Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα θέμα με την IGPU μου.Κάθε φορά που κάνω enable τους drivers,η οθόνη μου μαυρίζει και υπάρχει ένα backlight.Δεν λεει no signal η κατι.Η οθόνη δουλευει κανονικά σε safe mode και σε normal mode αφού κανω disable τους drivers απο safe mode.Καμια ιδέα?Έχω κάνει update bios,cmos jump,uninstall/reinstall drivers,format windows.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα θέμα με την IGPU μου.Κάθε φορά που κάνω enable τους drivers,η οθόνη μου μαυρίζει και υπάρχει ένα backlight.Δεν λεει no signal η κατι.Η οθόνη δουλευει κανονικά σε safe mode και σε normal mode αφού κανω disable τους drivers απο safe mode.Καμια ιδέα?Έχω κάνει update bios,cmos jump,uninstall/reinstall drivers,format windows.

Έχεις και ξεχωριστή κάρτα γραφικών?

Μήπως έχεις οδηγούς από παλιότερη καρτ επάνω?

Δοκίμασε απεγκατασταση οδηγών με ddu από safe Mode και δες

Δημοσ.

Επίσης κανένα bios update αν έχει. Αν ναι, κοίτα στη περιγραφή αν περιλαμβάνει βελτιώσεις σχετικές με αυτό. Αλλιώς μην το κάνεις.

Δημοσ.

Δεν εχω παλιοτερη καρτα πανω.Εκανα και clean install τα windows και παλι το ιδιο

Εκανα και bios update.Τωρα περιμενω ετρεξα μερικα διαγνωστικα που μου ζητησαν απο την ιντελ και ελπιζω να μπορει να φτιαχτει και να ειναι προβλημα με software γιατι αλλιως εχω μεγαλο προβλημα...

Δημοσ.

Tον υπολογιστή τον έφτιαξα το καλοκαίρι.Είχα επάνω μια HD7870 Myst edition της powercolour.Σε κάποια φάση αποφάσισα να την πουλήσω και να χρησιμοποιησω την onboard μέχρι να πάρω άλλη.Αυτό έγινε γύρω στα χριστουγεννα.Τοτε η onboard δουλευε κανονικά.Μετα απο μερικες μέρες,ένας φίλος μου δάνεισε την παλιά του κάρτα προκειμένου να τρέχω dual monitors.Χθές έβγαλα την κάρτα για να του την δώσω πίσω και έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα.

Έχω συνδέσει την οθόνη και με hdmi>hdmi και dvi (pc) > hdmi (monitor).Το θέμα είναι οτι με remote access,μπορώ να χειριστώ κανονικά το pc ,αρα απλά έχει θέμα το σήμα

Δημοσ.

Έχεις και ξεχωριστή κάρτα γραφικών?

Μήπως έχεις οδηγούς από παλιότερη καρτ επάνω?

Δοκίμασε απεγκατασταση οδηγών με ddu από safe Mode και δες

εδω ο φιλος στο βρηκε το θεμα, οι drivers απο τις καρτες, βαλε-βγαλε εχουν γινει σαλατα.

η το παλευεις το θεμα (και ταλαιπώρησε) η ξανα εγκατασταση λειτουργικου.

Δημοσ.

Το έκανα την 1η φορα αυτο που ειπε ο Inuyasha,δεν δουλεψε.Μετα έκανα φορματ και εβαλα μονο τους drivers της intel.Παλι δεν δουλεψε.Επισης εβαλα και πιο παλιους,σε περιπτωση που υπαρχει bug στους πιο καινουργιους.Επισης τιποτα.

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει format και δεν έχει στρώσει, πάμε σε hardware πρόβλημα. Μήπως έχει πρόβλημα το HDMI της μητρικής (ή όπου αλλού το συνδέεις). Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις RMA τη CPU και τη μητρική. Ένα από τα δύο έχει πρόβλημα.

Αν ήταν από το ίδιο μαγαζί, ακόμα καλύτερα. Αν δεν είναι, δώσε τα και τα δύο κομπλέ σετ (φυσικά εναλλακτική είναι να μπορούσες να το κάνεις ο ίδιος αν μπορούσες να δανειστείς ή να βρεις κάτι από φίλο/γνωστό).

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει format και δεν έχει στρώσει, πάμε σε hardware πρόβλημα. Μήπως έχει πρόβλημα το HDMI της μητρικής (ή όπου αλλού το συνδέεις). Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις RMA τη CPU και τη μητρική. Ένα από τα δύο έχει πρόβλημα.

Αν ήταν από το ίδιο μαγαζί, ακόμα καλύτερα. Αν δεν είναι, δώσε τα και τα δύο κομπλέ σετ (φυσικά εναλλακτική είναι να μπορούσες να το κάνεις ο ίδιος αν μπορούσες να δανειστείς ή να βρεις κάτι από φίλο/γνωστό).

Το έχω συνδέσει σε οτι θυρα εχει πανω,δεν νομιζω να φταιει αυτο.Προσπαθω να αποκλείσω ολα τα προβληματα με το software αφου το να πρεπει να δωσω μητρικη για ρμα ειναι αδυνατο, γιατι ερχεται εξεταστικη και δεν θα εχω απο που να διαβασω,αφου το μαγαζι ειναι Αθηνα και σπουδαζω μυτιληνη και σιγουρα θα την καθυστερησουν υπερβολικα...

Δημοσ.

Το έχω συνδέσει σε οτι θυρα εχει πανω,δεν νομιζω να φταιει αυτο.Προσπαθω να αποκλείσω ολα τα προβληματα με το software αφου το να πρεπει να δωσω μητρικη για ρμα ειναι αδυνατο, γιατι ερχεται εξεταστικη και δεν θα εχω απο που να διαβασω,αφου το μαγαζι ειναι Αθηνα και σπουδαζω μυτιληνη και σιγουρα θα την καθυστερησουν υπερβολικα...

Σίγουρα θα καθυστερήσει υπερβολικά. Το μόνο σίγουρο.

Όπως είπα. Αφού έχεις κάνει format, νομίζω μετά πάμε σε hardware θέμα.

Καλού κακού, δοκίμασε και διαφορετικό καλώδιο. Έτσι για το "γαμώτο" (αν και αν έχεις δοκιμάσει περισσότερες από μία συνδέσεις, λογικά χρησιμοποίησες και διαφορετικά καλώδια).

Δημοσ.

Σίγουρα θα καθυστερήσει υπερβολικά. Το μόνο σίγουρο.

Όπως είπα. Αφού έχεις κάνει format, νομίζω μετά πάμε σε hardware θέμα.

Καλού κακού, δοκίμασε και διαφορετικό καλώδιο. Έτσι για το "γαμώτο" (αν και αν έχεις δοκιμάσει περισσότερες από μία συνδέσεις, λογικά χρησιμοποίησες και διαφορετικά καλώδια).

Και διαφορετικά καλώδια δοκίμασα.Θα δω μπας και έχουν καμια λύση απο την ιντελ αλλίως με βλέπω να κάθομαι έτσι μέχρι να αγοράσω καμια mid range gpu να τελειώνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...