Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα mac mini του 14 και θέλω να αναβαθμίσω τον σκληρό σε SSD. Γενικά το χρησιμοποιώ σαν media server αξίζει να πάρω SSD 1ΤΒ πχ ή την βγάζω και με ένα μικρότερο SSD και να πάρω ένα καλό εξωτερικό σκληρό usb 3. Υπάρχει κάποια μάρκα SSD που προτείνετε για MAC?

Δημοσ.

όπως σου ανέφερα και από κοντά το κόστος του 1TB SSD μου φαίνεται μεγάλο για την χρήση που το θες αυτήν την στιγμή. Σκέψου ότι όποιον δίσκο και να διαλέξεις αυτόν που έχεις τώρα μπορείς κάλλιστα να τον κάνεις εξωτερικό. Η ταχύτητα ενός εξωτερικού δίσκου (μηχανικού) είναι υπερ-αρκετή για την χρήση πολυμέσων που τον χρειάζεσαι.

-Κωστής.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορείς επίσης να υιοθετήσεις τη δική μου λύση. Αφήνεις ως έχει το Mini σου χωρίς να πειράξεις τιποτα και αγοράζεις έναν SSD και μία θήκη εξωτερική. Μεταφέρεις εύκολα και απλά το λειτουργικό στον SSD και κρατάς τον μέσα σαν file server.

Πλεονεκτήματα: δεν ανοίγεις το μακ - ειδικά στην περίπτωση του 2014 μακ μινι το να αλλαξεις σκληρό σημαίνει ότι πρεπει να λύσεις όλο το μηχανημα. 

Μειονεκτήματα: χάνεις λίγο σε ταχύτητα στον SSD αλλά και πάλι η διαφορά από τον stock HDD 5400rpm που είχε το Mini είναι χαοτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...