Expertr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μα είπα ότι είναι πρόβλημα! Με μισό λίτρο λάδι στα 100 λίτρα βενζίνης που καίνε, δεν δημιουργείται θέμα. Σαφώς και είναι εκνευριστικό...Προσωπικά δεν θα δεχόμουν αυτοκίνητο που ήθελε να συμπληρώνω λάδι σε κάθε γέμισμα.Απλά δεν θα το έκανα και θα χρησιμοποιούσα την εγγύηση. Φυσικα και δημιουργειται θεμα στις βαλβιδες και οχι μονο.Ποια εγγυηση;Για να περασει εγγυηση ειπαμε χρειαζεται να καιει πανω απο μισο λιτρο ανα 1000χλμ. Που σημαινει υπερβολικαα αθλια κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η ιστορία με τα Vag που καίνε λάδια από καινούργια πλησιάζει την 15ετία. Δεν έχουν προβλήματα μακροζωίας αυτά τα μοτέρ. Οι επικαθίσεις στις βαλβίδες από τον άμεσο ψεκασμό είναι άλλη ιστορία. edit: Αν πραγματικά έκαιγε τόσο λάδι, θα το άφηνα μέχρι να κολλήσει και μετά θα πήγαινα με την εγγύηση. Εφόσον κάνεις τα σέρβις δεν μπορούν να κάνουν κάτι, θα σου αλλάξουν μοτέρ και θα σου δώσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Το αυτοκίνητό μου είναι Corsa C τέλος του 2003 με twinport μοτερ. Opel δηλαδή και ο κινητήρας μέσα γράφει GM. edit: Το αυτοκίνητό μου δεν είναι κάποια εξαίρεση. Η καλύτερη εξασφάλιση για όλους είναι να ακολουθεί κανείς τις οδηγίες του κατασκευαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η ιστορία με τα Vag που καίνε λάδια από καινούργια πλησιάζει την 15ετία. Δεν έχουν προβλήματα μακροζωίας αυτά τα μοτέρ. Οι επικαθίσεις στις βαλβίδες από τον άμεσο ψεκασμό είναι άλλη ιστορία. Το αυτοκίνητό μου είναι Corsa C τέλος του 2003 με twinport μοτερ. Opel δηλαδή και ο κινητήρας μέσα γράφει GM. Ενταξει δεν εχουν προβληματα μακροζωιας. Ειναι ολα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η ιστορία με τα Vag που καίνε λάδια από καινούργια πλησιάζει την 15ετία. Δεν έχουν προβλήματα μακροζωίας αυτά τα μοτέρ. Οι επικαθίσεις στις βαλβίδες από τον άμεσο ψεκασμό είναι άλλη ιστορία. Το αυτοκίνητό μου είναι Corsa C τέλος του 2003 με twinport μοτερ. Opel δηλαδή και ο κινητήρας μέσα γράφει GM. Φίλε τα πιο πολλά Golf μετά τις 200 χιλιάδες κάνουν επισκευή μοτέρ.... Κεφαλάρι κλπ... Τα ίδια και κάποια γαλλικά, τα πιο αξιόπιστα είναι τα ιαπωνικά και το ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα Golf που ξέρεις εσύ κάνουν Ελληνική συντήρηση πάω πάσο... Τα Golf που ξέρω εγώ δεν έχουν προβλήματα. Όπως και 2 206 του 1999 παρακαλώ. Μάλιστα τουλάχιστον στο ένα ο μάστορας του κάνει γενικό έλεγχο κάθε χρόνο και αλλαγή λαδιών στη διετία (όπως επιτρέπει το manual). Ο φίλος μου που το έχει δεν έχει σχέση με τα αυτοκίνητα...και απορώ πως έπεσε σε σωστό συνεργείο, ανεξάρτητο παρακαλώ!! Τζακ ποτ πιο εύκολα πετυχαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν τα Golf που ξέρεις εσύ κάνουν Ελληνική συντήρηση πάω πάσο... Τα Golf που ξέρω εγώ δεν έχουν προβλήματα. Όπως και 2 206 του 1999 παρακαλώ. Μάλιστα τουλάχιστον στο ένα ο μάστορας του κάνει γενικό έλεγχο κάθε χρόνο και αλλαγή λαδιών στη διετία (όπως επιτρέπει το manual). Ο φίλος μου που το έχει δεν έχει σχέση με τα αυτοκίνητα...και απορώ πως έπεσε σε σωστό συνεργείο, ανεξάρτητο παρακαλώ!! Τζακ ποτ πιο εύκολα πετυχαίνεις. Δεν ξέρω προσωπικά κανέναν με golf.. Ο φίλος μου όμως μηχανικός 25 χρόνια μου λέει τι παίζει, σπάνια του έρχεται ιαπωνικό με πρόβλημα στον κινητήρα, γερμανικά πρώτη σειρά, γαλλικά, ιταλικά κλπ. Δεν πρόκειται η Ευρώπη να φτάσει την Ιαπωνία, και στην f1 αν δεν παιζοντουσαν τόσες φουστιες ( το θεωρώ φουλ στημένο) η toyota και η Honda θα ήταν πρώτες για πάντα. Δες τους μηχανικούς.. Όλοι είναι Ιάπωνες, μόνο αυτοί ξέρουν να στήνουν τα μηχανάκια σωστά ακόμα και στο MOTO GP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα