alexandros1996 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπερα στο φορουμ εδω και μια εβδομαδα περιπου ειμαι σε διλημμα σχετικα με την καμερα του RN4 μερικοι λενε οτι ειναι μια καλη καμερα αλλη λενε οτι δεν ειναι καλη με αποτελεσμα να μη ξερω αν τελικα αξιζει να το αγορασω. Ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με τη καμερα και επισης ειναι καλυτερη απο του huawei p9 p9 lite? Ευχαριστω εκ των προτερων
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπερα στο φορουμ εδω και μια εβδομαδα περιπου ειμαι σε διλημμα σχετικα με την καμερα του RN4 μερικοι λενε οτι ειναι μια καλη καμερα αλλη λενε οτι δεν ειναι καλη με αποτελεσμα να μη ξερω αν τελικα αξιζει να το αγορασω. Ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με τη καμερα και επισης ειναι καλυτερη απο του huawei p9 p9 lite? Ευχαριστω εκ των προτερων Η κάμερα είναι τραγική... Είχα p9 lite πριν, καμια σχέση, σαν να λέμε s3 Vs s7.
alexandros1996 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 τοσο χαλια καταλαβα θα παω λοιπον σε redmi pro που ακουω καλα λογια για τη καμερα...ευχαριστω για την βοηθεια
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 τοσο χαλια καταλαβα θα παω λοιπον σε redmi pro που ακουω καλα λογια για τη καμερα...ευχαριστω για την βοηθεια Το είχα.. Μέτρια ήταν κ αυτή
alexandros1996 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το είχα.. Μέτρια ήταν κ αυτή και αυτη? και θελω να παω σε xiaomi κινητο γτ ακουω καλα λογια γενικα αλλα θα πρεπει να ανεβασω το budget μου φαινεται
vairass Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 και αυτη? και θελω να παω σε xiaomi κινητο γτ ακουω καλα λογια γενικα αλλα θα πρεπει να ανεβασω το budget μου φαινεται Για κάμερα απλά αλλάζεις μάρκα, γενικώς όμως είναι φοβερή συσκευή... Απίστευτη μπαταρία, γιαυτο το πήρα. 1
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω το redmi pro για τα δικά μου μάτια η κάμερα του είναι τέλεια την μέρα το βράδυ αρκετά καλή. Αν μου έλεγες τώρα να διαλέξω συσκευή θα πήγαινα σε redmi note 4 καθαρά λόγο snapgragon και τούμπανο μπαταρία.
alexandros1996 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω το redmi pro για τα δικά μου μάτια η κάμερα του είναι τέλεια την μέρα το βράδυ αρκετά καλή. Αν μου έλεγες τώρα να διαλέξω συσκευή θα πήγαινα σε redmi note 4 καθαρά λόγο snapgragon και τούμπανο μπαταρία. εχω δει μερικα βιντεο που συγκρινουν τις καμερες του redmi pro και του redmi note 4 γενικα εβλεπα παρομοια αποτελεσματα δεν ειχαν μεγαλες διαφορες. Γενικα βλεπω παντου απο ολους διαφορετικες αποψεις δεν συγκλινουν πουθενα και μια βδομαδα προσπαθω να βγαλω μια ακρη...αρα κατα την αποψη σου λες να παρω redmi pro?
chios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Να ξέρεις ότι το redmi pro είναι για την αγορά της Κίνας και δεν βγάζει global rom οπότε το ξεκλείδωμα και η ελληνική ρομ από την κοινότητα μας είναι μονόδρομος. Αν δεν το έχεις με τα φλασαρισματα μην το πάρεις, το τηλέφωνο μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ έγινε σωστό τηλέφωνο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Γενικά οι κάμερες των Xiaomi είναι καλές όταν έχει φως αλλά όταν δεν έχει γεμίζουν θόρυβο και φυσικά με το παραμικρό χάνουν την εστίαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα