Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Παιδιά. Έχω στην κατοχή μου ένα AirPort Extreme το οποίο σέταρα πριν δύο χρόνια περίπου για να λειτουργεί μέσω PPPoe & bridge mode με το ΖΤΕ ADSL router (που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ, όσο είχα γραμμή ADSL). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Η τηλεφωνική μου γραμμή έχει αναβαθμιστεί σε VDSL και πλεον έχω και εγώ το modem-router Speedport Entry 2i (το οποίο δυστυχώς είναι αυτό της ZTE). Σε αντίθεση με το προηγούμενο, έχω χαθεί στο UI ρύθμισεων του ρούτερ και δεν μπορώ να βρω πώς θα το βάλω να παίζει σε bridge mode. Επίσης χρειάζομαι βοήθεια για να σετάρω το airport από την αρχή γιατί πραγματικά έχω ξεχάσει πώς το είχα σετάρει και μου βγάζει ορισμένα σφάλματα. Όπως γράφουσα, χρειάζομαι επείγουσα βοήθεια γιατί το ρούτερ τους είναι αθλιότερο από το προηγούμενο (σε σημείο όταν κάνω ασύρματη εκτύπωση το ρούτερ να πετάει όλους τους users εκτός και να χρειάζεται επανεκκίνηση του ρούτερ για να συνδεθούν κανονικά). Έχω βρει ορισμένες πληροφορίες σε αυτο το thread ωστόσο δεν έχω βγάλει άκρη με τα profile ΑTM_DSL PTM_DSL. Μάλιστα φτιάχνοντας δικά μου προφίλ με bridge και port binding σε μία θύρα (πχ lan 1) όπως προτείνει ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα, στην περίπτωση του  ATM dsl profile δεν βλέπω καμία αλλαγή, και μάλιστα το airport εμφανίζει σφάλματα για (το internet connection, pppoe server & dns server). Από την άλλη σβήνοντας το PTM_DSL τα προβλήματα παραμένουν στο airport ενώ παράλληλα σταματά να λειτουργεί το τηλέφωνο (σημειώνω πως η γραμμή μου έγινε voip και το τηλέφωνο συνδέεται στο router). Έχω χαθεί και δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Screen_Shot_2017-05-29_at_17.04.33.png

Screen_Shot_2017-05-29_at_17.05.58.png

Υ.Γ Εαν χρειαστεί να σας επισυνάψω περισσότερα screenshot για να προσανατολιστείτε στο airport utility πείτε μου.

Επεξ/σία από ramarg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...