Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βαθμολογία επηρεάζεται και από το γεγονός ότι υπάρχουν και καλύτεροι δίσκοι εκεί έξω. Αν σε σένα έβαζαν 7 στους υπόλοιπους τι θα έπρεπε να βάλουν? 20?

Αλλαξε δηλαδη το συστημα βαθμολογησης της ms? Γιατι στο άλλο μου pc με παλαιοτερο και υποδεεστερο Intel ssd εχω 7,6...

Το maximum ειναι 7,9(5,9 για τους μηχανικους). Οσο καλυτεροι δισκοι κι αν βγουν παλι το maximum 7,9 θα είναι. Οποτε δε ξερω μηπως η βαθμολογια αναπροσαρμοζεται μεσω updates.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό υποθέτω ότι το έχεις κατεβάσει έτσι;

Εννοείται, και το τρεχω τακτικα.

Διάβασε και αυτό

Λεει τα γνωστα, αυτά που εχω ηδη πει.

Δημοσ.

To pc μπορει να κολλησει από χιλιους λογους, εγω τωρα αναρωτιεμαι τι επαθε ξαφνικα και μου δειχνει βαθμολογια μηχανικου δισκου.

Δημοσ.

To pc μπορει να κολλησει από χιλιους λογους, εγω τωρα αναρωτιεμαι τι επαθε ξαφνικα και μου δειχνει βαθμολογια μηχανικου δισκου.

Άδειασε λίγο τον δίσκο, έτσι όπως είναι δεν θα πάει για πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

δε νομιζω να αλλαξε  ο τροπος μετρησης των win 

αλλα οπως αναφερθηκαν  και απο τα αλλα παιδια μη ασχολησε με αυτο

για να χεις και ενα μετρο συγκρισης απο  σημερινη μου μετρηση

ocz vertex 2 sata 2  60ρης  του 2010 σε sata  3 controller στο  amd κατεβαστηρακι μου

με τους μαμα drivers των win 7 και 15 giga ελευθερα

post-238528-0-60940600-1497507283_thumb.jpg

Δημοσ.

Άδειασε λίγο τον δίσκο, έτσι όπως είναι δεν θα πάει για πολύ.

Tι εννοεις?

για να χεις και ενα μετρο συγκρισης απο  σημερινη μου μετρηση

ocz vertex 2 sata 2  60ρης  του 2010 σε sata  3 controller στο  amd κατεβαστηρακι μου

με τους μαμα drivers των win 7 και 15 giga ελευθερα

Oσο δηλαδή εχω στο άλλο μου pc με ssd sata2 από το 2009.

Υποψιν ότι ο sata3 controller σε δισκο sata2 δεν αξιοποιείται.

Δημοσ.

Tι εννοεις?

Oσο δηλαδή εχω στο άλλο μου pc με ssd sata2 από το 2009.

Υποψιν ότι ο sata3 controller σε δισκο sata2 δεν αξιοποιείται.

ναι bro εννοειτε απλα μου εχει ξεμεινει ο vertex 2 και  για να μη καθετε !!!!!!!!! B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απάντηση είναι απλή, έχεις μοντέλο του 2012 ε λοιπόν όσο τα χρόνια περνανε το rating του δίσκο δεν γίνεται να μένει κολλημένο στο 7.6 λογικά και θα πέσει διοτι βγαίνουν και γρηγορότερα μοντέλα στην αγορα.

Το εργαλείο που βλέπεις της MS δεν σου λέει εαν ειναι γρήγορος ο δίσκος σου αλλα πόσο γρήγορος ειναι για τα δεδομένα της εποχής. 

Λογικά πρέπει να έλαβε αναβάθμιση το πρόγραμμα της MS και να έπεσε σε βαθμολογία ο δίσκος σου αυτο ειναι όλο. Νομιζω πως το εγραψε και ενας φιλος ποιο πανω ( εαν εσυ παίρνεις 7.6 εγω που εχω καινούργιο μηχάνημα πχ με νεο SDD 10 φορες γρηγορότερο πόσο έπρεπε να μου βαλει 20; )

Επεξ/σία από lionheart82
Δημοσ.

Η απάντηση είναι απλή, έχεις μοντέλο του 2012 ε λοιπόν όσο τα χρόνια περνανε το rating του δίσκο δεν γίνεται να μένει κολλημένο στο 7.6 λογικά και θα πέσει διοτι βγαίνουν και γρηγορότερα μοντέλα στην αγορα.

Το εργαλείο που βλέπεις της MS δεν σου λέει εαν ειναι γρήγορος ο δίσκος σου αλλα πόσο γρήγορος ειναι για τα δεδομένα της εποχής. 

Λογικά πρέπει να έλαβε αναβάθμιση το πρόγραμμα της MS και να έπεσε σε βαθμολογία ο δίσκος σου αυτο ειναι όλο. Νομιζω πως το εγραψε και ενας φιλος ποιο πανω ( εαν εσυ παίρνεις 7.6 εγω που εχω καινούργιο μηχάνημα πχ με νεο SDD 10 φορες γρηγορότερο πόσο έπρεπε να μου βαλει 20; )

Καμία σχέση, για αυτό και ονομαζεται Windows Experience Index. Σου δειχνει ποσο καλά τρεχεις το λειτουργικό, δεν σε συγκρινει με νεοτερα hardware. Εγω εχω εναν SSD 4 ετων και δεν εχω κανενα θεμα, στο τεστ μαλιστα ξεπερασα και το 7,9 που θεωρειται το αριστο ενω το εκανα με καμια 10ρια καρτελες ανοικτες με τις 2 να παίζουν βιντεο από youtube - τις εκλεισα για να τραβηξω το screenshot.

SCRSHOT.jpg?dl=1

Δημοσ.

Tο συζητήσαμε αυτό και μαλλον δε στεκει, δηλαδή τα Windows εκαναν αναθεωρηση του συστηματος αξιολογησης με καποιο update? Eλα όμως που εχω απενεργοποιημενα τα updates... 

Kαι πως εξηγεις ότι στο άλλο μου pc εχω μοντελο του 2009 που παιρνει 7,5-7,6?

Δημοσ.

Ρε πασακα μου μην την κοιτάς αυτήν την ηλίθια βαθμολογια. Δεν λέει κάτι για τον δίσκο σου . Αυτό φαίνεται μάλιστα στο γεγονός ότι από τα windows 8 ,και μετά τα κατήργησαν. Επίσης όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω ελευθέρωσε λίγο χώρο. Στα 11 GB είσαι λίγο οριακά. Ο SSD χρειάζεται πάντα λίγο ελεύθερο χώρο τον χρειάζεται ο controller. Γενικά εφόσον δουλεύουν όλα καλά μην κάθεσαι και σκας και ψάχνεις για θαθμολογιες κτλ

Δημοσ.

Kαλα δε καθομαι και σκαω, απλα το συζηταω το θεμα. Πως ετσι ξαφνικα μου βαζει βαθμολογια μηχανικου? 7 χρονια με Seven και ssd πρωτη φορα το βλεπω αυτό.

To τελευταιο καιρο αφηνω πολύ λιγο χωρο ελευθερο, λιγο πριν κοκκινησει η μπαρα δηλαδη. Λες αυτό να επηρεαζει τη βαθμολογια?

Δημοσ.

Kαλα δε καθομαι και σκαω, απλα το συζηταω το θεμα. Πως ετσι ξαφνικα μου βαζει βαθμολογια μηχανικου? 7 χρονια με Seven και ssd πρωτη φορα το βλεπω αυτό.

To τελευταιο καιρο αφηνω πολύ λιγο χωρο ελευθερο, λιγο πριν κοκκινησει η μπαρα δηλαδη. Λες αυτό να επηρεαζει τη βαθμολογια?

μπορει να ειναι και αυτο δοκιμασε  να αυξησεις το χωρο στο δισκο και ξαναμετρα  το μπας και αλλαξει κατι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...