rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ανοιγω τις "Πληροφοριες και εργαλεία επιδοσεων" του Πινακα Ελεγχου των Win 7 μου, και με εκπληξη παρατηρω ότι ο ssd που ειχε βαθμολογια 7,7 με 7,8 τωρα εχει 5,9 δηλαδη οσο ενας μηχανικος δισκος... Που μπορει να οφείλεται αυτό? Μηπως επειδή είναι γεματος?
petranthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ποιο μοντέλο έχεις και σε τι σύνδεση; Επίσης ποια μητρική ; Κατέβασε αυτό και αυτό και πόσταρε τα αποτελέσματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ο δείκτης εμπειρίας των windows είναι μόνο για εφέ, κατέβασε κάποιο benchmark όπως το crystal disk mark για να δεις σωστά αποτελέσματα.
rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ποιο μοντέλο έχεις και σε τι σύνδεση; Επίσης ποια μητρική ; Κατέβασε αυτό και αυτό και πόσταρε τα αποτελέσματα. Intel ssd σε συνδεση sata3(mobo και δισκος είναι sata3. O δισκος μου πεταει, τον εχω τσεκαρει πολλες φορες. Το θεμα είναι γιατι ξαφνικα από 7,8 μου λεει 5,9.
petranthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Intel ssd σε συνδεση sata3(mobo και δισκος είναι sata3. O δισκος μου πεταει, τον εχω τσεκαρει πολλες φορες. Το θεμα είναι γιατι ξαφνικα από 7,8 μου λεει 5,9. Αν πετάει φίλε μου μην ασχολείσαι με τη χαζομάρα που λέγεται Πληροφοριες και εργαλεία επιδοσεων. Sentinel έχεις τρέξει;
rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Sentinel έχεις τρέξει; Στη λιστα των υποστηριζομενων ssd, o δικος μου (Intel 330) δεν υπαρχει.
rus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Nα και τα αποτελέσματα από CrystalDiskMark, τι λενε?
petranthe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τα αποτελέσματα σου είναι απολύτως φυσιολογικά. Μια χαρά επιδόσεις έχει ο δίσκος. Απλά σου είπα να κατεβάσεις και να τρέξεις το HDSentinel . Το δοκίμασες;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στα sequential writes έχεις χαμηλές ταχύτητες για SSD. Θα έπρεπε να είσαι πάνω από 400ΜΒ/s και είσαι στα 130, χειρότερα κι από μηχανικούς που πιάνουν 150άρια.
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στα sequential writes έχεις χαμηλές ταχύτητες για SSD. Θα έπρεπε να είσαι πάνω από 400ΜΒ/s και είσαι στα 130, χειρότερα κι από μηχανικούς που πιάνουν 150άρια. Oι Intel φημιζονται για την γρηγορη αναγνωση και την οχι και τοσο γρηγορη εγγραφη. Και φυσικα είναι τερατα αξιοπιστιας και αντοχης. Ο συγκεκριμένος(αγορασμένος το 2012) εχει μονο 11GB ελευθερα από τα συνολικα 111, μηπως αυτό παιζει ρολο στις μετρησεις? Τα αποτελέσματα σου είναι απολύτως φυσιολογικά. Μια χαρά επιδόσεις έχει ο δίσκος. Απλά σου είπα να κατεβάσεις και να τρέξεις το HDSentinel . Το δοκίμασες; βλ. post#7
atheatos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Η βαθμολογία επηρεάζεται και από το γεγονός ότι υπάρχουν και καλύτεροι δίσκοι εκεί έξω. Αν σε σένα έβαζαν 7 στους υπόλοιπους τι θα έπρεπε να βάλουν? 20?
petranthe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στα sequential writes έχεις χαμηλές ταχύτητες για SSD. Θα έπρεπε να είσαι πάνω από 400ΜΒ/s και είσαι στα 130, χειρότερα κι από μηχανικούς που πιάνουν 150άρια. Ξαναλέω...Μια χαρά είναι οι επιδόσεις του 330. Οι Intel της εποχής(και ο 330) είχαν ένα θέμα στην εγγραφή ασυμπίεστων δεδομένων και αυτό φαινόταν στα benchmark . Ψαξε να δεις reviews του 330, θα δεις ότι είναι μια χαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα