Papaz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.... έχω στείλει μνμ για το πρόβλημα αλλά τίποτα...
Papaz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Το ίδιο Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ...
Kkkk! Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Και στον δικο μου λογαριασμό συμβαίνει αυτό εδω και 6 μέρες γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται ; ευχαριστώ πολύ . 16 ώρες πριν, Papaz είπε Το ίδιο Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ... Και στον λογαριασμό μου εχει γινει αυτό εδώ και 6 μέρες γνωρίζεις αμα θα ξεμπλοκαριστει ;
Papaz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Kkkk! είπε Και στον δικο μου λογαριασμό συμβαίνει αυτό εδω και 6 μέρες γνωρίζει κανείς αν διορθώνεται ; ευχαριστώ πολύ . Και στον λογαριασμό μου εχει γινει αυτό εδώ και 6 μέρες γνωρίζεις αμα θα ξεμπλοκαριστει ; Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεμπλοκάρει.. διότι όλα τα αλλά λειτουργούν κανονικά... ασχετωσ Που έχω στείλει αρκετα μνμ Κ έχω κάνει Κ αναφορές μήπως και φιλοτιμηθούν Κ δώσουν μια απάντηση.... εάν γνωρίζει κάποιος η το έχει πάθει ας μας δώσει μια απάντηση!
Geok66 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στις 10/6/2019 στις 11:51 ΜΜ, Papaz είπε Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεμπλοκάρει.. διότι όλα τα αλλά λειτουργούν κανονικά... ασχετωσ Που έχω στείλει αρκετα μνμ Κ έχω κάνει Κ αναφορές μήπως και φιλοτιμηθούν Κ δώσουν μια απάντηση.... εάν γνωρίζει κάποιος η το έχει πάθει ας μας δώσει μια απάντηση! Παιδιά το έχω πάθει κι εγώ εδώ και 4 μερες και έχω αναφέρει το πρόβλημα στο Instagram και ακόμα τίποτα.. έχει συμβεί σε κάποιον άλλο να με βοηθήσει;
Mar2611 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 3:53 ΜΜ, Ktaf. είπε Παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω άτομα στο ινστα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι έχει μπλοκαριστεί αυτή η ενέργεια ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί; Και με μένα το ίδιο έχει συμβεί, εδώ και 8 μέρες το ίδιο μου βγάζει .. στελνω συνέχεια αναφορές να διορθωθεί αλλά τίποτα... φοβαμαι μήπως δεν ξανα φτιάξει ...
Ntina12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:10 ΜΜ, Mar2611 είπε Και με μένα το ίδιο έχει συμβεί, εδώ και 8 μέρες το ίδιο μου βγάζει .. στελνω συνέχεια αναφορές να διορθωθεί αλλά τίποτα... φοβαμαι μήπως δεν ξανα φτιάξει ... Καλημέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ούτε εμένα με αφήνει να ακολουθήσω άτομα εδώ και δύο μέρες.. Με τον καιρό μετά ξεμπλόκαρε ή παρεμεινε στην ίδια κατάσταση?
eleni1974 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:10 ΜΜ, Mar2611 είπε Και με μένα το ίδιο έχει συμβεί, εδώ και 8 μέρες το ίδιο μου βγάζει .. στελνω συνέχεια αναφορές να διορθωθεί αλλά τίποτα... φοβαμαι μήπως δεν ξανα φτιάξει ... Τελικά σας ξεμπλόκαρε;; Γιατι εχω το ίδιο προβλημα 4 μερες τωρα Το έχω κι εγω αυτο το προβλημα - Σας ξεμπλοκαρε τελικά; Κι αν ναι ποσο καιρο πήρε;
stefanosd77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 γεια σας παιδια εδω και μερες με εκανε blok το ινσταγραμ στο να ακολουθω ατομα επειδη εκανα παρα πολλους. ποσο κραταει αυτο ? Στις 5/9/2019 στις 8:35 ΠΜ, eleni1974 είπε Τελικά σας ξεμπλόκαρε;; Γιατι εχω το ίδιο προβλημα 4 μερες τωρα Το έχω κι εγω αυτο το προβλημα - Σας ξεμπλοκαρε τελικά; Κι αν ναι ποσο καιρο πήρε; Στις 5/9/2019 στις 8:35 ΠΜ, eleni1974 είπε Τελικά σας ξεμπλόκαρε;; Γιατι εχω το ίδιο προβλημα 4 μερες τωρα Το έχω κι εγω αυτο το προβλημα - Σας ξεμπλοκαρε τελικά; Κι αν ναι ποσο καιρο πήρε; γεια σου τελικα τι εγινε γτ και εγω εχχω το ιδιο θεμα, τι κανουμε? Στις 5/9/2019 στις 8:35 ΠΜ, eleni1974 είπε Τελικά σας ξεμπλόκαρε;; Γιατι εχω το ίδιο προβλημα 4 μερες τωρα Το έχω κι εγω αυτο το προβλημα - Σας ξεμπλοκαρε τελικά; Κι αν ναι ποσο καιρο πήρε; γεια σου τελικα τι εγινε γτ και εγω εχχω το ιδιο θεμα, τι κανουμε?
Angelo_lyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Και εμένα το ίδιο!! Ξέρεις κανείς αν μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον για να με ξεμπλοκάρει ; Στην αρχή έκανα 60 follow και με μπλόκαραν για 1 ώρα..μετά από κάποια φάση με μπλόκαραν και ειμαι 3 μέρες τώρα έτσι..
Kkkk! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 21/9/2019 στις 6:41 ΜΜ, Angelo_lyr είπε Και εμένα το ίδιο!! Ξέρεις κανείς αν μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον για να με ξεμπλοκάρει ; Στην αρχή έκανα 60 follow και με μπλόκαραν για 1 ώρα..μετά από κάποια φάση με μπλόκαραν και ειμαι 3 μέρες τώρα έτσι.. Γεια σας , έχει μπλοκάρει ο λογαριασμός μου 3 μέρες από το να κάνω like comment και follow δηλαδή από όλα εκτός από το να ανεβάζω stories και φωτογραφίες . Δεν ξέρω το λόγο νόμιζα κόλλησε γιατί δεν χρησιμοποιώ spam ούτε κάτι άλλο . Δεν συνδέθηκα για πάνω από 24' ώρες και πάλι τίποτα . Γνωρίζει κάποιος-α κάτι σχετικά με το τι πρέπει να κάνω ; (Έχω στείλει αναφορά προβλήματος δύο φορές δεν έγινε τίποτα) ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
Le_Gavala Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Αν καποιος εξακολουθει και εχει προβλημα με το μπλοκ του ινστα ας μου στειλει dm στο ινστα μηπως μπορω να βοηθησω... @le_gavala
MariaPto Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Κι εγώ το είχα πάθει αυτό...δύο βδομάδες δεν μπορούσε να κάνω τίποτα και θεώρησα ότι αυτό συμβαίνει γτ κατέβασα εφαρμογή που δείχνει ποιος σε κανει αν φολλοου.....αλλά τώρα όλα καλά... Και κάτι ακόμα θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή για τους ανφολλοουερς που να είναι ασφαλής ,με καλά αποτελέσματα,χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να χακαριστει ο λογαριασμός ή να μπλοκαριστεί ξανά;; Εγώ έχω κατεβάσει το unfollow pro...
Priftimaria Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/6/2019 στις 7:58 ΠΜ, Ktaf. είπε Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... Γεια σας μου βγάζει ένα κείμενο σε ότι ιστορία και αν δω η όποτε κάνω κάτι στο ινστα πέρα από το να γράψω μηνύματα , το κείμενο λέει <περιορίζομαι την συχνότητα με την οποία μπορείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες στο Instagram προκειμένου να προστατέψουμε την κοινότητα μας
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Priftimaria είπε Γεια σας μου βγάζει ένα κείμενο σε ότι ιστορία και αν δω η όποτε κάνω κάτι στο ινστα πέρα από το να γράψω μηνύματα , το κείμενο λέει <περιορίζομαι την συχνότητα με την οποία μπορείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες στο Instagram προκειμένου να προστατέψουμε την κοινότητα μας Σου λέει ότι έχεις φτάσει να σπαμαρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα