alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Υπολογιστής acer aspire 7720. Εψησα την κάρτα 8 λεπτά και δουλεύει άψογα. Εκτός από βαση με ανεμιστήρες,θέλω να αυξησω τις στροφές του ανεμιστηρα (νομίζω δεν γίνεται). Επίσεις θέλω με το evge να μειωσω την ταχυτητα της κάρτας γραφικων. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα και ιδέες? Είναι μόνο για χρήση γραφείου.ούτε παιχνίδια ούτε τιποτα. Δουλευει σαν πισι πολύ γρήγορα.
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 μην ασχοληθεις τοσο,αυτο θα παραδωσει πνευμα παλι,ειτε αμεσα,ειτε το πολυ σε μερικους μηνες. αν εχει αποσπωμενη καρτα και βρεις καλυτερη απο τη δικη του φθηνα τοτε ναι,αξιζει να ασχοληθεις. κατα τα αλλα ειναι πολυ παλιο μοντελο και δεν αξιζει,για οτι χρηση και αν το θες.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 ..Εκτός θέματος, αλλά όταν λες την έψησες; Τι έκανες ακριβώς;
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ελπίζω όχι εκεί που τρώει,αλλιώς θέλει πέταμα. Αν δεν θελει να πάθει δηλητηρίαση φυσικά.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγώ θέλω περισσότερες πληροφορίες για το ψήσημο. Πόσους βαθμούς, τι φούρνο, σε τι mode ο φούρνος(πάνω κάτω, αέρας. Εξελίσσεται σε πολύ ενδιαφέρον το θέμα.
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μπορει να το εκανε με θερμοπιστολο. δεν το λες και ενδιαφερον,δεν ειναι καινουργιες μεθοδοι.. αν ψαξεις στο νετ θα βρεις απειρα guides. εγω ψηνω με θερμοπιστολο παντως,ο φουρνος χαλαει ολη την πλακετα συν οτι ειναι επικινδυνο μετα να μαγειρεψεις. 2
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής να πιάνει αυτή η μέθοδος. Πρώτη φορά είναι σήμερα που το ακούω.
tontorikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Υπολογιστής acer aspire 7720. Εψησα την κάρτα 8 λεπτά και δουλεύει άψογα. Εκτός από βαση με ανεμιστήρες,θέλω να αυξησω τις στροφές του ανεμιστηρα (νομίζω δεν γίνεται). Επίσεις θέλω με το evge να μειωσω την ταχυτητα της κάρτας γραφικων. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα και ιδέες? Είναι μόνο για χρήση γραφείου.ούτε παιχνίδια ούτε τιποτα. Δουλευει σαν πισι πολύ γρήγορα. το παιδι σας τρολλαρει..και σεις απαντατε...ειναι δυνατον λαπτοπ με core 2 duo να παει πολυ γρηγορα?
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Υπολογιστής acer aspire 7720. Εψησα την κάρτα 8 λεπτά και δουλεύει άψογα. Εκτός από βαση με ανεμιστήρες,θέλω να αυξησω τις στροφές του ανεμιστηρα (νομίζω δεν γίνεται). Επίσεις θέλω με το evge να μειωσω την ταχυτητα της κάρτας γραφικων. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα και ιδέες? Είναι μόνο για χρήση γραφείου.ούτε παιχνίδια ούτε τιποτα. Δουλευει σαν πισι πολύ γρήγορα. Δε χρειαζεται να κανεις τιποτα απο αυτα, κανε Undervoltage στον επεξεργαστη, και θα δεις τεραστια διαφορα στις θερμοκρασιες. τουλαχιστον 10 βαθμους κατω, θα ειναι πιο ησυχο και θα εχει και μικροτερη καταναλωση
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 το παιδι σας τρολλαρει..και σεις απαντατε...ειναι δυνατον λαπτοπ με core 2 duo να παει πολυ γρηγορα? δλδ ολα εδω μεσα πρεπει να ειναι τρολ ρε φιλε? 1
Dr_73 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν πιστεύω να κάνει κανείς κανένα αστείο ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ μετά ; 1
alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δε χρειαζεται να κανεις τιποτα απο αυτα, κανε Undervoltage στον επεξεργαστη, και θα δεις τεραστια διαφορα στις θερμοκρασιες. τουλαχιστον 10 βαθμους κατω, θα ειναι πιο ησυχο και θα εχει και μικροτερη καταναλωση Δώσε οδηγίες.....
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δώσε οδηγίες..... https://www.adslgr.com/forum/threads/194487-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-undervolting-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-laptops?highlight=undervolt
alexioannou Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 το παιδι σας τρολλαρει..και σεις απαντατε...ειναι δυνατον λαπτοπ με core 2 duo να παει πολυ γρηγορα? Άποψη σου. Αν θες φερε το i5 να τα βάλουμε δίπλα σε διάφορες διεργασίες. Υπάρχει εδώ στο ινσομνια ποστ με θέμα το ψησιμο καρτας και ποσταρα την διαδικασία. Αφού το εψαξα και διάβασα προχωρησα.πολύ απλο. Προφανώς γνώριζα πολύ καλά τι έκανα. Από το να θέλουν να μου πουλήσουν μία ψημένη επισκευασμενη 60 ευρώ.......το έκανα και μόνος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα