eidikos33 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλημέρα γνωρίζει κανείς σε κάθε πόσα follow τρώει κάνει block? Και σε πόσα unfollow? Τι μπορεί να κάνει κανείς ώστε να μη τρώει μπλοκ?
CyberKid Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν υπαρχει αυτο που λες. Το οριο για follow ειναι 7500 ατομα.
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 ωραιος, χρειαζοταν ενα θεμα για instagram, να κανω κι εγω μια ερωτησουλα; πως/γιατι καθε φορα που μπαινω (μια στο χρονο) γεμιζει με accounts που δεν εχω κανει follow; τις προαλες μαλιστα μου ειχε αλλαξει και η φωτογραφια το προφιλ και ειχα γεμισει 1000+ φολοου, αναγκαστηκα να βρω προγραμμα για mass unfollow για να καθαρισει..
eidikos33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν υπαρχει αυτο που λες. Το οριο για follow ειναι 7500 ατομα. εννοω να διαγραψω φολλου που ειχα κανει στο παρελθον ποσα μπορω να σβησω? επειδη οταν παω να σβησω τρωω blockαρισμα για μια ημερα και δεν μπορω να σβησω αλλα follow ωραιος, χρειαζοταν ενα θεμα για instagram, να κανω κι εγω μια ερωτησουλα; πως/γιατι καθε φορα που μπαινω (μια στο χρονο) γεμιζει με accounts που δεν εχω κανει follow; τις προαλες μαλιστα μου ειχε αλλαξει και η φωτογραφια το προφιλ και ειχα γεμισει 1000+ φολοου, αναγκαστηκα να βρω προγραμμα για mass unfollow για να καθαρισει.. ποιο προγραμμα εβαλες? δεν εφαγες μπλοκαρισμα?
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ενα instant cleaner premium (android) και οχι δεν εφαγα κανενα μπλοκαρισμα, απλα εχει περιορισμο το instagram ουτως ή αλλως και πρεπει να κανεις καμια 50αρια (περιπου, δεν θυμαμαι) καθε φορα και μετα περιμενεις καμια ωρα (ή μιση) μεχρι να ξανακανεις, εφαγα ωρες για να το καθαρισω, οχι αστεια... και τωρα εχω καιρο να μπω, ποιος ξερει ποση μακα θα χει πιασει παλι... βρηκαμε δουλεια..
eidikos33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δηλαδη ποσο καιρο εκανες για να διαγραψεις τα 1000 follow? και μπορεις να μου αναλυσεις λιγο τον τροπο που ειχες ακολουθησει? ευχαριστω
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ε σου ειπα, εφαγα ωρες, ξεκινησα απο βραδυ, πηγα για υπνο και το συνεχισα στην δουλεια, την επομενη μερα το μεσημερι ειχα τελειωσει, την διαδικασια επισης στην ειπα, σε 50αρες unfollow
eidikos33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 αυτο το προγραμμα που λες το κατεβασα αλλα με αφηνει να κανω μονο 5 unfollow καθε φορα εσυ πληρωσες για να το κανεις pro?
AggelosTz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Λοιπόν μπορείς μα κανείς για να είσαι σίγουρος καμία 30 unfollow κάθε ώρα. Αν έχεις κάνει το λάθος να έχεις κανεί χιλιάδες follow τότε θα σε πάρει μέρες
AggelosTz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 χιλιάδες έχει Άλλαξε τον κωδικό σου στο ινστα μάλλον σε έχουν κάνει χακ δεν εξηγείτε αλλιώς πως κανείς φολοου accounts που δεν ξέρεις
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 εγώ; εγώ 1000 είχα και τους καθάρισα, αλλά στη περίπτωση μας δεν είμαι εγώ ο ts
Ktaf. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω άτομα στο ινστα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι έχει μπλοκαριστεί αυτή η ενέργεια ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Ktaf. είπε Παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω άτομα στο ινστα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι έχει μπλοκαριστεί αυτή η ενέργεια ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί; Nαι, να περιμένεις μέχρι να ξεμπλοκαριστείς. Έχεις κάνει πολλά μαζεμένα follow και προφανώς και κάποια που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα σε κλειδωμένους λογαριασμούς Eπίσης το καλύτερο app που έχω δοκιμάσει είναι αυτό. Σε ενημερώνει ποιος σε κάνει unfollow καθώς και βλέπεις ποιος δεν σε ακολουθεί, ποιος δεν σου κάνει λάηκ κλπ. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Ktaf. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, Xacti είπε Nαι, να περιμένεις μέχρι να ξεμπλοκαριστείς. Έχεις κάνει πολλά μαζεμένα follow και προφανώς και κάποια που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα σε κλειδωμένους λογαριασμούς Eπίσης το καλύτερο app που έχω δοκιμάσει είναι αυτό. Σε ενημερώνει ποιος σε κάνει unfollow καθώς και βλέπεις ποιος δεν σε ακολουθεί, ποιος δεν σου κάνει λάηκ κλπ. Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα