patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 χαχα βρηκες παλι; εννοειται τορεντ δε μπεστ, δεν το συζηταμε, ολη μερα εφαγα χθες να το κατεβαζω, δουλεια πρωτα μεχρι το σχολασμα και μετα σπιτι μεχρι 1 περιπου πηγε, πφφ :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καμια γνωμη για αυτο? https://neosmart.net/EasyRE/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Βρηκα κι αλλο! Οποιος ξερει... βιετναμεζικα ας μας πει τι λεει. http://dlcboot.com/ Για το easyRE θα γραψω αλλη στιγμη. Δεν λεει και πολλα πραγματα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Απο ολα αυτα που εχουμε βρει παιδες, προτιμω του ρωσου. Σταθερη αξια. Τα δοκιμασα σχεδον ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έχω μια κάρτα microSD την οποία έχω κάνει multiboot και έχω βάλει μέσα διάφορα ISO όπως το Hirens,Acronis true image καθώς και μερικά windows iso's. Επειδή το Hirens είναι λίγο outdate δοκίμασα να βάλω το All in One – System Rescue Toolkit το οποίο όμως δυστυχώς δεν μου δουλεύει.Ενώ αρχικά μου εμφανίζει την αρχική οθόνη με το λογότυπο του lubuntu , μου πετάει το παρακάτω error και επειδή δεν είμαι σχετικός με linux αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι περίπου μπορεί να φταίει. Διάβασα στο faq του συγκεκριμένου οτι δεν παίζει σε συστήματα 32bit παρά μόνο σε 64bit με UEFI BIOS.Εμένα η μητρική μου και ο επεξεργαστής είναι παλιά και δεν έχουν UEFI αλλά υποστηρίζει 64bit σετ εντολών.Έχω τον i7 965 Extreme Edition.Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου το φορτώνει; Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Αυτο στην εικονα δειχνει οτι δεν καταφερε να φορτωσει τον πυρηνα που θελει και εκανε fallback σε busybox, οποτε 2(,5) περιπτωσεις παιζουν: ή το iso που εβαλες στο στικακι ειναι προβληματικο, πχ να μην εχει κατεβει ολοκληρο, ή το filesystem στο στικακι εχει καποιο θεμα (ή η εφαρμογη που περασε το iso στο στικακι τα εκανε μπαχαλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έφτοιαξα νέο multiboot και έβαλα μόνο αυτό το iso , το έτρεξα και μου έβγαλε το παρακάτω.Άρα απότι κατάλαβα φταίει ο επεξεργαστής μου. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 για περάστε για update: http://sergeistrelec.ru/winpe_10_8/145-winpe-10-8-sergei-strelec-x86-x64-native-x86-20180503-english-version.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, patrickdrd είπε για περάστε για update: http://sergeistrelec.ru/winpe_10_8/145-winpe-10-8-sergei-strelec-x86-x64-native-x86-20180503-english-version.html Και το αναγκαιο magnet link >magnet:?xt=urn:btih:8BC076658F53FC121FF522BCC6C8EE36C8D80565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Τα δοκίμασα όλα. Μόνο Ρώσος και medicat. Τα καλύτερα κατ εμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Το medicat εβγαλε επιτελους torrent για κατεβασμα! Κατεβαζει βεβαια το μεγαλο iso των 11gb, που δεν εχω που να το γραψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 14/5/2018 στις 3:37 ΜΜ, jim_p είπε Το medicat εβγαλε επιτελους torrent για κατεβασμα! Κατεβαζει βεβαια το μεγαλο iso των 11gb, που δεν εχω που να το γραψω... Only usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Έχει κάνει κανείς multiboot usb με το λν Ρώσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Τερμα στην αγγλικη εκδοση του "Ρωσου"! Ξεκινηστε να μαθαινετε ρωσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 ωχ! ελα! γιατι;;;; γραφει πουθενα;;; νταξει μωρε, θα μεινουμε μ αυτη που εχουμε, γλιτωσαμε τη διαδικασια, κατεβασε iso, καντο extract->copy, καψε στικακια, παρακοολουθα το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα