Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω μια καρτα γραφικων "Radeon HD6870 Vapor-X" που μου καηκε τελειως και εναν επεξεργαστη "amd phenom ii x6 1090t".

Μπορειτε να μου προτεινετε μια καινουρια καρτα γραφικων που να μην κανει bottleneck τον επεξερταστη μου;

Δημοσ.

Μια καρτα 130-150 euro σε υπερκαλύπτει, το ποια ειναι πιο γρηγορη,

οτι πει το passmark

http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php

Ειναι αναλογα το παιχνιδι πολλες φορες σε καρτες της ιδιας κατηγοριας. Εγω θα προτεινα GTX1050 ti 4GB που εαν θελεις αργοτερα να παρεις ακομα πιο δυνατη την πουλας ευκολα

Δημοσ.

Ναι, μπράβο, μόνο PassMark, πάρε 780Ti αντί για 580 ή 1060 επειδή έχει υψηλότερο σκορ.

Ontopic, και εγώ από 6870 έρχομαι (όχι καμμένη όμως), μια κάρτα στα επίπεδα της 470/570/970 (μεταχειρό) θα σου έρθει λουκούμι.

Κοίτα και τις αγγελίες εδώ, μπορεί να πετύχεις καμιά 470 ή 970 σε καλή τιμή (<180€).

Επίσης, θα έπρεπε να είχες ρωτήσει εδώ :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/10131626/MSI-Radeon-RX-460-4GB-RX-460-4G-OC.html#reviews και είσαι +60% πάνω σε απόδοση από την 6870 φτηνά και οικονομικά για μένα.....ακριβότερες και δυνατότερες gpu θα επιφέρουν μπουκάλι από τον επεξεργαστή σου.

Δημοσ.

^

Σωστό και αυτό, αν σε ικανοποιούσε η 6870 αλλά ψιλοσκάλωνε που και που, μια 460 στα 100€-110€ ή 560 4GB στα ~120€ δεν είναι κακή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Με phenom ii x4 965 εχω την rx 470 και την πηγαινει μια χαρα.Οκ εχω μπουκαλακι σε πολυ βαρια παιχνιδια αλλα γενικα τραβαει.Αλλιως πηγαινε σε 460-560.

Δημοσ.

Ναι, μπράβο, μόνο PassMark, πάρε 780Ti αντί για 580 ή 1060 επειδή έχει υψηλότερο σκορ.

Ontopic, και εγώ από 6870 έρχομαι (όχι καμμένη όμως), μια κάρτα στα επίπεδα της 470/570/970 (μεταχειρό) θα σου έρθει λουκούμι.

Κοίτα και τις αγγελίες εδώ, μπορεί να πετύχεις καμιά 470 ή 970 σε καλή τιμή (<180€).

Επίσης, θα έπρεπε να είχες ρωτήσει εδώ :ph34r:

"Δημοσίευση σήμερα, 13:22

Μια καρτα 130-150 euro σε υπερκαλύπτει, το ποια ειναι πιο γρηγορη,

οτι πει το passmark"

Οταν κανεις παραθεση, δεν θα αλλοιώνειs τα γραφομενα μου!!!!

ποσο λοιπον κοστιζει η 780ti;

Δημοσ.

To passmark απλά δεν λέει τίποτα....ούτε δίνει μέτρα και σταθμά πως συμπεριφέρεται η κάθε gpu στα games.....για μένα τσεκάρεις διάφορα reviews και επιλέγεις.....αν θες τσεκάρεις firestrike gpuscore καθώς και ingame benchmarks από διάφορα site για την κάθε κάρτα και εκεί παίρνεις ένα δείγμα δυναμικότητας της κάθε gpu.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν κανεις παραθεση, δεν θα αλλοιώνειs τα γραφομενα μου!!!!

Ναι, σιγά μη κάτσω να διαβάσω και αστικό δίκαιο για να ποστάρω.

Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτό το site δεν είναι αξιόπιστη πηγή σύγκρισης καρτών.

Δεν είναι όσο άχρηστο όσο το gpuboss πχ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σκέτο.

Συγκεκριμένα, λόγω του τρόπου που δουλεύει τεστ που κάνει, τα αποτελέσματά του δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές επιδόσεις που θα έχεις με τις κάρτες που γράφει, με το ranking που τις έχει.

Γι' αυτό έδωσα και το παράδειγμα της 780Ti, που στη λίστα του την έχει πιο πάνω από ένα σωρό άλλες κάρτες που είναι αντικειμενικά καλύτερες, και από ngreedia και απο AMD.

Τώρα, γιατί τρίγκαρες, εσύ μόνο ξέρεις.

Δημοσ.

Ναι, σιγά μη κάτσω να διαβάσω και αστικό δίκαιο για να ποστάρω.

Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτό το site δεν είναι αξιόπιστη πηγή σύγκρισης καρτών.

Δεν είναι όσο άχρηστο όσο το gpuboss πχ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σκέτο.

Συγκεκριμένα, λόγω του τρόπου που δουλεύει τεστ που κάνει, τα αποτελέσματά του δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές επιδόσεις που θα έχεις με τις κάρτες που γράφει, με το ranking που τις έχει.

Γι' αυτό έδωσα και το παράδειγμα της 780Ti, που στη λίστα του την έχει πιο πάνω από ένα σωρό άλλες κάρτες που είναι αντικειμενικά καλύτερες, και από ngreedia και απο AMD.

Τώρα, γιατί τρίγκαρες, εσύ μόνο ξέρεις.

γιατι εσβησεs αυτο "Μια καρτα 130-150 euro σε υπερκαλύπτει, το ποια ειναι πιο γρηγορη,"

κρατησες αυτο "οτι πει το passmark"

για να την πεις για την 780ti που δεν απαντησες ποσο κοστιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...