Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν συμφέρει, όχι. Δες πάντους τους πυκνωτές μπας και έσκασε κανένας λόγο τροφοδοτικού. Αν είναι αυτό, φτιάχνει εύκολα.
DRIFT_KING Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Λοιπόν αγόρασα ένα Site: τέτοιο αντάπτορα και η κάρτα δούλεψε!Οι πυκνωτές είναι μια χαρά εξωτερικά τουλάχιστον.Απλά από θερμοκρασίες σε dual μονιτορ σε idle είναι στους 50-55C σε περιήγηση με αρκετές καρτέλες.Πολύ δεν είναι;Βέβαια έχω μόνο ένα ανεμιστηράκι μπροστά στο pc.
DRIFT_KING Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Λέω να βάλω ένα 80αρη πίσω και ένα 120αρη στο πλαϊ να βάζει,πιστεύω θα έχει αποτέλεσμα απλά δεν ξέρω μετά αν ακούγετε σαν αεροπλάνο γιατί έχω τον πύργο πάνω στο γραφείο δίπλα από το αφτί μου. Edit. Λέω να πάρω arctic.Έχω την alpine 11 gt στο cpu και είναι αρκετά αθόρυβη.Μπροστά στο κουτί έχω έναν 120αρη aerocool av12025 και αυτός είναι αθόρυβος.
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μπορεις να δειξεις ποιο κουτι εχεις? Επισης ,κανεις συχνα ενα φυσημα εσωτερικα στο κουτι να φυγουν οι σκονες,με κανενα blower?
DRIFT_KING Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το φυσάω τακτικά.Τώρα έχω κανα 2μηνο.Το κουτί δεν είναι κάτι τρελό, Site: αυτό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα