dfokas21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οταν λες η MU6xxx...ποια εννοεις? Απο το link που σου εβαλα για τα νεα μοντελα της Samsung , προσανατολιζομαι οτι τα αντιστοιχα μοντελα UE50KU6000 ειναι τα UE50MU6100 κλπ http://www.skroutz.gr/s/11524278/Samsung-UE50MU6100.html
bsp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ωραια θα τα κοιταξω,.. Για τις Lg TV και για το σερβις της Lg ποια ειναι η γνωμη σου? Ευχαριστω
dfokas21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 LG εχω και εγω (oled) και ευτυχως προς το παρον δεν μου χρειαστηκε το σερβις τους . Σε αυτη την κατηγορια δεν ειχα και αλλη επιλογη ετσι και αλλιως και προς το παρον ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την επιλογη. Μια δυο φορες που χρειαστηκε να μιλησω μαζι τους παντως για ενα soundbar και για κατι αλλο , η αληθεια ειναι οτι στο τελος βριζομασταν ,χαχα. Κλασσικη αντιπροσωπεια (δεν φταιμε εμεις , δεν ξερουμε γιατι, και λοιπες παπατζες) Όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο η KU6000 μοιάζει η ιδανικότερη. Μιας και τη θέλω περισσότερο για ταινίες, ανησυχώ ότι το μαύρο ενός IPS panel θα με χαλάσει, σε σχέση και με την W605B που έχω τώρα, και δε βλέπω κάποια άλλη επιλογή σε VA σε αυτά τα λεφτά. Θεωρείτε ότι σαν εικόνα, κίνηση και μενού, είναι ανώτερη από την W605B? Όσο να ναι, μετά από 3 χρόνια και δαπανώντας περίπου τα ίδια λεφτά, θα ήθελα να δώ ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα (πέραν της μεγαλύτερης ανάλυσης) Και μονο οτι μετα απο 3 χρονια εχουν εξελιχθει επεξεργαστες και λοιπα τεχνικα εξαρτηματα ,πιστευω θα εισαι πολυ καλυτερα απο την W605. Και ναι ,αν θες για ταινιες το IPS panel θα σε χαλασει..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα