99w8cdTcliA Ο αλλος λεει δεν παιρνω iphone οχι γιατι δεν εχω αλλα γιατι κανω πιο εξυπνη αγορα και εχει Χiaomi με 200 ευρω . Και καπου εκει παει περιπατο η λογικη μαζι με το πανηγυρι των πικραμενων σε καθε θεμα της apple . Ναι ακριβώς αυτό λέω. Τα έχει το iphone 6(μην σου πω και το 7) αυτά που έχει το xiaomi mi5 που αναφέρω παραπάνω; "Έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 1080p οθόνη,θήρα με υπέρυθρες(για χρήση σαν τηλεκοντρόλ) 16mp camera, παίρνει 2sim, έχει μεγαλύτερη μπαταρία, έχει πολύ χαμηλότερο SAR, μπορώ να στέλνω BT όπου θέλω, έχει 3GB RAM, τραβάει 4k βίντεο κ.α...." 1
Questioner Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνετε πολλοί είναι ότι το καλύτερο smartphone είναι αυτό που βολεύει ατομικά τον καθένα από εμάς. Προσωπικά μιλώντας, προτιμώ να έχω τις ελευθερίες μου όσον αφορά τα features, το multitasking και το customization ενός Android και θυσιάζω κάποια milisecond της ζωής μου που θα καθυστερήσει περισσότερο από ένα iPhone. Αν κρίνω ουσιαστικά τα συγκεκριμένα βίντεο, θεωρώ πως απευθύνονται στο - αντίστοιχο με αυτό της Apple - "τεχνολογικά απαίδευτο" customer base του Android. Δεν νομίζω πως κανένας από εμάς που γνωρίζει και τα δύο λειτουργικά θα πάρει τόσο εύκολα την απόφαση να κάνει το switch. 3
KnightRider Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg Έμιλι Ρατακόφσκι: Χάκαραν το iCloud της με λάφυρα 200 γυμνές φωτογραφίες! Ειρωνεία μεγάλη !! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα