Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα ένα μπάτζετ στο σχετικό άρθρο αλλά δεν με καλύψε κάποια απάντηση καθώς όσα μου πρότειναν ήταν είτε Linux είτε dos ενώ εγώ θέλω Windows... Ωστόσο το μπάτζετ είναι 700 ευρώ ταβάνι...

Δημοσ.

Θες καλό επεξεργαστή ( quad core ) , μνήμη 8 gb για να παίζεις παιχνίδια , αν η κάρτα είναι μέτρια , ο επεξεργαστής και η μνήμη μικρή , τότε δεν θα έχεις καλή απόδοση

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=2802&graphics=GeForce%20940M%202GB

ακόμα Laptop - Gaming πάμε μαζί μόνο αν δώσεις χρήματα για αγορά Alienware ή Msi , ο λόγος είναι πως το καλοκαίρι πιάνουν υψηλές θερμοκρασίες τα συμβατικά Laptops , τώρα στο θέμα μας , η 960 είναι μια καλή κάρτα που θα μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια καλά ( με quad core συν μνήμη 8 gb ) B)

Δημοσ.

Είπα ένα μπάτζετ στο σχετικό άρθρο αλλά δεν με καλύψε κάποια απάντηση καθώς όσα μου πρότειναν ήταν είτε Linux είτε dos ενώ εγώ θέλω Windows... Ωστόσο το μπάτζετ είναι 700 ευρώ ταβάνι...

Δηλαδη βρηκες καποιο laptop που σου ταιριαζει και ικανοποιει τις απαιτησεις σου και σε κολλησε το θεμα των Windows?

Γιατι αν ειναι μονο αυτο τοτε ειναι πολυ απλα τα πραγματα..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή είδα τις απαντήσεις που σου έδωσε ο Ζαχάρης, θεωρώ καλύτερη αυτή, προσθέτοντας όμως οπωσδήποτε άλλα 4GB RAM. Το DOS που αναφέρει, σημαίνει ότι έρχεται χωρίς προ εγκατεστημένο λειτουργικό (Windows ή linux) και θα πρέπει να το περάσεις εσύ.

Δημοσ.
Με τα παρακάτω λάπτοπ θα μπορείς ναι μεν να παίζεις μερικά παιχνίδια σαν και αυτά που αναφέρεις
αλλά θα παίζεις σε αναλύση τύπου 1280x720p (μην σου πω 1024x768p) και σε Low γραφικά.

..απο το you.gr
Acer Aspire E5-575G-595C [649€]
video performance:
Acer aspire E5 575G 940MX Gaming (Grand Theft Auto V )

..απο το electroholic.gr

DELL Inspiron 5567 [631,62€]
video performance:

..ελπίζω να βοήθησα κάπως ^_^

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς η φορητοτητα είναι κάτι που θέλω αλλιώς θα είχα χτίσει ήδη έναν desktop...τώρα για το dos ξέρω ότι θα πρέπει να περάσω εγώ τα Windows και πολλοί θα μου πείτε να κατεβάσω από ίντερνετ και να τα κάνω boot από το στικακι και πάει λέγοντας αλλά η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είναι το ορίτζιναλ αγορασμένα οπότε αν πάρω ένα λαπτοπ με 700 κατοστάρικα με dos θα χαλάσω και άλλα για τα αυθεντικά Windows... Δλδ στην έσχατη των περιπτώσεων με διπύρηνο i5 8giga RAM και nvidia940mx δεν θα αποδίδει σε Gaming; και δνε λέω σε ultra quality αλλά έστω medium..

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς η φορητοτητα είναι κάτι που θέλω αλλιώς θα είχα χτίσει ήδη έναν desktop...τώρα για το dos ξέρω ότι θα πρέπει να περάσω εγώ τα Windows και πολλοί θα μου πείτε να κατεβάσω από ίντερνετ και να τα κάνω boot από το στικακι και πάει λέγοντας αλλά η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είναι το ορίτζιναλ αγορασμένα οπότε αν πάρω ένα λαπτοπ με 700 κατοστάρικα με dos θα χαλάσω και άλλα για τα αυθεντικά Windows... Δλδ στην έσχατη των περιπτώσεων με διπύρηνο i5 8giga RAM και nvidia940mx δεν θα αποδίδει σε Gaming; και δνε λέω σε ultra quality αλλά έστω medium..

-δυστυχώς με αυτά τα λεφτά οι δυνατότητες είναι περιορισμένες,

απο την άλλη και σε 1280x720p ανάλυση σε laptop και σε Low/medium γραφικά (ειδικά σε κάποια παιχνίδια τύπου CS:GO) γίνεται και δεν είναι άσχημο.. (προσωπική μου άποψη πάντα)

Δημοσ.

παιδια μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι? νταξ δεν θα παιζει gta  σε 4k ultra αλλα με i5 και 2gb gpu medium/low σε 720p?

Δημοσ.

παιδια μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι? νταξ δεν θα παιζει gta  σε 4k ultra αλλα με i5 και 2gb gpu medium/low σε 720p?

-Σωστός. Για γραφικά Low προς Medium και σε ανάλυση μέχρι και 1280x720p θα κάνει δουλεια πιστεύω.

Δημοσ.

Kακα τα ψεματα η 940mx-940m-945m που πανω κατω ειναι διαφορετικες εκδοσεις της ιδιας καρτας,δεν ειναι για πολλα πολλα.Ακομα και η 950m ειναι το χαμηλοτερο οριο που πρεπει να θεσει καποιος για παιχνιδια,οπου θα την παλεψει σε 720p medium low .Επισης χιλιες φορες ο 6300hq απο οποιονδηποτε χαμηλα χρονισμενο ι5-ι7u.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...