Left13S Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Εχω εδω και δυο χρονια ενα ταμπλετ της lg και τον προηγουμενο μηνα μου στραβωσε το βυσμα του φορτιστη μεσα την υποδοχη του ταμπλετ.Στον τεχνικο που το πηγα μου πε οτι θελει αλλαγμα ολη η "ταινια" και θα πρεπει να την παραγγηλει απο το εξωτερικο,γιατι δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Τιμη μου πε 70€ το ελαχιστο με μεταφορικα.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να φορτισει η μπαταρια χωρις καλωδιο;Πχ καμια συσκευη που να βαζεις την μπαταρια και να την φορτιζει;
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Για ποιο tablet λες? Η μπαταρία είναι αποσπώμενη?
Left13S Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το lg g pad 8.3 εχω.Ο τεχνικος που ανοιξε το ταμπλετ μου πε οτι εβαλε μια αλλη μπαταρια για να δει αν δουλευει και δουλευε.Οποτε καπως το ανοιξε.Αλλα δεν εχει η ταμπλετα καποιο καπακι στο πισω μερος για να βγαινει η μπαταρια.
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Απλούστατα το ξεβιδωσε έβαλε μια μπαταρία δούλεψε και σου ξανά έβαλε την παλιά . Οπότε δεν είναι αποσπώμενη. Αλλάζεις μπαταρία και τέλος .
Left13S Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το θεμα ειναι οτι δεν φταιει η μπαταρια αλλα η θυρα για τον φορτιστη.
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αα ναι έχεις δίκιο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι .....
coolerman Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Εχω εδω και δυο χρονια ενα ταμπλετ της lg και τον προηγουμενο μηνα μου στραβωσε το βυσμα του φορτιστη μεσα την υποδοχη του ταμπλετ.Στον τεχνικο που το πηγα μου πε οτι θελει αλλαγμα ολη η "ταινια" και θα πρεπει να την παραγγηλει απο το εξωτερικο,γιατι δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Τιμη μου πε 70€ το ελαχιστο με μεταφορικα.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να φορτισει η μπαταρια χωρις καλωδιο;Πχ καμια συσκευη που να βαζεις την μπαταρια και να την φορτιζει; http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Dock-Charging-Port-Mic-Flex-Cable-For-LG-G-Pad-8-3-Tablet-VK810-/172054852708?hash=item280f44b464:g:Ed4AAOSw2gxY0ekP Δεν μας λές το ακριβές μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα