Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζετε καποιον mail client (thunderbird η outlook) που να εχει αναφορες παράδοσης-αναγνωσης που να μην εξερταται απο τον παραλυπτη ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο thunderbird έχει αυτή την επιλογή που θες.

Δημοσ.

που ????

γιατι εκανα ενα τεστ στον εαυτο μου και μου εβγαλε στο μαιλ του παραλυπτη την επιλογη του να εμφανησει στο αποστολέα την αναφορα παράδοσης. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εργαλεία-επιλογές-για προχωρημένους- βεβαιώσεις ανάγνωσης- κάτω_να στέλνεται πάντα.

Δημοσ.

Εργαλεία-επιλογές-για προχωρημένους- βεβαιώσεις ανάγνωσης- κάτω_να στέλνεται πάντα.

σε αυτο το πεδιο που λες ειναι ολα "always sent"

αλλα δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω ?

Θελω οταν εγω στελνω ενα email, να εχω αναφορα παραδοσης-αναγνωσης οταν ο παραληπτης το λαβει και το διαβασει

και να αναφερω κιολας, οτι οταν πατησα το σταλει απαντηση στον αποστολεα, αυτην δεν ηρθε ποτε !!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα τι λες..
Κλειστα όλα , άνοιξε τα και δοκίμασε πάλι.. έχω παρατηρήσει και εγώ ότι κολλάει κάποιες φορές.

mail_test.png

Διάβασε και Link.png Site: αυτό εάν θέλεις..

Δημοσ.

Απ όσο γνωρίζω δέν γίνεται αυτό που θέλεις γιατι πολύ απλά δέν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα πρότυπα αποστολής και λήψης email (SMTP, POP, IMAP κτλ)

Και υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί λόγοι που το κάνουν δύσκολο να υλοποιηθεί.

Δημοσ.

Κατάλαβα τι λες..

Κλειστα όλα , άνοιξε τα και δοκίμασε πάλι.. έχω παρατηρήσει και εγώ ότι κολλάει κάποιες φορές.

mail_test.png

Διάβασε και Link.png Site: αυτό εάν θέλεις..

ετσι ακριβως τα εχω και εγω

Απ όσο γνωρίζω δέν γίνεται αυτό που θέλεις γιατι πολύ απλά δέν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα πρότυπα αποστολής και λήψης email (SMTP, POP, IMAP κτλ)

Και υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί λόγοι που το κάνουν δύσκολο να υλοποιηθεί.

οποτε υπαρχει τροπος να το επιτύχω ? υπαρχει μηπως τροπος να γινει μεσα απο το web με καποιον client σε site?

λατι εχω δει στο νετ αλλα κανενα δεν δουλευει σωστα.

Δημοσ.

Απ όσο γνωρίζω δεν γίνεται αυτοματοποιημένα, πρέπει ο παραλήπτης να στείλει χειροκίνητα την επιβεβαίωση.

Αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο θέλεις κάτι τέτοιο? Εχε υπόψιν οτι γενικά θεωρείται faux pas να ζητάς επιβεβαίωση αναγνωσης στα email και κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν.

Δημοσ.

Απ όσο γνωρίζω δεν γίνεται αυτοματοποιημένα, πρέπει ο παραλήπτης να στείλει χειροκίνητα την επιβεβαίωση.

Αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο θέλεις κάτι τέτοιο? Εχε υπόψιν οτι γενικά θεωρείται faux pas να ζητάς επιβεβαίωση αναγνωσης στα email και κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν.

εχω επικοινωνία με καποιον φιλο με τον οποιο εχει γινει μια παρεξηγηση και γενικος δεν μιλαμε απο το τηλεφωνο. πολλες φορες δεν απανταει αμεσως και απανταει μετα απο 2-3 email χωρις να εινα ξεκαθαρο ουτε το ποτε τα διαβαζει ουτε το εαν τα λαμβανει ολα κλπ.

οταν μιλας μια στο τοσο και με μαιλ στο που και που και εχεις να λυσεις παρεξηγησεις αστα.

απλα επειδη μια φορα μου ειπε οτι δεν ελαβε μαιλ μου, και δεν ξερω εαν αυτο ειναι δυνατον να μην παρει το μαιλ (ισως να πηγε για καποιο λογο στα spam, αλλα). ετσι θελω να ξερω εαν τα παιρνει και εαν τα ανοιγει. αυτο ειναι

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποιες υπηρεσίες όπως οι παρακάτω: https://adespresso.com/academy/blog/5-best-email-tracking-services-know-when-your-email-has-been-opened/

Αυτά συνήθως στέλνουν μαζί με το mail και μία εικόνα του ενός pixel η οποία δέν φαίνεται κάπου στο μήνυμα, αλλά αν ανοίξει ο άλλος το email θα φορτωθεί η εικόνα απο το server, οπότε θα ξέρεις οτι το έχει διαβάσει.

Και αυτή η μέθοδος δέν δουλεύει 100% γιατι πολλοί clients ανάλογα με τις ρυθμίσεις τους δέν ανοίγουν τις εικόνες αυτόματα με τα email.

Αλλη λύση είναι ίσως να επικοινωνήτε με viber ή κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία που έχει αυτη τη δυνατοτητα ενσωματωμενη.

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάποιες υπηρεσίες όπως οι παρακάτω: https://adespresso.com/academy/blog/5-best-email-tracking-services-know-when-your-email-has-been-opened/

Αυτά συνήθως στέλνουν μαζί με το mail και μία εικόνα του ενός pixel η οποία δέν φαίνεται κάπου στο μήνυμα, αλλά αν ανοίξει ο άλλος το email θα φορτωθεί η εικόνα απο το server, οπότε θα ξέρεις οτι το έχει διαβάσει.

Και αυτή η μέθοδος δέν δουλεύει 100% γιατι πολλοί clients ανάλογα με τις ρυθμίσεις τους δέν ανοίγουν τις εικόνες αυτόματα με τα email.

Αλλη λύση είναι ίσως να επικοινωνήτε με viber ή κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία που έχει αυτη τη δυνατοτητα ενσωματωμενη.

το μαιλ ειναι ο πιο διακριτικος τροπος. δεν εχει την αμεσότητα των αλλων. Στα αλλα υποτίθεται πρεπει να απαντησεις αμεσως κλπ. και το θεμα το εχω εγω, γιατι εμενα με ενδιαφερει το να ξερω εα ντο ελαβε κλπ. κατα τα αλλα δεν με χαλαει το μαιλ. αλλα εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που λεω οτι, οκ το ελαβα το μαιλ σου, θα απαντησω μολις μπορεσω.....

any way .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...