patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 πριν λιγες μερες χρειαστηκε να κανω ανακατανομη στα partitions (εχω 2: ενα "system" κι ενα "data"), κι εκει που λεω θα κοψω κανα 15-20gb απο το system να τα στειλω στο data, ανακαλυπτω οτι: 1) δεν μ αφηνε να κοψω τοσα, κανα 10αρικο το πολυ, παρολο που ειχε 36 ελευθερα 2) τελοσπαντων, κοβω το 10αρικο και τι ανακαλυπτω; ειχα κανα 60gb ξεχασμενα unallocated :O 3) πηγα να τα κολλησω ολα τα περισσευματα στο data, ουτε αυτο μ αφηνε να κανω! τελικα τα κολλησα ολα μαζι τα unallocated κι εφτιαξα νεο partition, επειδη θυμαμαι απο παλιοτερα (εποχες windows xp) οτι τα windows για τετοιες δουλειες ηταν γτπ, πηγα να εγκαταστησω ενα paragon κατι που ειχα στην ακρη και ηταν ελαφρυ και ωραιο, αλλα δεν επαιξε λογω ασυμβατοτητας, τι χρησιμοποιειτε τωρα για τετοιες δουλειες; πως θα γινει να κοτσαρω τα παντα στο data;
pita_kontosouvli Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 https://www.partitionwizard.com/ κορυφαίο προγραμματάκι. 1
accipio Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Άντε να πω κι εγώ, χάριν πολυφωνίας απόψεων, ότι χρησιμοποιώ το AOMEI Partition Assistant Standard.
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 ε ρε πραμα partitionwizard μεγαλουτσικο 49.36 MBAOMEI Partition Assistant ωραιο, μολις 9,77mb (δεν κατεβαινει ομως σε στελνει cnet και μετα %^@#&@#!$#%) το gparted παιζει μονο bootable cd; του easeus του εδωσα email, περιμενω να στειλει link θα ψαξω και στο θειο, καταλαβα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει δές το παρακάτω μιας και δεν θες bootable usb/cd etc (σε gparted): --http://www.partition-tool.com/partition-magic/gparted-windows.html NOTE: The free "Home Edition" cannot convert dynamic disk to basic disk, only the PRO-edition can convert and resize dynamic disks. Free "Home Edition" cannot resize dynamic disks.
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 εκανα δουλεια τελικα με το paragon (μιας και το ηξερα και το εμπιστευομουν απο παλια), αν και μου σπασε λιγο τα @@ για κατι σχετικα απλο (μπηκε σε boot mode - πριν απ τα windows και εφαγε ολο το απογευμα ουσιαστικα ), να σβησω ενα partition και τον χωρο που θα μεινει να τον πεταξω σε ενα αλλο (στο data), (παρεμβαλοταν εντωμεταξυ καπου αναμεσα βεβαια ενα μικρο partition recovery, εχω κανα 4αρι απ αυτα, τι τα κραταω κι εγω δεν ξερω, αφου παιρνω image με acronis καθε μηνα), και η πλακα ηταν οτι αφησε και κανα 7αρι gb στο partiion που ηταν για φαγωμα, αλλα το σινιαρα αυτο μεσα απ τα windows και το κολλησα στο system, ευκολα και γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα