Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Ειχα κανει αιτηση για dsl 22/11/03 αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου.Κοιταω προχθες στο http://www.oteshop.gr και....ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Συνδεω το dsl modem και το θαυματουργο λαμπακι με την ενδειξη adsl αναβε!!!!!!!!!!!!! Καλω την Tellas και ναμαι τωρα παλι με dsl...Στον ΟΤΕ αραγε το ξερουν οτι ενεργοποιηθηκε το παλιο μου αιτημα???? ΟΤΕ το μεγαλειο σου.Τιποτα αλλο !!!! Οσοι εισαστε σε αναμονη για ψαξτε το !!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 gianni koitaxe pote sou enegopoiithike gia na xereis ti tha ginei kai sto logariasmo pou tah sou erthei mi trabas ta mallia sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Πηρα τηλ στο 134 και μου ειπαν οτι το αιτημα μου διαβιβαστηκε στις 8-1-04 και ειχε προθεσμια ενεργοποιησης 12 μερες. Αυτες οι ενεργοποιησεις γινοντε αυτοματα χωρις ειδοποιηση οταν ο πελατης εχει δικο του εξοπλισμο και κανει την εγκατασταση μονος του.Αρα νωρις το καταλαβα...Παλι καλα. : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 kai ego epeidi ekana monos mou tin egkatastasi eixa sinexos to nou mou...koimomoun kai xipnaga eno prasina lampakia me kinigousan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Αυτό το πράσινο λαμπάκι εχει γίνει ο εφιάλτις μου !!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 telika mono me k*l*fadria mpainei grammh.. prin 4 mhnes peripou mou ebalan th grammh se 10 meres.. malista o otezths htan geitonas mou (den ton h3era oute me h3ere) kai me phre thl na perasei leei ena apogeuma gia na kanei thn egkatastash giati ta prwina htan phgmenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 perrys kane koyragio erxete kai i seira sou...file molis katebasa to terminator 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Re paidia gia kante ligo liana to prasino lampaki giati skeftomai na akolouthiso kai ego ton idio dromo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amorealex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Θέλετε ν' ακούσετε ιστορία να φρικάρετε? Λοιπόν... Κάνω αίτηση για γραμμή aDSL στον ΟΤΕ την 22/12/2003. Μπήκε ο καινούργιος χρόνος (καλή χρονιά να 'χουμε) και την 12/1/2004 με παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού με τον τεχνικό για την εγκατάσταση. Κλείνουμε για την επόμενη μέρα, 13/1/2004 μεταξύ 16:00 και 20:00. Πάω σπίτι, στήνομαι και περιμένω...άφαντος ο τεχνικός. Την επόμενη μέρα, 14/1/2004 με δικό μου τηλεφώνημα κλείνουμε νέο ραντεβού για το απόγευμα στις 17:00. Πράγματι, 17:10 ήρθε ο τεχνικός. Κάνει την εγκατάσταση, αλλά aDSL γιοκ! Δεν ερχόταν σήμα. Παίρνει ο τεχνικός τηλέφωνο στο αντίστοιχο κέντρο να δει αν την έχουν ενεργοποιήσει, αλλά που? Την είχαν κοπανήσει όλοι, ενω πρέπει να είναι κάποιος εκεί μέχρι τις 19:00. Μου λέει ο τεχνικός δε μπορούμε να κάνουμε κάτι προς το παρόν. Αύριο θα επικοινωνήσουμε με το κέντρο και όλα θα είναι οκ. Μου δίνει και το κινητό του να τον πάρω να μου πει τι έγινε. Παίρνω εγώ την επόμενη μέρα, μου λέει "από το κέντρο είναι ενεργοποιημένο. Μάλλον έχει πρόβλημα ο κατανεμητής. Πάω να τον τσεκάρω και πάρε με σε 2 ώρες να σου πω." Παίρνω σε 2 ώρες, μου λέει "ο κατανεμητής είναι οκ. Το δήλωσα στις βλάβες και θα έρθει συνεργείο να το κοιτάξει." Μετά από άπειρα δικά μου τηλεφωνήματα στις βλάβες και τα τεχνικά συνεργεία, ήρθε κάποιος την Παρακευή 16/1/2004 το πρωΐ. Μπαίνει μέσα, πλησιάζει το Netmod, συνδέει κάτι ακουστικά και τι μου λέει? "Μια χαρά είναι το τηλέφωνο ρε φίλε!" Χάρηκα, του λέω κι εγώ. Το aDSL έχει πρόβλημα. Ποιο aDSL? Δεν έχεις ISDN? ISDN έχω, αλλά το πρόβλημα το έχει το aDSL. Α, εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Εγώ μόνο από ISDN ξέρω. ...και φέυγει! Ξαναπαίρνω στις βλάβες. Δεν μπορείτε να δώσετε βλάβη γιατί είναι ήδη ανοιχτή η προηγούμενη, μου λένε. Πάρτε μετά τις 17:00. Παίρνω 17:10, ξαναδίνω τη βλάβη. Μου λένε εντάξει. Πάρτε αύριο το πρωΐ για να κανονιστεί ραντεβού με τεχνικό. Παίρνω σήμερα το πρωΐ και αφού άκουσαν ότι δεν έχουν ακούσει τόσα χρόνια, θα έρθουν (λένε) τη Δευτέρα 08:00-10:00. Για να δούμε. Θα σας κρατάω ενήμερους. Πάω να πάρω Valium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 πάρε γάζες και επιδέσμους γιατί προβλέπεται μάχη μέχρι εσχάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Φιλαράκο το Valium δεν κάνει τίποτα να τους περιμένεις με κανά ρόπαλο στην πόρτα !!! Αυτό με τα ακουστικά μου άρεσε πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Ρε δεν καταλάβατε ρε. Έχετε δει το The core που είναι ο χακεράς ο τρελός και σφυράει και ξεκλειδώνει το κινητό του άλλου. Ε τέτοια μπορεί να κάνει και ο αγαπητός τεχνικός του πολυαγαπημένου μας(γιατί είμαστε εναντίον του σεξ χωρίς συναίσθημα και έτσι όπως μας έχει καταγ....) πΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amorealex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Θέλετε να γελάσετε? Ξύπνησα σήμερα και το λαμπάκι του DSL ήταν αναμμένο!!! Κάνουν δουλειά τα μπινελίκια μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Θέλετε να γελάσετε?Ξύπνησα σήμερα και το λαμπάκι του DSL ήταν αναμμένο!!! Κάνουν δουλειά τα μπινελίκια μου φαίνεται. Και ο πΟΤΕ φοβερα θελει φαινεται...Καλα downloads !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 signomi, elpizo na katalaba lathos, alla eipate oti kanate aitisi sto 134 gia dsl xoris na exei akoma diathesimotita stin perioxi sas? giati kai ego auto exo pathei, pira til stis 8-1 an thimamai kala gia na kano aitisi kai mou lene oti den exei diathesimotita gia pstn sto marousi! mono isdn exei. dld tha prepei na kano anabathmisi apo pstn se isdn kai meta na balo dsl (trexa gireue...). kai mou lene kai to allo, pare sto tade til pou einai ta kentrika tou ote (mallon) sto marousi gia na rotiseis pote tha kaul... e.... pote tha einai diathesimes pstn gia dsl. perno til 2-3 meres sinexomea apo tin epomeni, kai den to sikonei kanenas.... apo tote einai kathe misaoro sto http://www.oteshop.gr gia na do an kaul..... eeeee... an iparxei diathesimotita stin perioxi mou gia na teleionoume kamia fora.... e, akoma perimeno... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.