Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Νομίζω ήρθε ο καιρός να δω για καινούρια οθόνη, μιας και έχω μια παλιά LG IPS 21.5" η οποία είναι πλέον αρκέτα μικρή σε μέγεθος.

Το desktop που τη χρησιμοποιεί έχει μια nvidia gtx950 και έναν i3-6100. Γενικά παίζω παιχνίδια και κυρίως κάποια fast paced fps, οπότε σκέφτομαι ότι ίσως μια  24" 144Hz να αξίζει. 

Η ερώτηση είναι, επειδή το budget είναι γύρω στα 300 ευρώ, αξίζει κάποια 144Hz οθόνη σε αυτά τα χρήματα; Ή μήπως να πάω σε κάποιο non-144Hz αλλά με καλό panel;

Η γενική χρήση του pc είναι gaming, ταινίες και music production.

Οπότε feel free να κάνετε προτάσεις και για 24" 144Hz αλλά και χωρίς 144Hz.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Νομίζω ήρθε ο καιρός να δω για καινούρια οθόνη, μιας και έχω μια παλιά LG IPS 21.5" η οποία είναι πλέον αρκέτα μικρή σε μέγεθος.

Το desktop που τη χρησιμοποιεί έχει μια nvidia gtx950 και έναν i3-6100. Γενικά παίζω παιχνίδια και κυρίως κάποια fast paced fps, οπότε σκέφτομαι ότι ίσως μια  24" 144Hz να αξίζει. 

Η ερώτηση είναι, επειδή το budget είναι γύρω στα 300 ευρώ, αξίζει κάποια 144Hz οθόνη σε αυτά τα χρήματα; Ή μήπως να πάω σε κάποιο non-144Hz αλλά με καλό panel;

Η γενική χρήση του pc είναι gaming, ταινίες και music production.

Οπότε feel free να κάνετε προτάσεις και για 24" 144Hz αλλά και χωρίς 144Hz.

Ευχαριστώ!

Δυστηχως στα χρηματα σου και με βαση και το συστημα που εχεις δεν εχεις γενικα πολλες επιλογες.

Καταρχας δεν υπαρχει non 144hz με καλο panel σε 1080p ουτως ή αλλως.

Επισης δεν αξιζει να αγορασεις στα χρηματα αυτα panel 144hz χωρις freesync(amd καρτες) κατι που στην περιπτωση σου δυστηχως δεν μπορει να γινει κατι λογω τωρινης καρτας γραφικων.

Αρα αναγκαστικα για επιλογη 144hz freesync οθονης αναγκαστικα σε περιοριζει απιστευτα το τωρινο σου συστημα και δεν αξιζει η αγορα τετοιας οθονης παρα οταν γινει μελλοντικα αναβαθμιση στο συστημα.

Δημοσ.

Δε μπορώ να φύγω από Nvidia γιατί έχω hackintosh στο σύστημα και παίζει αρκετά σταθερά... Ίσως για μελλοντική αναβάθμιση στη gpu θα το σκεφτώ, αλλά σε αυτά τα χρήματα σίγουρα δε παίζει καμία gsync...

Οπότε τι θεωρείται best case σε αυτά τα χρήματα;

forgotten έχω σκοπό να τη πάρω από δω γιατί λογικά θα τη πάρω με τιμολόγιο.

Δημοσ.

Ναι δυστηχως απο gsync ξεφευγουν τα πραγματα.

Τωρα αν τα χρηματα ειναι αυτα και θες οπωσδηποτε 144hz monitor τοτε παιρνεις οποιο κρινεις εσυ οτι σε βολευει και ας μην αξιοποιειται το Freesync.

Αρκετα γνωστο(με την καλη εννοια)monitor στα χρηματα αυτα ειναι της LG https://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html μεχρι 300ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...