Προς το περιεχόμενο

Smartphone @ 5.5 inch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώστε καμιά γνώμη! 

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

400 ξέρω γω, αλλά στα ηλεκτρονικά έχω μεγάλο κόλλημα με την τιμή / απόδοση παρόλο που θα μπορούσα να δώσω άνετα οποιοδήποτε ποσό. Μου την σπάει όταν πληρώνω 40% παραπάνω για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Browsing, Youtube, Netflix

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

Κοντά στις 5.5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Notification led, Κάποια σχετική ανθεκτικότητα γιατί δεν χρησιμοποιώ θήκες

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Τι ερώτηση είναι αυτή? Οχι θέλω κωλοκάμερα Lol

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι ιδιαίτερα 

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

-

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;

Όχι

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;

Δεν νομίζω

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Stock android 

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Να αντέχει τουλάχιστον μια μέρα μέτριας χρήσης

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Οπουδήποτε

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

ΟΧΙ

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο

P.S θα προτιμούσα κάτι πρόσφατο 2017 ή τέλος 2016

thanks

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω ένα φίλο που με έπρηξε να πάρω το Xiaomi Note 4x ότι είναι τζάμπα αλλά πολύ δυνατό.

Για τη χρήση που θες κάνει. Η κάμερα είναι πατάτα. Αλλά δεν έχει stock Android όπως ζητάς, έχει Android για το ανάθεμα. Το μόνο που είναι ταμάμ θα έλεγα για αυτά που ζητάς κι έχει stock Android, 5,7" με διπλά πολύ καλά ηχεία για YouTube και Netflix είναι το Moto x style. Αυτό επέλεξα κι εγώ καθώς κάνω ίδια χρήση με εσένα. Περίπου στα 230 είναι αλλά είναι 1.5 ετών τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε πιο καινούργιο.

Αν είναι να φτάσεις στα 430 κοίτα το HTC 10 που θα σου προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου για το YouTube και τις ταινίες στα ακουστικά λόγο του dac. Εχει πολύ καλή κάμερα και πολύ κοντά σε stock Android. Επίσης είναι ανθεκτικό αρκετά για χωρίς θήκη και έχει αρκετα καλή διάρκεια μπαταρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Για τη χρήση που θες κάνει. Η κάμερα είναι πατάτα. Αλλά δεν έχει stock Android όπως ζητάς, έχει Android για το ανάθεμα. Το μόνο που είναι ταμάμ θα έλεγα για αυτά που ζητάς κι έχει stock Android, 5,7" με διπλά πολύ καλά ηχεία για YouTube και Netflix είναι το Moto x style. Αυτό επέλεξα κι εγώ καθώς κάνω ίδια χρήση με εσένα. Περίπου στα 230 είναι αλλά είναι 1.5 ετών τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε πιο καινούργιο.

Αν είναι να φτάσεις στα 430 κοίτα το HTC 10 που θα σου προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου για το YouTube και τις ταινίες στα ακουστικά λόγο του dac. Εχει πολύ καλή κάμερα και πολύ κοντά σε stock Android. Επίσης είναι ανθεκτικό αρκετά για χωρίς θήκη και έχει αρκετα καλή διάρκεια μπαταρίας.

Ναι! Μου λέει επίσης να του το αφήσω μια μέρα να μου περάσει android 7 (το xiaomi)

Δημοσ.

Ναι! Μου λέει επίσης να του το αφήσω μια μέρα να μου περάσει android 7 (το xiaomi)

Κοίτα, 185 ευρώ έχει, τη δουλειά σου θα τη κάνει. Βέβαια δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που θα σου ανεβάσει τη ποιότητα της χρήσης σε youtube και netflix όπως απίθανη οθόνη, διπλα μπροστά ηχεία ή τέλειο ήχο από την έξοδο ακουστικών όπως το HTC 10.

Αλλά στη τεχνολογία πάντα πρέπει να παίρνουμε οτιδήποτε κάνει τη δουλειά που θέλουμε τη περίοδο που το αγοράζουμε, ποιοτικά και στη χαμηλότερη τιμή. Οτιδήποτε περισσότερο αγοράζουμε σε επιδόσεις και δε το χρησιμοποιούμε σε 6 μήνες θα έχει παλιώσει και τα λεφτά θα πηγαίνουν τζάμπα.  

Αν θέλει να σε βοηθήσει σε αυτά με το λειτουργικό πάρ' το. Προσέξτε μη χάσετε την εγγύηση. 

Δημοσ.

έχω ένα φίλο που με έπρηξε να πάρω το Xiaomi Note 4x ότι είναι τζάμπα αλλά πολύ δυνατό

πολύ δυνατό δεν είναι σε καμία περίπτωσή

• Like 1
Δημοσ.

πολύ δυνατό δεν είναι σε καμία περίπτωσή

Για τα λεφτά του από Ελλάδα σε σχέση με άλλες επιλογές από Ελλάδα πάλι είναι.
Δημοσ.

Για τα λεφτά του από Ελλάδα σε σχέση με άλλες επιλογές από Ελλάδα πάλι είναι.

Για τα λεφτά του ναι είναι κάλο δεν λέω άλλα όχι πολυ δυνατό ... παίζουν συσκευές με ισχυρότερα socs κάτω από 200 ευρώ ακόμα και στην Ελλάδα  ... + νομίζω ο ts μιλούσε γενικά και όχι συγκεκριμένα ότι το 4Χ είναι πολύ δυνατό για τα λεφτά που ζητάει η xiaomi

Δημοσ.

Το 4χ το έχω, δεν το λες πολύ δυνατό.. Μεσαία κατηγορία είναι και βαράει και κολλήματα που κ που, αυτό που δεν κολλάει σίγουρα είναι το decα core,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...