Agon Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 καλησπερα κυριοι, γνωριζει κανεις εαν υπαρχει το συγκεκριμενο παιχνιδι για υπολογιστη η εαν μπορω με καποιο τροπο να το τρεξω ? εχω 2 microsoft controllers και ελεγα μηπως σκοτωσω λιγη ωρα με την γυναικα σε αυτον το χαζοπαιχνιδο.
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει για υπολογιστή. Η μονη σου λυση ειναι να τρεξεις το Buzz του PSP στον υπολογιστη με αυτό. Υπάρχει και εξομειωτής του PS3 αλλά θες έναν ισχυρό υπολογιστή και προς το παρόν δεν έχει καλή συμβατοτητα με καθε τιτλο.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Συγνωμη για την ανασκαφη αλλα ψαχνω και εγω το buzz του ps3 στα Ελληνικα ,εχω φτιαξει ενα launchbox bigbox και τρεχω το rpcs3 αλλα δεν βρισκω με τιποτα το buzz
apikoulas Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στις 7/1/2022 στις 8:58 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Συγνωμη για την ανασκαφη αλλα ψαχνω και εγω το buzz του ps3 στα Ελληνικα ,εχω φτιαξει ενα launchbox bigbox και τρεχω το rpcs3 αλλα δεν βρισκω με τιποτα το buzz Και εγω το ψαχνω, εγω βρεί μόνο το Αγγλικό (που παιζει μια χαρ΄ά, με emulated ta Buzz από controlelrs), αλλά θελω το Ελληνικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις