Shyn Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπερα! Εχω ενα hobby project που το ετρεχα σε free hosting για περιπου δυο μηνες. Τον τελευταιο καιρο εχει ανεβει η επισκεψιμοτητα και θα ηθελα να αλλαξω hosting provider. Οι επισκεπτες ειναι απο Ελλαδα, οποτε θα προτιμουσα το datacenter να βρισκεται Ελλαδα/Ευρωπη. Αξιζουν τα managed πακετα? Επισης εαν ειναι εφικτο θα ηθελα να μου προτεινετε μερικους hosting providers.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Shyn, Μάλλον θα έχουν είδη αρχίσει να έρχονται τα PM με διάφορες προσφορές κτλ Προσωπικά επέλεξα cretaforce. Γερμανικοί server, πολύ καλές ταχύτητες και νομίζω πολύ καλό support. Τα ίδια απ' όσο έχω ακούσει ισχύουν και για Papaki/TopHost. Το "κακό" (που εμένα τουλάχιστον δεν επηρεάζει καθόλου - ίσα ίσα), με την Cretaforce είναι το ότι δεν έχουν control panel. Αν δεν έχεις πρόβλημα να πιάσεις λίγο κονσόλα, δεν θα έχει πρόβλημα. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές από τους προαναφερόμενους. 1
Shyn Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μεχρι στιγμης κανενα pm! Και να μου στειλουν δεν με πειραζει βεβαια! Εχω ασχοληθει μονο με cPanel, δεν ξερω κατα ποσο θα τα κατεφερω με console!
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μεχρι στιγμης κανενα pm! Και να μου στειλουν δεν με πειραζει βεβαια! Εχω ασχοληθει μονο με cPanel, δεν ξερω κατα ποσο θα τα κατεφερω με console! Πριν αρκετά χρόνια - αρκετά όμως - άρχισα με την bluehost στην Αμερική. Δεν ήξερα και πολλά πολλά. Μετά από δύο χρόνια πήγα στην cretaforce απλά κοιτάζοντας αυτά που προσφέρει με μια γρήγορη σύγκριση που είχα κάνει. ( η αλήθεια είναι ότι με είχε τραβήξει το ότι μπορεί και τρέχει FreeBSD, για κάποιο λόγο) Όταν πήγα, το είχα σίγουρο ότι θα έχει κάτι σαν το cPanel ή το Plesk. Πέφτοντας πάνω στην κονσόλα, τα έκανα λίγο πάνω μου αλλά ο άνθρωπος εκεί, έκανε τη μεταφορά αυτός από τον παλιό server στον δικό του και με βοήθησε σε 2-3 πραματάκια που χρειάστηκα. Στη γενική περίπτωση αν δεν κάνεις τίποτα παράξενο - που ούτως ή αλλιώς θα χρειαζόσουν VPS - δεν έχεις να φοβάσαι κονσόλα, όπου και να βρίσκεσαι. Έχει και ένα πρόγραμμα μέσα η cretaforce που το λέει cretapanel και κάνεις από εκεί διαχείριση διαφόρων πραμάτων, π.χ. κωδικών, δημιουργία e-mail κτλ Δεν διαφημίζω την cretaforce (αν με πληρώσει όμως ίσως και το κάνω ) απλά σου λέω πως την ζω εγώ που συνεργάζομαι χρόνια. 2
Shyn Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μεχρι στιγμης παντως διαβασα θετικα σχολια για την cretaforce. Εκανα και ενα tracert στο site που εχεις στην υπογραφη σου και τρεχει αρκετα γρηγορα.
CyberCr33p Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 @SpirosLouis Ευχαριστώ για τη σύσταση @Shyn Yπάρχει control panel το οποίο δουλεύει με σύστημα μενού και είναι αρκετά απλό στη χρήση. 5-10 λεπτά εάν το δουλέψεις θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει web-interface αλλά είναι κάτι το οποίο θα προστεθεί όταν είναι έτοιμη η καινουργία μας ιστοσελίδα (υπολογίζω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού). Όλη μας η υποδομή δεν στηρίζεται σε έτοιμα control panels και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν περιορισμοί έχουμε τη δυνατότητα να το παραμετροποιούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε την μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε. Λίγα από τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από το κλασσικό setup των άλλων webhosts: Caching της MySQL στην RAM και όχι στον δίσκο (για να δημιουργούνται γρήγορα τα temporary tables, οπότε τα php processes εκτελούνται και αυτά πιο γρήγορα) Micro-caching για τις δυναμικές εφαρμογές στην PHP Caching στατικών αρχείων στην RAM (πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων γιατί τα διαβάζει από την RAM και όχι από τον δίσκο που είναι πιο αργός) Συμπίεση στατικών αρχείων (πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων γιατί πιάνουν λιγότερο χώρο) Νginx για web-server (τα στατικά αρχεία, π.χ. εικόνες, css, js, κλπ φορτώνουν πολύ γρήγορα σε σχέση με Apache που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι webhosts) Opcode optimizer (opcache) στην PHP Βackup γίνεται και σε 3 ξεχωριστούς servers (εκ των οποίων ο ένας και σε ξεχωριστό datacenter) Ξεχωριστούς mail servers για αποστολή e-mails με έλεγχο σε πραγματικό χρόνο για blacklists Επιπλέον συστάσεις θα βρεις στα https://www.cretaforce.gr/testimonials και http://facebook.cretaforce.gr Εάν σε ενδιαφέρει στείλε μου PM ή e-mail στο sales [at] cretaforce.gr για να σου ανοίξω δοκιμαστικό λογαριασμό για ένα μήνα με δωρεάν μεταφορά των δεδομένων από το τωρινό webhost για να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα