kostiska13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλημέρα έχω το προβλημα του τίττλου,διάβασα όλα τα σχετικά θέματα στο φορουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έβγαλα άκρη.Ποιά οθόνη πρέπει να πάρω και απο πού ?για να την αντικαταστήσω μόνος μου.τι είναι αυτά τα αυτκολλητάκια που κάποιος δεν είχε και δεν μπορούσε να βάλει την νέα οθόνη και απο που θα τα πάρω?ποσες μέρες περίπου θα κανει να έρθει το πακέτο?Το touch δουλευει κανονικά μονο η οθόνη είναι σπασμένη....αν αργήσει η αλλαγή υπάρχει περίπτωση λόγω της οθόνης να αχρηστευτει και το touch ?Οποιος γνωρίζει ας κάνει ένα καλό να με κατατοπίσει γιατί είμαι άσχετος Ευχαριστώ πολυ
stelios18120 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν είσαι άσχετος θα δυσκολευτείς παρά πολύ να αλλάξεις την οθόνη Καλύτερα να πας να στο φτιάξουν.
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 http://dragon-tt.com/xx.aspx?id=6236 Κάτι τέτοιο θέλεις το αγοράζεις και πας σε τεχνικό να στο περάσει. https://www.bestprice.gr/cat/6710/othones-kinitwn.html?q=xiaomi+redmi+note+3 Αν το βιάζεσαι το παίρνεις από Ελλάδα με τι ανάλογο καπέλο
coolerman Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλημέρα έχω το προβλημα του τίττλου,διάβασα όλα τα σχετικά θέματα στο φορουμ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έβγαλα άκρη.Ποιά οθόνη πρέπει να πάρω και απο πού ?για να την αντικαταστήσω μόνος μου.τι είναι αυτά τα αυτκολλητάκια που κάποιος δεν είχε και δεν μπορούσε να βάλει την νέα οθόνη και απο που θα τα πάρω? ποσες μέρες περίπου θα κανει να έρθει το πακέτο? Το touch δουλευει κανονικά μονο η οθόνη είναι σπασμένη....αν αργήσει η αλλαγή υπάρχει περίπτωση λόγω της οθόνης να αχρηστευτει και το touch ? Οποιος γνωρίζει ας κάνει ένα καλό να με κατατοπίσει γιατί είμαι άσχετος Ευχαριστώ πολυ With frame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα