ShitSouler123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ενώ στο κινητό είναι ανεβασμένες κανονικά όταν ποστάρω στο σάιτ γυρνάνε 90 μοίρες. Γιατί μου το κάνει αυτό;
thant Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω την εντύπωση οτι αυτο συμβαίνει οταν το κινητό κατα την λήψη της φωτογραφιας ειναι καθετο και οχι οριζόντιο. Οπως ειπωθηκε, κανε rotate τη φωτογραφία 90 μοίρες για να βγει ανάποδα και μετα ανέβασε...
ShitSouler123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω την εντύπωση οτι αυτο συμβαίνει οταν το κινητό κατα την λήψη της φωτογραφιας ειναι καθετο και οχι οριζόντιο. Οπως ειπωθηκε, κανε rotate τη φωτογραφία 90 μοίρες για να βγει ανάποδα και μετα ανέβασε... Μάλιστα...τσάμπα έχασα μια αγγελία μέσα στη βδομάδα.
redhotstef Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μάλιστα...τσάμπα έχασα μια αγγελία μέσα στη βδομάδα. Γιατι την εχασες; Ειχες την δυνατοτητα να μην πατησεις υποβολη. Οταν ανεβαζεις φωτογραφιες, υπαρχει η δυνατοτητα προεπισκοπισης (αλλα σε πολυ μικρη μικρογραφια), και μετα αφου ανεβουν αυτες που θες πατας υποβολη. Αλλα ακομα και εαν πατησες υποβολη, μπορεις να επεξεργαστεις , να σβησεις ολες τις αναποδες φωτο και να ξαναανεβασεις. Τουλαχιστον ηταν φωτεινες φωτογραφιες ή τζαμπα θα τις ανεβαζες ετσι κ αλλιως;. Τελος, ακομα και στραβα να ειναι οι φωτο δεν υπαρχει θεμα, πολλοι μπαινουμε απο κινητο και ταμπλετ στο site, δεν ειναι δυσκολο να λυγισουμε το καρπο. 1
ShitSouler123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ναι αλλά έκανα μαλακία και την κλείδωσα...
astrosunnefo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κάνεις αναφορά, λέγοντας να σ' την ξεκλειδώσουν.
web_assasin Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ναι αλλά έκανα μαλακία και την κλείδωσα... ξεκλειδωνει παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα