Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

τις 3 τελευταιες μερες συνεχεια μου χτυπαει για ιους

κατεβασα το spy bot και το ετρεξα αλλα από ότι φαινεται δεν εκανε πολλα..

προσπαθησα να  κατεβασω το malware bytes αλλα δεν με αφηνει να το κανω εγκατασταση ενώ είμαι εγω αδμιμ...καποια ιδεα,συμβουλη,ακομα και λυση θα ηταν δεκτη σας ευχαριστω

post-259423-0-54558800-1496045809_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε με το eset και κάνε ένα scan.

Πλήρως λειτουργικό για ένα μήνα Δωρεάν δοκιμή έχει. Αν δεν βρει κάτι, false alarm λογικά.

Μήπως δεν είναι ιούς; Ίσως κάποιο πρόγραμμα για περίεργη πρόσβαση και τέτοια;

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα χειροτέρεψε δεν με άφηνε να κάνω sign in για να μπω μέσα στα Windows

Προσπάθησα μέσω safe mode αλλά μου λέει ότι πρέπει να έχω administration build in ...και δεν μπαίνει στο ιντερνέτ..οπότε μετά από 3 ώρες ψαξιματος....έκανα reset με recovery mode αλλά δεν μπόρεσα για κάποιο λόγο να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και είχε για 30 λεπτά μαύρη οθόνη ...τώρα τελευταία προσπάθεια είναι ν κατεβάσω τα win10 για μέσω Linux love cd για να κάνω καθαρή εγκατάσταση..

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα χειροτέρεψε δεν με άφηνε να κάνω sign in για να μπω μέσα στα Windows

Προσπάθησα μέσω safe mode αλλά μου λέει ότι πρέπει να έχω administration build in ...και δεν μπαίνει στο ιντερνέτ..οπότε μετά από 3 ώρες ψαξιματος....έκανα reset με recovery mode αλλά δεν μπόρεσα για κάποιο λόγο να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και είχε για 30 λεπτά μαύρη οθόνη ...τώρα τελευταία προσπάθεια είναι ν κατεβάσω τα win10 για μέσω Linux love cd για να κάνω καθαρή εγκατάσταση..

https://www.geckoandfly.com/2621/usb-bootable-dos-antivirus-for-unbootable-windows-xp-and-vista/

με λίγα λογια φτιάχνεις κάποιο rescue boot cd/usb κανεις boot απο αυτό και κοιτάς για ιους, οποτε ακομα κι αν ο ιος ειναι στη μνημη των windows και εμποδίζει νεα προγράμματα, με το boot cd/usb δεν μπορει να παρεμποδίσει τον ελεγχο και καθαρισμο

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και η καλυτερη λυση ειναι να μην μπαινεις εξ αρχης σε αυτους τους μπελαδες.

Παντοτε να χρησιμοποιουμε αυθεντικα και οχι σπασμενα και προσοχη που σερφαρουμε.

Ακολουθησε τα βηματα που λεει ο  ISAY πιο πανω αν και φρονιμοτερο θα ηταν μια καθαρη εγκατασταση 

Βαλε ενα καλυτερο αντιβιρους!!

Δημοσ.

παδια εκαν φορματ///και εξακολουθει αρα μαλλον τελειωσε και ο ssd  τον εχω απο το 2013...

κολλαει απιστευτα

η αυτο θα φταει η ή ραμ πιστευψω

Δημοσ.

ειναο το 2ερο της υπογταφης μου

AMD A10-7700K /212 evo coolermaster/8gb ram kington/212 evo coolermaster/ASUS A88XM-A

windows 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...