Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα γνωρίζει κανείς σε κάθε πόσα follow τρώει κάνει block? Και σε πόσα unfollow?

Τι μπορεί να κάνει κανείς ώστε να μη τρώει μπλοκ?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιος, χρειαζοταν ενα θεμα για instagram,

να κανω κι εγω μια ερωτησουλα; :X

πως/γιατι καθε φορα που μπαινω (μια στο χρονο) γεμιζει με accounts που δεν εχω κανει follow;

τις προαλες μαλιστα μου ειχε αλλαξει και η φωτογραφια το προφιλ και ειχα γεμισει 1000+ φολοου,

αναγκαστηκα να βρω προγραμμα για mass unfollow για να καθαρισει..

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτο που λες. Το οριο για follow ειναι 7500 ατομα.

εννοω να διαγραψω φολλου που ειχα κανει στο παρελθον ποσα μπορω να σβησω? επειδη οταν παω να σβησω τρωω blockαρισμα για μια ημερα και δεν μπορω να σβησω αλλα follow

ωραιος, χρειαζοταν ενα θεμα για instagram,

να κανω κι εγω μια ερωτησουλα; :X

πως/γιατι καθε φορα που μπαινω (μια στο χρονο) γεμιζει με accounts που δεν εχω κανει follow;

τις προαλες μαλιστα μου ειχε αλλαξει και η φωτογραφια το προφιλ και ειχα γεμισει 1000+ φολοου,

αναγκαστηκα να βρω προγραμμα για mass unfollow για να καθαρισει..

ποιο προγραμμα εβαλες? δεν εφαγες μπλοκαρισμα?

Δημοσ.

ενα instant cleaner premium (android) και

οχι δεν εφαγα κανενα μπλοκαρισμα, απλα εχει περιορισμο το instagram ουτως ή αλλως και

πρεπει να κανεις καμια 50αρια (περιπου, δεν θυμαμαι) καθε φορα και

μετα περιμενεις καμια ωρα (ή μιση) μεχρι να ξανακανεις,

εφαγα ωρες για να το καθαρισω, οχι αστεια...

και τωρα εχω καιρο να μπω, ποιος ξερει ποση μακα θα χει πιασει παλι...

βρηκαμε δουλεια..

Δημοσ.

Δηλαδη ποσο καιρο εκανες για να διαγραψεις τα 1000 follow? και μπορεις να μου αναλυσεις λιγο τον τροπο που ειχες ακολουθησει?

ευχαριστω

Δημοσ.

ε σου ειπα, εφαγα ωρες, ξεκινησα απο βραδυ, πηγα για υπνο και το συνεχισα στην δουλεια, την επομενη μερα το μεσημερι ειχα τελειωσει, την διαδικασια επισης στην ειπα, σε 50αρες unfollow

Δημοσ.

αυτο το προγραμμα που λες το κατεβασα αλλα με αφηνει να κανω μονο 5 unfollow καθε φορα εσυ πληρωσες για να το κανεις pro?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν μπορείς μα κανείς για να είσαι σίγουρος καμία 30 unfollow κάθε ώρα. Αν έχεις κάνει το λάθος να έχεις κανεί χιλιάδες follow τότε θα σε πάρει μέρες

Δημοσ.

χιλιάδες έχει :-D

Άλλαξε τον κωδικό σου στο ινστα μάλλον σε έχουν κάνει χακ δεν εξηγείτε αλλιώς πως κανείς φολοου accounts που δεν ξέρεις
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω άτομα στο ινστα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι έχει μπλοκαριστεί αυτή η ενέργεια ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί; 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Ktaf. είπε

Παιδιά δεν μπορώ να ακολουθήσω άτομα στο ινστα μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι έχει μπλοκαριστεί αυτή η ενέργεια ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί; 

Nαι, να περιμένεις μέχρι να ξεμπλοκαριστείς. Έχεις κάνει πολλά μαζεμένα follow και προφανώς και κάποια που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα σε κλειδωμένους λογαριασμούς 

Eπίσης το καλύτερο app που έχω δοκιμάσει είναι αυτό. Σε ενημερώνει ποιος σε κάνει unfollow καθώς και βλέπεις ποιος δεν σε ακολουθεί, ποιος δεν σου κάνει λάηκ κλπ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Xacti είπε

Nαι, να περιμένεις μέχρι να ξεμπλοκαριστείς. Έχεις κάνει πολλά μαζεμένα follow και προφανώς και κάποια που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα σε κλειδωμένους λογαριασμούς 

Eπίσης το καλύτερο app που έχω δοκιμάσει είναι αυτό. Σε ενημερώνει ποιος σε κάνει unfollow καθώς και βλέπεις ποιος δεν σε ακολουθεί, ποιος δεν σου κάνει λάηκ κλπ.

Αυτό μου συμβαίνει 3 μέρες τώρα ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...