alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 https://www.adslgr.com/forum/threads/194487-Οδηγός-undervolting-για-μείωση-θερμοκρασιών-θορύβου-και-κατανάλωσης-στα-laptops?highlight=undervolt https://www.adslgr.com/forum/threads/194487-Οδηγός-undervolting-για-μείωση-θερμοκρασιών-θορύβου-και-κατανάλωσης-στα-laptops?highlight=undervolt Νασαι καλά!!!!!! Είμαι στο undervolting και προχωρώ. Αρχική θερμοκρασία με το orthos 91c !!!!!!! Είμαι ΜΟΝΟ στο ida στα 1.0250ν και βλέπω θερμοκρασια 70c !!!!!! https://www.adslgr.com/forum/threads/194487-Οδηγός-undervolting-για-μείωση-θερμοκρασιών-θορύβου-και-κατανάλωσης-στα-laptops?highlight=undervolt https://www.adslgr.com/forum/threads/194487-Οδηγός-undervolting-για-μείωση-θερμοκρασιών-θορύβου-και-κατανάλωσης-στα-laptops?highlight=undervolt Νασαι καλά!!!!!! Είμαι στο undervolting και προχωρώ. Αρχική θερμοκρασία με το orthos 91c !!!!!!! Είμαι ΜΟΝΟ στο ida στα 1.0250ν και βλέπω θερμοκρασια 70c !!!!!! Ακολουθώ το undervolting του οδηγού +100v για να μην κατεβαίνω σκαλί-σκαλί και κάνω 100 ώρες. Ταυτόχρονα δουλεύει το orthos
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μήπως δεν πατάει καλά κάποιο heatsink? Αρκετά μεγάλες είναι οι θερμοκρασίες σου
alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μήπως δεν πατάει καλά κάποιο heatsink? Αρκετά μεγάλες είναι οι θερμοκρασίες σου Headsink εστί? Με το τέλος του orthos,10',έχοντας κάνει όλες τις ρυθμίσεις έδειξε 69-70c σταθερά. Στον οδηγό τόσο πήγε,68c. Καμμιά μπλε οθόνη δεν ειδα. να κατεβω και άλλο?????
michael92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν πιστεύω να κάνει κανείς κανένα αστείο ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ μετά ; Καλά δεν θα πεθάνει κιόλας, θα είναι σαν να δούλεψε σε ορυχείο μερικούς μήνες. 1
ASDIC Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 εγω ειχα ψησει μια 6950 περιπου 8 φορες στον φουρνο, πριν 3 ετη, Δεν επαθα τιποτα. μεχρι τους 120 βαθμους στον αερα. Το θεμα ειανι οτι εαν "φτιαξει" η καρτα ειναι 100% σιγουρο οτι το προβλημα ειναι μονιμο και 100% θα ξαναχαλασει μετα απο καποιο διαστημα. Αρα το ψησιμο ειανι προσωρινη λυση. Αμεση αντικατασταση γιατι και το φησιμο ταλαιπωρια ειανι εντ ελει. ΥΓ: Αυτα ολα σας τα γραφω με το 3ο χερι μου μου φυτρωσε ετσι ξαφνικα. δεν ξερω ακομα πως. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 εγω ειχα ψησει μια 6950 περιπου 8 φορες στον φουρνο, πριν 3 ετη, Δεν επαθα τιποτα. μεχρι τους 120 βαθμους στον αερα. Το θεμα ειανι οτι εαν "φτιαξει" η καρτα ειναι 100% σιγουρο οτι το προβλημα ειναι μονιμο και 100% θα ξαναχαλασει μετα απο καποιο διαστημα. Αρα το ψησιμο ειανι προσωρινη λυση. Αμεση αντικατασταση γιατι και το φησιμο ταλαιπωρια ειανι εντ ελει. ΥΓ: Αυτα ολα σας τα γραφω με το 3ο χερι μου μου φυτρωσε ετσι ξαφνικα. δεν ξερω ακομα πως. Πλάκα κάνεις έτσι; Είναι καρκινογόνα οι καπνοί από το καλάι και γενικά της πλακετας. 2
alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έβαλα να κάνω γεμιστά μετά.θα γίνουν βαριά λόγω μολυβδου? Μέχρι 2 χρονια διάβασα ότι δούλεψε κάρτα μετά από ψήσιμο. Προσωπικά είδα ψηλές θερμοκρασίες στον υπολογιστή. Προχωρησα σε undervolting και είδα 20c διάφορα.....
