Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς η φορητοτητα είναι κάτι που θέλω αλλιώς θα είχα χτίσει ήδη έναν desktop...τώρα για το dos ξέρω ότι θα πρέπει να περάσω εγώ τα Windows και πολλοί θα μου πείτε να κατεβάσω από ίντερνετ και να τα κάνω boot από το στικακι και πάει λέγοντας αλλά η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είναι το ορίτζιναλ αγορασμένα οπότε αν πάρω ένα λαπτοπ με 700 κατοστάρικα με dos θα χαλάσω και άλλα για τα αυθεντικά Windows... Δλδ στην έσχατη των περιπτώσεων με διπύρηνο i5 8giga RAM και nvidia940mx δεν θα αποδίδει σε Gaming; και δνε λέω σε ultra quality αλλά έστω medium..

Για κλειδί κοίτα εδώ. Αγοράζεις και το βάζεις στα Windows, που θα περάσεις κατεβάζοντάς τα από εδώ (και χωρίς κλειδί να τα έχεις δεν θα έχεις πρόβλημα απ' όσο ξέρω-- απλώς ένα watermark κάτω δεξιά--).

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ο επεξεργαστής το πρόβλημα, αλλά η GPU. Όπως ειπώθηκε αν θες κάτι να μπορεί να ανταποκριθεί πας σε 950Μ GDDR5 (αν είναι εφικτό). Η πρόταση του Ζαχάρη, που την έχω παραθέσει και εγώ, είναι η καλύτερη δυνατή (προσθέτοντας και RAM).

Δημοσ.

Για κλειδί κοίτα εδώ. Αγοράζεις και το βάζεις στα Windows, που θα περάσεις κατεβάζοντάς τα από εδώ (και χωρίς κλειδί να τα έχεις δεν θα έχεις πρόβλημα απ' όσο ξέρω-- απλώς ένα watermark κάτω δεξιά--).

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο ο επεξεργαστής το πρόβλημα, αλλά η GPU. Όπως ειπώθηκε αν θες κάτι να μπορεί να ανταποκριθεί πας σε 950Μ GDDR5 (αν είναι εφικτό). Η πρόταση του Ζαχάρη, που την έχω παραθέσει και εγώ, είναι η καλύτερη δυνατή (προσθέτοντας και RAM).

βασικα τα ειχα κι εγω ετσι για λιγο καιρο και μετα απο 1-2 μηνες κατι εγινε και σαν να μου κλειδωσε τα αρχεια.

Δημοσ.

Αν και οδηγούμε την συζήτηση off topic, τι εννοείς?

οταν εφτιαξα  το πισι εβαλα εναν δισκο απτο λαπτοπ προεγκατεστημενα τα win και  οπως ειναι φυσικο οταν εκανα φορματ μου τα εβγαλε μη ενεργοποιημενα με το watermark εγω το αγνοησα για λιγο καιρο γτ ειχα δουλειες και σε καποια φαση δεν εμπαινε στον λογαριασμο μου και μου ελεγε να ενεργοποιησω τα win.

Δημοσ.

Επειδή τα είχα για καιρό χωρίς κλειδί, δεν είχα πρόβλημα.

ε τοτε μπορει να μην εφταιγε αυτο δεν ξερω ισως ηταν κατι αλλο.

Δημοσ.

παιδια μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι? νταξ δεν θα παιζει gta  σε 4k ultra αλλα με i5 και 2gb gpu medium/low σε 720p?

Αν ο i5 είναι Quad Core μπορεί λίγο να την παλέψει αλλά αν είναι Dual Core θα κολλάει σε Full Load , επίσης αν ο σκληρός είναι χελώνα ( όπως βάζουν κατά κόρον οι εταιρίες ) θα κολλάει , γνώμη μου , μάζεψε χρήματα να πας στην 960 m αλλιώς θα κάνεις μισές δουλειές , ακόμα όπου βλέπεις Αγγλικό πληκτρολόγιο είναι κατά 95% παραεισαγωγές 

http://www.insomnia.gr/topic/557020-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-eshop/

άρα ζητάς να σου πουν τι εγγύηση έχει , όχι Acer έχει ανεπαρκής εγγύηση ( κοινώς απαράδεκτο service ) B)

Δημοσ.

Αν ο i5 είναι Quad Core μπορεί λίγο να την παλέψει αλλά αν είναι Dual Core θα κολλάει σε Full Load , επίσης αν ο σκληρός είναι χελώνα ( όπως βάζουν κατά κόρον οι εταιρίες ) θα κολλάει , γνώμη μου , μάζεψε χρήματα να πας στην 960 m αλλιώς θα κάνεις μισές δουλειές , ακόμα όπου βλέπεις Αγγλικό πληκτρολόγιο είναι κατά 95% παραεισαγωγές 

http://www.insomnia.gr/topic/557020-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-eshop/

άρα ζητάς να σου πουν τι εγγύηση έχει , όχι Acer έχει ανεπαρκής εγγύηση ( κοινώς απαράδεκτο service ) B)

και η toshiba νομιζω δεν εχει σερβις εδω

βασικα γιατι χρηση θες το λαπτοπ?εννοω μηπως τελικα σε βολευει να κανεις ενα πισι και να παρεις ενα πολυ οικονομικο laptop-netbook για να εχεις και την φορητοτητα?

Δημοσ.

Ρε φιλέ χτεσινος δεν είσαι

Thread για το θέμα υπάρχει

Γιατί βρωμιζεις την ενότητα δίνοντας τροφή σε τετοια ερωτήματα;

Δημοσ.

Φίλε μου έχω το Acer με την 940mx..

Προφανώς και δεν είναι gaming laptop , αλλά τη δουλειά του την κάνει.

Εξαρτάται τί προτεραιότητα έχεις, και τί παιχνίδια θες να παίξεις..

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html

Εδώ πληροφορίες για το πως συμπεριφέρεται η κάρτα σε διάφορα παιχνίδια (κάτω κάτω).

Για PES, GTA V δε θα έχεις κανένα πρόβλημα (μιλάω για medium 1080p)

τα high end καινούρια παιχνίδια τα ξεχνάς προφανώς.

Όταν λέμε gaming και laptop ταυτόχρονα σημαίνει και 1200ευρώ όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...