xeni Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, απο τα δύο κινητά που προανέφερα στο θέμα , ποιό μου προτείνεται ? ξέρει κάποιος η διαφορά τους ποια είναι, γιατι εμένα μου φαίνονται ίδια.
xeni Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 XIAOMI Redmi Note 4 Δεκαπύρηνο 2.1GHz 3GB RAM 64GB
Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Το 10πυρηνο που βλέπεις φοράει mediatek ενώ το 4Χ snapdragon.
ziaba Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, απο τα δύο κινητά που προανέφερα στο θέμα , ποιό μου προτείνεται ? ξέρει κάποιος η διαφορά τους ποια είναι, γιατι εμένα μου φαίνονται ίδια. Οποίο βρεις πιο φτηνά πάρε και τα 2 μια χαρά συσκευές είναι
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 XIAOMI Redmi Note 4 Δεκαπύρηνο 2.1GHz 3GB RAM 64GBΓια εμένα να πάρεις το 4Χ
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Φίλε πάρε οποίο θέλεις αλλά να φοράει snapdragon όχι mtk, το έχω μετανιώσει που πήρα το redmi pro με mtk επεξεργαστή μπορεί να είναι σαν τηλέφωνο πύραυλος αλλά δεν τα πάει καλά με την μπαταρία και με τις αναβαθμίσεις.
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Φίλε πάρε οποίο θέλεις αλλά να φοράει snapdragon όχι mtk, το έχω μετανιώσει που πήρα το redmi pro με mtk επεξεργαστή μπορεί να είναι σαν τηλέφωνο πύραυλος αλλά δεν τα πάει καλά με την μπαταρία και με τις αναβαθμίσεις.Εμμμ όταν τα λέμε εσύ που ήσουν ....
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κόλλησα με την dual camera και έπεσα στην παγίδα, εντάξει δεν έχω παράπονο μια χαρά τηλέφωνο είναι, η τελευταία developer Rom είναι πολύ χάλια με την μπαταρία, περιμένω να βγουν οι AROMA να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση.
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κόλλησα με την dual camera και έπεσα στην παγίδα, εντάξει δεν έχω παράπονο μια χαρά τηλέφωνο είναι, η τελευταία developer Rom είναι πολύ χάλια με την μπαταρία, περιμένω να βγουν οι AROMA να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση.Είναι η πρώτη φορα.Όταν την πάθεις μετά μαθαίνεις. Και γω στο note 3/note 4 την είχα πατήσει. Όχι ότι είχα παραπάνω,ίσα ίσα με έβγαλε παλικάρι. Αλλά τα θέματα ο mtk τα έχει όπως και να το κάνουμε.
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κόλλησα με την dual camera και έπεσα στην παγίδα, εντάξει δεν έχω παράπονο μια χαρά τηλέφωνο είναι, η τελευταία developer Rom είναι πολύ χάλια με την μπαταρία, περιμένω να βγουν οι AROMA να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση. Βγήκανε οι AROMA ROM και είναι φοβερές πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα