bromiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σε φοιτητικό καρτοκινητό cu δεν ισχύει. Έτσι και αλλιώς σου βάζει mb κάθε μήνα δωρεάν. Οπότε μια χαρά είσαι
andreasece Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έτσι και αλλιώς σου βάζει mb κάθε μήνα δωρεάν. Οπότε μια χαρά είσαι Ζήλια;
panos- Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σε Panafon à la carte δεν δούλευει Ούτε σε Panafon CU. Μάλλον είναι η ώρα να αλλάξουμε τα προγράμματα μας σε Βόνταφον. 2
Rattindr Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έτσι και αλλιώς σου βάζει mb κάθε μήνα δωρεάν. Οπότε μια χαρά είσαιΆμα βάζεις κάρτα δίνει.Εγώ δεν βάζω
Genatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Άμα βάζεις κάρτα δίνει.Εγώ δεν βάζω Ασχετο με το θεμα: Καρτοκινητή Τηλεφωνία Πακέτα Φοιτητών Σύμπτωμα 91: Παραμιλάς Γιατί ως φοιτητής έχεις: ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες 1000 λεπτά προς όλους & 200ΜΒ από το φοιτητικό πακέτο Xclusive 5 ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ από το Just Surf Bonus 3 Xclusive πακέτα για να μιλάς, να γράφεις και να σερφάρεις όσο θες Θες να γραφτείς στη CU φοιτητική προσφορά; Ρώτα μας στο chat
overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ..Ξεκινάμε σιγά σιγά η προσφορές για το τριήμερο.. Βασικα η κοσμοτε εδωσε ηδη Για 6ο (και τελευταιο) σκ θα δωσει 5 gb (+Δευτερα)
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δίνει και 3000 λεπτά προς όλους σε Ελλάδα και ευρωπαϊκή ένωση στέλνοντας Α στο 1339. Ισχύει και αυτό μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια.
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πρωτοπόρος η Voda στα καρτοκινητά, σιγά σιγά σπρώχνουν κόσμο στα καρτοπρογράμματα-συμβόλαια ή ιδέα μου?
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πρωτοπόρος η Voda στα καρτοκινητά, σιγά σιγά σπρώχνουν κόσμο στα καρτοπρογράμματα-συμβόλαια ή ιδέα μου? Εγώ νομίζω κύκλο κάνει αυτό. Ανά περιόδους διαφημίζουν πιο πολύ τα καρτοκινητά ή τα συμβόλαια. Ακόμα να βγάλει κάποια προσφορά για τα καρτοκινητά πάντως, σε άλλες γιορτές και αργίες κάτι έδινε... Αυτό που λέει ότι δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές τι είναι; Δεν μπορούμε να μοιράσουμε με φορητό σημείο πρόσβασης;
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εστειλα απο Cu για επιβεβαιωση των παραπανω,δεν ισχυει Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, Ιδιώτες & Επαγγελματίες. Το εβαλα στον τιτλο οπως θα επρεπε να μπει εξαρχης.
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πρωτοπόρος η Voda στα καρτοκινητά, σιγά σιγά σπρώχνουν κόσμο στα καρτοπρογράμματα-συμβόλαια ή ιδέα μου? Ουτε νεκρός. Το πιθανοτερο ειναι να με σπρώξουν στην Cosmote η ακομα και σε sim εξωτερικου... συμβολαιο ομως ουτε νεκρος.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Με επιφύλαξη αλλά φαίνεται να μπορείς να μοιραστείς τα mb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα