Iord Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους,το πρόβλημα μου είναι οι θερμοκρασίες του pc, ο υπολογιστής μου σε μερικά παιχνίδια και λόγο τις ζεστης πιάνει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι επικίνδυνο αυτό για να μου κάψει κάτι η να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα;Οι ανώτερες θερμοκρασίες που μέχρι τώρα έχω δει είναι GPU: GTX 1050ti 4gb 60 βαθμούςCPU: i5 4460 3,2gb 55 βαθμούςΜητρική 60-65 βαθμούς Ευχάριστο
kogos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καταρχήν, οι θερμοκρασίες που αναφέρεις δεν είναι κακές, με το σκεπτικό ότι είναι σε load. Θα πρέπει όμως να μας αναφέρεις τι cooling έχεις και αν έχεις καλή κυκλοφορία αέρα στο κουτί σου Γενικά, τα σημαντικά εξαρτήματα όπως η cpu, η κάρτα γραφικών κ.α. έχουν προστασία έναντι υψηλών θερμοκρασιών. Αν η θερμοκρασία ανεβεί σε επικίνδυνα επίπεδα θα δεις αισθητή μείωση απόδοσης η και crash/restarts. Αν δςν έχεις αντιληφθεί κάτι τέτοιο, θα σου έλεγα να μην φοβάσαι τίποτα 1
MSSB Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέχρι 70 βαθμούς σε full load και 75 περίπου σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αντίστοιχα, μην ασχολείσαι. Κάνε και ένα φύσημα από μέσα με κάποιο κοφλερ και ίσως καμιά πάστα αν δεν έχεις αλλάξει πρόσφατα στον επεξεργαστή και είσαι μια χαρά. Φυσιολογικοτατες είναι. 1
binkor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Γεια σας, για α μην ανοιγω νεο θεμα , βαζω εδω την ερωτηση μου. Το συστημα μου ειναι : CPU: Intel Core i3-7100GPU: Nvidia GeForce 8600 GTSSD: Intenso Sata III 253GBHDD: WD Blue 400GB (2008)HDD: Seagate ST3250410AS 250GBRAM: G.SKILL Value DDR4 2400 C15 2x4GBMBD: Gigabyte GA-B250M-DS3H Τι συμβαινει και η θερμοκρασια στο TMPIN3 ειναι 93.0 βαθμους; επισυναπτω φοτο.
MSSB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αλλάζει από load σε idle; Αν παραμένει το ίδιο, πολλοί αναφέρουν για λάθος ενδείξεις του προγράμματος. Έχω δει και ψηλότερες (να φτάνουν 120-140 βαθμούς στο TPIN3). 1
binkor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αλλάζει από load σε idle; Να σου πω με ντροπη οτι δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο ....
Peter04 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 το συγκεκριμενο προγραμμα επειδη το εχω ψαξει αρκετα εχει πολλες φορες λαθος ενδειξεις πχ στον fx 6300 που ειχα με μια 212 evo μου εδειξε μεχρι και 5 βαθμους μερικες φορες φαντασου.κατεβασε το speecy ειναι πολυ καλυτερο και πιο βολικο γιατι δεν εχει τοσες πολλες μετρησεις να μην σε μπερδευουν 1
binkor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το Sreccy μου τα λεει μια χαρα !!! Ειμαι οκ δηλαδη::
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Load είναι όταν ο υπολογιστής κάνει κάποια απαιτητική εργασία, όταν η CPU δηλαδή δουλεύει πάνω από 50%. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις αυτό, ο ευκολότερος τρόπος είναι να φορτώσεις ένα παιχνίδι ή να ανοίξεις καμιά εικοσαριά tab συγχρόνως στον browser. Idle είναι όταν απλά γράφεις κάποιο κείμενο στο επεξεργαστή κειμένου. Πρέπει να δεις τις διαφορές στις θερμοκρασίες.
aOUaS88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Γεια σας, για α μην ανοιγω νεο θεμα , βαζω εδω την ερωτηση μου. Το συστημα μου ειναι : CPU: Intel Core i3-7100 GPU: Nvidia GeForce 8600 GT SSD: Intenso Sata III 253GB HDD: WD Blue 400GB (2008) HDD: Seagate ST3250410AS 250GB RAM: G.SKILL Value DDR4 2400 C15 2x4GB MBD: Gigabyte GA-B250M-DS3H Τι συμβαινει και η θερμοκρασια στο TMPIN3 ειναι 93.0 βαθμους; επισυναπτω φοτο. Στιγμιότυπο οθόνης (3).png Μν ανχωνεσαι ολοι το εχουν αυτο το θεμα Καλησπέρα σε όλους,το πρόβλημα μου είναι οι θερμοκρασίες του pc, ο υπολογιστής μου σε μερικά παιχνίδια και λόγο τις ζεστης πιάνει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι επικίνδυνο αυτό για να μου κάψει κάτι η να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα; Οι ανώτερες θερμοκρασίες που μέχρι τώρα έχω δει είναι GPU: GTX 1050ti 4gb 60 βαθμούς CPU: i5 4460 3,2gb 55 βαθμούς Μητρική 60-65 βαθμούς Ευχάριστο Εμενα πρωσοπικα μια χαρα βαθμοι μ φαινονται..αν θελεις μπορεις να κανεις λιγο πιο aggro τα fanakia.. 1
binkor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Load είναι όταν ο υπολογιστής κάνει κάποια απαιτητική εργασία, όταν η CPU δηλαδή δουλεύει πάνω από 50%. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις αυτό, ο ευκολότερος τρόπος είναι να φορτώσεις ένα παιχνίδι ή να ανοίξεις καμιά εικοσαριά tab συγχρόνως στον browser. Idle είναι όταν απλά γράφεις κάποιο κείμενο στο επεξεργαστή κειμένου. Πρέπει να δεις τις διαφορές στις θερμοκρασίες. Το εκανα και εδειχνε το ιδιο, οποτε μαλλον λαθος του προγραμματος ειναι. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας !!!
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Load είναι όταν ο υπολογιστής κάνει κάποια απαιτητική εργασία, όταν η CPU δηλαδή δουλεύει πάνω από 50%. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις αυτό, ο ευκολότερος τρόπος είναι να φορτώσεις ένα παιχνίδι ή να ανοίξεις καμιά εικοσαριά tab συγχρόνως στον browser. Idle είναι όταν απλά γράφεις κάποιο κείμενο στο επεξεργαστή κειμένου. Πρέπει να δεις τις διαφορές στις θερμοκρασίες. Με 20 tabs θα βαρέσει load? Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα