Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου μου έχουν φάει τα ψωμιά τους, αλλά το αυτοκίνητο είναι παλιό και θα πάει για αντικατάσταση σε 6-12 μήνες. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση για αυτό το μικρό διάστημα που απομένει; να πάω για τα φτηνότερα καινούρια (ποια είναι άραγε τα φτηνότερα καινούρια); Αξίζουν τα μεταχειρισμένα; Τι υπολογίζω για κόστος;

Δημοσ.

Κανε μια συγριση τιμων σε skroutz    https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD  

Παντως αν εχεις σκοπο να το δωσεις κοιτα αν μπορεις χωρις κινδυνο να αποφυγεις την αλλαγη .

Δεν θα παρεις ουτε τα μισα από ότι θα δωσεις .

Μεταχειρισμένα παλι αναλογα τις  διαστασεις γυρω στα 100 ευρω η τετραδα .Ισως και πιο λιγο αν δεν είναι μεγαλα.

Δημοσ.

παρε ενα σετ μεταχειρισμένα που να μην ειναι πολυ μπαγιάτικα (π.χ. dot XX14 και μετά) και να εχουν ψωμι ακομα...  το κοστος με την τοποθέτηση σε συνηθεις διαστάσεις ειναι γύρω στα 60€

Δημοσ.

Ηδη τα έχω κρατήσει παραπανω από το κανονικό. Η αλήθεια είναι ότι τα μεταχειρισμένα τα φοβάμαι λιγο, γιατί δεν μπορώ να κρίνω την πραγματική κατάσταση τους όταν τα πάρω ή να προβλέψω πως θα γίνουν σε 2-3 μήνες (κανονική προς μικρή χρήση). Υπάρχει κανένα λαστιχαδικο αξιόπιστο κοντα στο Περιστέρι;

Δημοσ.

για καινουργια εγω εχω μεινει ικανοποιημενος απο τον φωκα. μεταχειρα δε πρεπει να εχει.

το μεταχειρο εαν ειναι φρεσκο δε βρισκω λογο να χαλασει γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμενο διετιας ειχα παρει ένα  από Δημητρακοπουλο για τον γιο μου που σχιστηκε ένα 30 ευρω αλλα μεγαλο λαστιχο για Audi TT . Ηταν ιδια μαρκα και διαστασεις με αυτά που ειχε πανω . Νομιζω 225Χ60Χ17

Θα τα αλλαξει όλα φετος πριν τον χειμωνα .

Σε αυτόν από περυσι εχω βαλει καινουργια σε αλλα τρια αμαξια και τον εχω βρει καλο στις τιμες.

Δημοσ.

Εαν το αυτοκινητο πουληθει σε λιγο καιρο τοτε αξιζει να βαλεις καινουργια επανω.

Θα ανεβασουν και την μεταπωλητικη αξια του.

Δημοσ.

Εαν το αυτοκινητο πουληθει σε λιγο καιρο τοτε αξιζει να βαλεις καινουργια επανω.

Θα ανεβασουν και την μεταπωλητικη αξια του.

Δυστυχως ότι βαζουμε δεν ανεβαζει ουτε στο μισο από το κοστος την μεταπωλητικη αξια του αυτοκινητου.Αυτή είναι τουλάχιστον η δικη μου εμπειρια .

• Like 3
Δημοσ.

συμφωνω, και εαν την ανεβασει θα ειναι συνηθως στο 1/3-1/5 απο το κοστος του (π.χ. μια πηγη 500€ θα σου δώσει μαξ +100-150 ευρω στην πώληση).

Ας βαλει μεταχειρισμένα και εαν ειναι καλα μια χαρα θα το μεταπωλησει, με λιωμενα λαστιχα ομως ο πωλητης θα του κοψει αλλο ενα-δυο κατοσταρικα σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανεβαίνει η μεταπωλητικη του αξια,βάζοντας αναλώσιμα υλικά

Είτε αλλάξεις λάστιχα τώρα,είτε βάλεις καινούργια λάδια,φίλτρο λαδιού,μπουζί κτλπ δεν αλλάζει καθόλου προς τα πάνω την τιμή του αυτοκινήτου σου.

Όμως

Αν έχεις τίποτα 18-19 αρχές ζάντες που παίρνουν λάστιχα αξίας 800-900€ και βάλεις ολοκαίνουργια και το πουλήσεις είναι ένα + αυτό για να πάρεις κατιτις παραπάνω στην τιμή.

Ελπίζω να καταλαβαινεις αυτό που σου λέω.

Δηλαδή ψιλολογια που δεν έχουν μεγάλη αξία δεν συμβάλουν πλέον πουθενά,είτε τα αλλάξεις είτε όχι.

Βέβαια αν το δώσεις με λιωμένα λάστιχα ο άλλος θα σου πει βάλε μια τετράδα,τότε βάζεις :)

Αν θέλεις να είσαι και ηθικά κατοχυρωμένος λες εξαρχής αν θέλει λάστιχα (αν και το βλέπει ο άλλος) λάδια,μπουζί και παρόμοια αναλώσιμα

Δημοσ.

Δεν ανεβαίνει αλλά σίγουρα θα του κάνει ψαλίδι... Εμένα από 6800 το πήγαμε 6500,

Με είχε πρήξει να του βάλω νέα λάστιχα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.dim-tires.gr/ελαστικά/επιβατικά/?filtering=1&filter_width=132&filter_profile=133&filter_diameter=134&filter_manufacturer=0

Από 37,5 ευρω  μεχρι 58,75 το ένα με τοποθετηση

https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou.html?from=most-popular&keyphrase=175%2F65%2F14

Δεν ξερω αν περιλαμβανεται τοποθετηση .

Δημοσ.

Σε αυτή την διάσταση θα πάρεις τα firestone multihawk είκαι θυγατρική της bridgestone..

220 η τετράδα μαζί με την τοποθέτηση...

Μην πας σε κινέζικα ...τα ίδια λεφτά θα δώσεις και δεν θα σου βγουν καλά..

Βεντουζα είναι στον δρόμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...