Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια επαφή μου με συμπεριέλαβε σε ομάδα στο viber. Θέλω να βγω από την ομάδα και δεν ξέρω πώς. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Δημοσ.

Μπαινεις στην ομαδα, κανεις αριστέρα το δακτυλο σου και εμφανίζεται ένα μενου/ Εκεί τέρμα κάτω δεξια πατάς έξοδος και διαγραφή

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τι παίζει με μια ομάδα στο viber που με πρόσθεσε και δεν μπορώ να τη διαγράψω και να βγω;;Viber Ελλάδα λέγεται και στέλνει διάφορες ενημερώσεις

Δημοσ.

Αν δε μπορείς να βγεις από την ομάδα όπως είπε ο φίλος ποιο πάνω, ούτε να τη μπλοκάρεις κάνε απεγκατασταση εγκατάσταση την εφαρμογή 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.Να ρωτήσω...εαν κάνω αποχώρηση και διαγραφή απο μια ομάδα,φαίνεται?το βλέπουν οι υπόλοιποι της ομάδας οτι αποχώρησα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kliok είπε

Καλημέρα.Να ρωτήσω...εαν κάνω αποχώρηση και διαγραφή απο μια ομάδα,φαίνεται?το βλέπουν οι υπόλοιποι της ομάδας οτι αποχώρησα?

Ευχαριστώ

ναι φαίνεται

Δημοσ.

Η σκετη διαγραφη της ομαδας, απλα διαγραφη τη συνομιλια απο τη συσκευη; 

Συνεχιζεις να εισαι μελος δηλ και οταν ερθει νεο μηνυμα, σε ειδοποιει. Σωστα;

αν αποχωρησεις απο την ομαδα, περαν του οτι πληροφορει τους υπολοιπους οτι εφυγες, τα στοιχεια σου (ονομα κ τηλ)

συνεχιζουν να ειναι διαθεσιμα στους υπολοιπους;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kalispera !pws borw na bw se mia omada group viber  to opio ego to efiaksa ,ala katalathos ekana eksodos k diagrafi ,bori na me voithisi kapios ?

Επεξ/σία από Cnerol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...