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Heatsink = Απαγωγός Θερμοκρασίας - Ψήκτρα Δες αν πατάνε όλες οι ψύκτρες σωστά. Τσέκαρε τις βίδες ότι έχουν σφίξει σχετικά τα ελατηριάκια (αν έχει). Πιστεύω έχεις βάλει νέα πάστα. Επειδή μπερδεύτηκα λίγο τώρα. Τελικά έψησες την κάρτα γραφικών ή τον επεξεργαστή; Γιατί από ότι βλέπω στο internet δεν βγαίνει η κάρτα γραφικών, και το Orthos είναι τεστ για τον επεξεργαστή. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 νομιζω οτι το προγραμμα αυτο ειναι μονο για 32ριδες επεξεργαστες.
alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Την κάρτα γραφικών εψησα. Βγαίνει αφού την εβγαλα. Όλα τα προγράμματα έχουνε driver για 64bit. Σε πρώτη φάση το πισι κατέβηκε από 91c στους 69-70c που μόνο θετικό μπορεί να είναι. Από εκεί και πέρα με το evge precisio x θα υποχρονισω και την κάρτα γραφικών.όσο πάει,περίπου 100 herz
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Την κάρτα γραφικών εψησα. Βγαίνει αφού την εβγαλα. Όλα τα προγράμματα έχουνε driver για 64bit. Σε πρώτη φάση το πισι κατέβηκε από 91c στους 69-70c που μόνο θετικό μπορεί να είναι. Από εκεί και πέρα με το evge precisio x θα υποχρονισω και την κάρτα γραφικών.όσο πάει,περίπου 100 herz εχεις μπλεξει βασικες εννοιες. 1
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Την κάρτα γραφικών εψησα. Βγαίνει αφού την εβγαλα. Όλα τα προγράμματα έχουνε driver για 64bit. Σε πρώτη φάση το πισι κατέβηκε από 91c στους 69-70c που μόνο θετικό μπορεί να είναι. Από εκεί και πέρα με το evge precisio x θα υποχρονισω και την κάρτα γραφικών.όσο πάει,περίπου 100 herz Όχι υπερχρονισμό σε ψημένη κάρτα. Σε τρώει ο κώλος σου
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 νομιζω ειπε υποχρονισμο. Ναι, τα μάτια μου κάνουνε πουλάκια 1
razorblade334 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Άποψη σου. Αν θες φερε το i5 να τα βάλουμε δίπλα σε διάφορες διεργασίες. Υπάρχει εδώ στο ινσομνια ποστ με θέμα το ψησιμο καρτας και ποσταρα την διαδικασία. Αφού το εψαξα και διάβασα προχωρησα.πολύ απλο. Προφανώς γνώριζα πολύ καλά τι έκανα. Από το να θέλουν να μου πουλήσουν μία ψημένη επισκευασμενη 60 ευρώ.......το έκανα και μόνος. Καλα πλακα κανεις.δεν ζητας εναν core 2 quad η εστω εναν ι3 πρωτης γενιας αλλα ι5 να βαλεις διπλα διπλα!!!τωρα ειμαστε σιγουροι οτι τρολαρεις. Έβαλα να κάνω γεμιστά μετά.θα γίνουν βαριά λόγω μολυβδου? Μέχρι 2 χρονια διάβασα ότι δούλεψε κάρτα μετά από ψήσιμο. Προσωπικά είδα ψηλές θερμοκρασίες στον υπολογιστή. Προχωρησα σε undervolting και είδα 20c διάφορα..... βαρια δεν θα γινουν.καρκινογινα ομως ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα