dts4651 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 εγω με το μοδεμ το usrobotics 14400 παω σφαιρα αφηστε τα adsl kai vdsl !!!!!! ;-)
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέχρι 100Ευρώ θα τα έδινα για 100Mbit+ ταχύτητες. Τώρα πληρώνω 2 adsl γραμμές ξεχωριστά, για να έχω με μπόντινγκ κάπου 30down/2up. Υπομονή κάνω μέχρι να έρθει το VDSL (κέντρο Αθήνας, κ.πατήσια). 2
atropa Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 μάλιστα.. πιάνει και ακαδημία Πλάτωνος.. ελπίζω........
Babikos1999 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Οταν μιλάνε για ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ εγώ είμαι με 4mbps MAX . . .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Οταν μιλάνε για ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ εγώ είμαι με 4mbps MAX . . . Και? Δεν πρόκειται να δεις παραπάνω με ADSL. Οπότε πρέπει να γίνουν επενδύσεις σε άλλες τεχνολογίες μιας και δεν αξίζει να επενδύσει κάποιος για να βελτιωθεί το ADSL. 8
Silverage Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Φυσικά άγιοι ανάργυροι κλάσιμο. Μόνο λίγο στην πλατεία δείχνει θα πιάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Φυσικά άγιοι ανάργυροι κλάσιμο. Θα το έλεγα αν είχε ανακοινώσει η Vodafone (κι από ότι φαίνεται τελικά η Forthnet) κι η Wind ήταν η τελευταία...
kalmik Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εννοείς διασύνδεση της προκοπής με το εξωτερικό ώστε να μην δημιουργείται μπουκάλι? Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις θα αυξάνεται κι αυτό. Το να πάρει από τώρα "καβάτζα" για να έχει μελλοντικά δεν προβλέπεται... Το δίκτυο πουλήθηκε μαζί με τον ΟΤΕ. Οι εναλλακτικοί πληρώνουν τον ΟΤΕ (ή φεσώνουν, ανάλογα ) για να το χρησιμοποιούν, δεν είναι τσάμπα γι' αυτούς. Απλά μια εγκυκλοπαιδική πληροφορία για όλους όσους χαίρονται ή λυπούνται για την αποκρατικοποίηση ή ξεπούλημα (διαβάζετε όποια λέξη θέλετε αναλόγως ιδεολογικής τοποθετήσεως). Λοιπόν ο ΟΤΕ εκποιήθηκε στην όποια τιμή στην Deutsche Telecom όταν η αποτίμηση του δικτύου μόνο σε στρώσιμο χαλκού ήταν 10πλάσια. Μετά εκποίησαν και όλες τις θυγατρικές στα Βαλκάνια προς 1 και κάτι δις, επίσης το δορυφόρο Hellasat κλπ. Μιλάμε για πολλή ανάπτυξη. Με τις υγείες μας. 4
antonisem Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Η στιγμή που βλέπω τα συνορα στον Ευοσμο να εχουν καληψη αλλα οχι το κεντρο! (θεσσαλονικη).Μαλλόν ερχεται απο βουλγαρια το καναλι ιντερνετ
DrStein Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τον βλαχοδημαρχο της Νικαιας, που την εχουν συμπεριλαβει, τον εχουν υπολογισει??? Ειναι σιγουροι οτι θα δεχτει να σκαφτουν οι διαστημικοι δρομοι αντιβαρυτητας που εχει η περιοχη μας για να περασει μια βρωμοϊνα? 2
sotmax Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 και θα εξακολουθει να ειναι ποιο αργη και απο την αργια....ακομα και με οπτικες ινες..
baskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μονο καλά νέα για εμάς που έχουμε μείνει στον ψηφιακό μεσαίωνα.. Ελπίζω και οι υπόλοιπες περιοχές να καλυφθούν απτους υπόλοιπους. Και μολις (και αν) ερθει η οπτική, bye bye ΟΤΕ που αποφασισες χρόνια τώρα να μας αφήσεις στην απέξω..
kifinas Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 και θα εξακολουθει να ειναι ποιο αργη και απο την αργια....ακομα και με οπτικες ινες.. Λιανική ΟΤΕ που θα παίρνει χονδρική από την Wind. Δίκτυο πρόσβασης από την Wind με FTTH στο Ηράκλειο και πάροχος λιανικής ο ΟΤΕ με την σιγουριά και την άνεση του τεράστιου δικτύου κορμού του. Η τιμή μένει να δούμε ποια θα είναι.
dreamkiller777 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 4mbps εν ετη 2017 και συνεχιζουμε. Δωστε πονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα