Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε σήμερα ένας γνωστός ενα λαπτοπ λενοβο. Τι παρουσιάζει: πατας να ανοίξει, κάποιες φορές κλείνει χωρίς να δείξει τπτ. Πατάς να ανοίξει, ανάβουν τα λαμπάκια του ότι και καλά δουλεύει αλλά μένει σε μαύρη οθόνη. Ούτε κάποιο σήμα δίνει σε εξωτερική οθόνη.

Κάποιες φορές ανοίγει κανονικά και δουλεύει κανονικοτατα. Αυτό το κάνει ειτε το ανοίξεις με μπαταρία μόνο. Είτε με ρεύμα και πάνω μπαταρια,ειτε στο ρεύμα χωρίς μπαταρία.

Λαπτοπ 3ων χρονών είναι. Μπλε οθόνη δεν έχει πετάξει ποτε. Δίσκος 100% οκ.

Καμιά ιδέα? Τι να δοκιμάσω? Τι λέτε να φταίει? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Όταν καταφέρει να ανοίξει κανονικά δες θερμοκρασίες σε cpu/gpu.

Δοκίμασε να το συνδέσεις σε μια εξωτερική οθόνη και όλες τις δοκιμές να τις κάνεις από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα κατάφερε να ανοίξει. Με την 2η. Την πρώτη φορά έμεινε μόνιμα σε μαύρη οθόνη. Την δεύτερη έμεινε σε μαύρη οθόνη αλλά μετά από κάνα 50λεπτο bootare. Cpu γύρω στο 50αρι. Έβαλα το hardware info για να δω θερμοκρασιες. Για gpu δεν βγάζει ένδειξη ενώ σε άλλα pc/laptop έβγαζε . Μόνο cpu και δίσκου βγάζει.

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση πρόσφατα σε lenovo 1ος ετους , έκανε αυτα που περιγράφεις με την διάφορα οτι άνοιγε σχεδόν πάντα μετα απο 2 λεπτα ακριβώς ( υπάρχει και βίντεο ) Πατούσα power οι φωτεινές ενδείξεις ηταν κανονικές αλλα δεν ειχα τίποτα στην οθόνη ! μετα απο 4 αποστολές στο κίτρινο μαγαζί ( γυρνούσε πάντα πισω , υποτίθεται οκ ) τελικα το έστειλα στην CPI ( εντός εγγύησης ) οπού με μια πρώτη ματια δεν "βρήκαν" το πρόβλημα ! μετα απο δικιά μου υπόδειξη και το βιντεο που ειχα τραβήξει και αρκετές μέρες καθυστέρηση με ειδοποίησαν οτι υπάρχει πρόβλημα στην μητρική και ( το καλύτερο ) δεν υπάρχει αλλη να μου την αντικαταστησουν ! μετα απο μερες μου τον έστειλαν πισω με χαρτι αντικαταστασης που θα το εδινα στο  κίτρινο μαγαζί , τελικα , μετα απο 3 μηνες ταλαιπωρίας συνολικά  μου το αντικατεστησαν με ενα HP και προς το παρόν ολα οκ .

Δημοσ.

Πω πω πλάκα κάνεις. Τόση ταλαιπωρία και τελικα στο αντικατεστησαν. Τι να πω. Καλά ή cpi δεν μπορούσε να βρει ανταλλακτικό? Το Εshop μάλλον δεν θα ασχολήθηκε με αντικατασταση μητρικής. Μπορεί να το στείλανε και στην αντιπροσωπεία απευθείας της λενοβο. Αλλά ή όλη διαδικασία να καθυστέρησε και να σου εδωσαν αλλο. Πράγμα που έπρεπε να έχουν κάνει εξαρχής γιατί ή lenovo-κιτρινομαγαζο στον έναν χρόνο δίνει απευθείας αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης.

Σήμερα το άνοιξα και το καθάρισα. Είχε λίγη βρώμα. Εβγαλα και τον δίσκο και το ξεκίνησα χωρίς δίσκο. Τη μία άνοιξε αλλα μετά από ώρα. Την δεύτερη δεν άνοιγε. Σε κάποια φάση με το δίσκο πάνω άνοιξε μετά από 20 λεπτά. Ότι να ναι δλδ κάνει. Με ζαλισε και αυτός που το έχει. Αύριο θα το πάρει πακέτο πίσω και ας το πάει αλλού. Για να ανακατευτώ με μητρικές δεν πρόκειται. Να πάρω καμία σαβουρα από ebay και να χάσω λεφτά μου δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Αφάνταστη ταλαιπωρία ! Υποτίθεται την ειχαν παραγγείλει σε μια φαση την μητρική , αλλα δεν ήρθε ποτε! ηταν στην cpi 3 βδομάδες ο φορητός! το πιστεύω οτι ουτε καν ασχολήθηκαν και στο Eshop! εντωμεταξύ η πλακα ηταν οτι το ειχα αγοράσει Δεκεμβρη '15 και το ειχα στείλει  Νοεμβρη '16 πρώτη φορα για την " διάγνωση και την επισκευή "  στο κίτρινο μαγαζί οπου δεν ειχαν βρει τιποτα και με ξεπετούσαν με ενα bios update , ενω ξεκάθαρα υπήρχε πρόβλημα! Το καλύτερο ηταν οτι παω στο eshop point με το χαρτι της cpi που εγραφε για την αντικατασταση του φορητού τελη φεβρουαριου '17  και μου ελεγε ο πωλητής , δεν πρόκειται να στο αντικαταστησουν εχει κλείσει ο χρονος , σου λενε μλκιες στην cpi ! Του λεω εγω στο εφερα το Νοεμβρη του '16 δεν ειναι δικο μου λαθος οτι οι τεχνικοι σας δεν βρηκαν την ζημια! , μετα απο αρκετα τηλεφωνα συμμορφώθηκαν και στα μεσα του Μαρτη δέχθηκα τηλεφώνημα για αντικατασταση του. 

Κατα τα αλλα μην μπλεξεις με μητρικές κτλπ , μπορεί να το παει σε ενα εξουσιοδοτημενο κεντρο ο φιλος σου για την διάγνωση του φορητού , αν και πιστεύω οτι μοιάζουν οι περιπτώσεις μας οποτε θα ελεγα οτι ειναι η πλακετα. 

Δημοσ.

Μοιάζει με το δικό σου ισχύει. Ε δεν μπορεί να φταίει και κάτι άλλο πέρα από τη μητρική . Τι άλλο να είναι κιόλας, που να το καθυστερεί να προχωρήσει. Δεν κολαει κάτι άλλο στη φάση. Και χωρίς δίσκο το ίδιο κάνει. Οποτε μητρική. Ίσως να το έκανε εξαρχής αυτό και να μην το έδωσε σημασία. Να έκανε δλδ όπως το δικό σου να καθυστερούσε. Και στην πορεία να κατάντησε έτσι.

Δημοσ.

Όχι δεν είχα δυστυχώς. Είναι και περιεργο το βισμα της λενοβο. Εχω ένα που είναι universal πολλά σε ένα αλλά δεν είχε τέτοιο βισμα. Αλλά και με την μπαταρία το ίδιο έκανε. Οπότε το απέκλεισα.

Δημοσ.

Βασικά το κάνει και χωρίς να έχει πάνω δισκο. Τον εβγαλα για δοκιμή μήπως και εβαζα άλλον και να έκανα νέα εγκατάσταση. Αλλά είδα ότι κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Πρόσφατα που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα τελικά έφταιγε η μνήμη. Και εμένα για μια μνήμη έκατσε 3 βδομάδες στην cpi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...