Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έβγαλε ότι η φόρτιση γίνεται αργά και πως πρέπει να χρησιμοποιήσω τον γνήσιο φορτιστή. Τον γνήσιο έχω, λεω, πάει χάλασε. Παίρνω καινούργιο γνήσιο πάλι τα ίδια. Το συνδέω με φορτιστή που στέλνει περισσότερα αμπερ πάλι την ίδια ένδειξη μου βγάζει. Ξέρει κανεις τι παίζει; να έχει χαλάσει η μπαταρία; δεν έχω παρατηρήσει όμως θέμα με τη μπαταρία. Κρατάει αρκετά για τη χρήση που του κάνω.

Δημοσ.

Μου έβγαλε ότι η φόρτιση γίνεται αργά και πως πρέπει να χρησιμοποιήσω τον γνήσιο φορτιστή. Τον γνήσιο έχω, λεω, πάει χάλασε. Παίρνω καινούργιο γνήσιο πάλι τα ίδια. Το συνδέω με φορτιστή που στέλνει περισσότερα αμπερ πάλι την ίδια ένδειξη μου βγάζει. Ξέρει κανεις τι παίζει; να έχει χαλάσει η μπαταρία; δεν έχω παρατηρήσει όμως θέμα με τη μπαταρία. Κρατάει αρκετά για τη χρήση που του κάνω.

Τζαμπα τον πηρες τον νεο φορτιστη..αυτα ειναι βλακειες του λειτουργικου ..Σχεδον σε οσα Lumia γνωριζω, ανα διαστηματα την βγαζη αυτη την ενδειξη χωρις λογο και αιτια...Μετα απο τοσο καιρο θεωρω πως ειναι καθαροτατο Bug και τιποτα παραπανω..

Δημοσ.

Και εμένα μου βγάζει το ίδιο σε ένα lumia 535

Έτσι χωρίς λόγο και αιτία ένα πρωί ενώ βάζω τον δικό του φορτιστή λέει αργή φόρτιση.

Έβαλα άλλους φορτιστές και καλώδια και πάλι τα ιδια.οποτε μάλλον ναι είναι bug.

Δημοσ.

Ωραια. Αφού το λες και εσύ. Ευχαριστώ και πάλι. Άρα να μπω στο κέντρο σχολιων να το γράψω ως πρόβλημα μήπως και το λύσουν σε ενδεχόμενο update!

Δημοσ.

Φορτίζει όντως πιο αργά! Λοιπόν βρήκα λύση που δούλεψε σε εμένα. Κάνεις soft reset με συνδεμένο τον φορτιστή. Volume Down + power μέχρι να δονηθεί το κινητό με συνδεμένο τον φορτιστή. Δεν μου έχει βγάλει μέχρι στιγμής slow charge. Διάβασα σε ένα φορουμ ξένου για windows phone πως σε μερικούς δούλεψε αυτή η λύση σε άλλους όχι και σε όσους δούλεψε τους επανεμφανίστηκε πάλι αργότερα το θέμα της αργής φόρτισης. Εμένα δούλεψε πάντως. Όταν βγάλει πάλι ένδειξη για αργή φόρτιση θα το γράψω να δούμε πόσος καιρός πέρασε. Ελπίζω να το φτιάξουν σε κάποιο update.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...