Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Ότι λέει ο τίτλος μου.

Θέλω ένα PC (αφού δε βρίσκω άκρη με τους media players) να το χρησιμοποιώ σα media player. Το θέμα είναι ότι το θέλω στο σαλόνι δίπλα στην τηλεόραση οπότε θέλω κάτι μικρό και όμορφο.

Λεφτά ήθελα να δώσω λίγα αλλά από ότι βλέπω αυτό δεν είναι εύκολο οπότε έχω ανεβάσει το μπάτζετ μου στα 300-350.

Ποιες οι σκέψεις σας ή οι προτάσεις σας;

Σκέφτομαι κάποιο από εκείνα τα dell optiplex sff που βλέπω συχνά στις αγγελίες τα οποία αν και λίγο μεγάλα (30 cm πλευρά) νομίζω ότι οριακά παλεύονται. Τι λέτε για αυτό;

Δημοσ.

Δες και brix ................ (με προσοχή όμως στις τιμές γιατί πρέπει να συμπληρώσεις μνήμες & σκληρό)

Όταν όμως κυκλοφορεί το http://www.skroutz.gr/s/10299550/Cloud-Media-VTEN.html στα 239€ μάλλον "xάνουν" απο χέρι τα barebones, εκτός και αν χρειάζεσαι τις επιπλέον δυνατότητές τους και όχι απλά ενα κορυφαίο media player.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Ωραία και τα nuc, ωραία και τα brix! Λίγο ακριβά βγαίνουν όμως και αν ανέβω εκεί πάνω το σκέφτομαι για dell micro ή mac mini.

(Όσον αφορά το Vten, προτιμώ H/Y και όχι media player).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνεχίζοντας το ψάξιμο μου, έχω 2 ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:

1. Σκέφτομαι για ένα fujitsu esprimo. Δεν έχει όμως έξοδο hdmi παρά μόνο display port. Τι παίζει με αυτό (το έχω δει και σε άλλα mini pc); Μπορείς απλά να βάλεις ένα display port to hdmi καλώδιο και είσαι εντάξει; Ή χάνεις πράγματα; Ρωτάω γιατί και ο ενισχυτής μου και η τηλεόρασή μου έχουν εισόδους hdmi.

2. Επίσης, στα λεφτά του esprimo (Core i3-7100T, 4GB DDR4-2400, SSD SATA III 128GB M.2) υπάρχει και το μικρότερο mac mini. Ποιο άραγε θα με βολέψει καλύτερα;

Δημοσ.

Mε τοσα λεφτα χωρις hdmi ? Noμιζω δεν εχουν διαφορα αλλα δεν το εχω ψαξει κιολας

http://www.pcadvisor.co.uk/feature/digital-home/displayport-vs-hdmi-3535257/

Θες ετοιμο κομπλε pc για καποιο λογο ? (πχ δοσεις ) Γιατι κομματι κομματι θα βγει πολυ πιο τουμπανατο

Εγω παντως εχω για media player/pc ενα λαπτοπ

Δημοσ.

1. Σε τι τιμή το βρήκες;; μπορείς να βάλεις μια κάρτα γραφικών και να έχεις hdmi.

2. Δεν ξέρω στον Mac τι παίζει με το kodi, νομίζω Windows θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Mε τοσα λεφτα χωρις hdmi ? Noμιζω δεν εχουν διαφορα αλλα δεν το εχω ψαξει κιολας

http://www.pcadvisor.co.uk/feature/digital-home/displayport-vs-hdmi-3535257/

Θες ετοιμο κομπλε pc για καποιο λογο ? (πχ δοσεις ) Γιατι κομματι κομματι θα βγει πολυ πιο τουμπανατο

Εγω παντως εχω για media player/pc ενα λαπτοπ

Συνήθως τα mini pc δεν έχουν έξοδο hdmi. Δεν ξέρω γιατί. 

Θέλω κάτι όμορφο γιατί θα μπει στο σαλόνι δίπλα/κάτω από την TV και δε θέλω να με αποκεφαλίσει η γυναίκα  :-) .

Κομμάτι κομμάτι θα βγει πιο τούμπανο ή πιο φτηνό σίγουρα αλλά δε θέλω από εκείνα τα τεράστια κουτιά για τον ίδιο λόγο πάλι.

1. Σε τι τιμή το βρήκες;; μπορείς να βάλεις μια κάρτα γραφικών και να έχεις hdmi.

2. Δεν ξέρω στον Mac τι παίζει με το kodi, νομίζω Windows θα είναι καλύτερα.

450 από φίλο. Δεν ξέρω αν μπαίνει άλλη κάρτα γραφικών σε κάτι τόσο compact αλλά και να μπαίνει, δε θα αγοράσω κάτι καινούργιο για να του κάνω προσθαφαιρέσεις από την αρχή. Ας πάρω κάτι άλλο καλύτερα. Για αυτό ρωτάω και εσάς. 

Δημοσ.

Με 450 φτιάχνει κομμάτι-κομμάτι τούμπανο htpc, δεν αξίζει με τίποτα σε αυτά τα λεφτά το Fujitsu.

Υπάρχουν κουτιά htpc που είναι κόσμημα

Δημοσ.

Φυσικά, αλλά εμφανισιακά πως θα είναι; Τι μέγεθος θα έχει;

Υπαρχουν ωραια κουτια και μικρα κουτια.Αλλα  ειναι οριζοντια τα htpc .Αλλα αν εχεις χωρο να το βαλεις οριζοντια παρε ενα laptop , να μην κουραζεσαι με το στησιμο κιολας  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...