chiftakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Γειά σας παιδιά. Τελευταία ενώ παίζω το tales of berseria μου εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές και μετά από λίγο είτε με πετάει έξω από το παιχνίδι είτε πέφτει μπλε οθόνη και κλείνει το πισι. Υποπτεύομαι ότι είναι η κάρτα γραφικών αλλά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Αν είναι αυτό όντως το πρόβλημα τι θα πρέπει να κάνω ώστε να αντικατασταθεί δεδομένου ότι έχει ακόμα 6 μήνες εγγύηση; Έχω και βιντεάκι που φαίνεται το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το επισυνάψω.
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπέρα. Βγάζεις βίντεο και φωτογραφίες το πρόβλημα και πας άμεσα σε επιστροφή της GPU. 99% έχει αρχίσει να χαλάει. Έχεις ακόμα εγγύηση, συνεπώς δεν κάνεις τίποτα άλλο πάνω της.
panos0100 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Γειά σας παιδιά. Τελευταία ενώ παίζω το tales of berseria μου εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές και μετά από λίγο είτε με πετάει έξω από το παιχνίδι είτε πέφτει μπλε οθόνη και κλείνει το πισι. Υποπτεύομαι ότι είναι η κάρτα γραφικών αλλά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Αν είναι αυτό όντως το πρόβλημα τι θα πρέπει να κάνω ώστε να αντικατασταθεί δεδομένου ότι έχει ακόμα 6 μήνες εγγύηση; Έχω και βιντεάκι που φαίνεται το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το επισυνάψω. να την πας γρήγορα πισω μαλον αρχισαν κι αυτες μια μια να ξεκανουν σιγα σιγα, ευτηχως εχεις εγγυηση ακομα, εμενα δεν εχει οποτε οτι ειπε το παιδί βγάλε βίντεο και φωτογραφίες και πάνε στο κατάστημα, αλήθεια από που είναι αγορασμένη;
chiftakis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Από το digital master. Τώρα βέβαια δεν ξέρω που έχω την απόδειξη αλλά ευελπιστώ να την βρω...
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Συμβουλή, άλλη φορά στο κουτί του αντικειμένου. 1
chiftakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βρήκα το email που επιβεβαιώνει ότι η κατάθεση έγινε μέσω τράπεζας με τον κωδικό παραγγελίες, το όνομά μου κτλ. Δεν θα κάνει αυτό;
chiftakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιδιά επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να την στείλουν στην gigabyte αυτοί επειδή άλλαξε η διεύθυνση (από ότι κατάλαβα) και να την στείλω απευθείας εγώ. Έστειλα email στην εταιρία για να μου στείλουν την διεύθυνση. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Λίγο περίεργη διαδικασία μου φαίνεται...Στο μεταξύ βρήκα την απόδειξη.
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν είναι υποχρέωσή τους μετά τα δύο χρόνια, συνεπώς μίλα εσύ. Σου πουλάνε τρελίτσα με την δικαιολογία όμως.
chiftakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μάλιστα....έστειλα το email στην gigabyte και θα δω τι θα πούνε. Αν υπάρχει πρόβλημα θα επανέλθω
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ότι και να γίνει πες μας, στην τελική να χαρούμε και καμιά φορά. Όλο για προβλήματα διαβάζουμε εδώ μέσα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είναι αναγκασμένοι να σε εξυπηρετήσουν και πρεπει αυτοί οι ίδιοι να την στείλουν στην Gigabyte. Απλά δεν θέλουν να αναλάβουν τα μεταφορικά για εξωτερικό και την δικιά τους ταλαιπωρία και θέλουν να τα φορτώσουν σε εσένα.
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είναι αναγκασμένοι να σε εξυπηρετήσουν και πρεπει αυτοί οι ίδιοι να την στείλουν στην Gigabyte. Απλά δεν θέλουν να αναλάβουν τα μεταφορικά για εξωτερικό και την δικιά τους ταλαιπωρία και θέλουν να τα φορτώσουν σε εσένα. Αν εχουν περάσει τα 2 χρόνια δεν είναι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είναι αναγκασμένοι να σε εξυπηρετήσουν και πρεπει αυτοί οι ίδιοι να την στείλουν στην Gigabyte. Απλά δεν θέλουν να αναλάβουν τα μεταφορικά για εξωτερικό και την δικιά τους ταλαιπωρία και θέλουν να τα φορτώσουν σε εσένα. Βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι για τα 2 χρόνια από εκεί και πέρα μπορούν να πούνε βγάλε άκρη μόνος σου Ως και το αμαζον το ίδιο κάνει (το ξέρω από πρώτο χέρι με μια sabertooth) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα