Προς το περιεχόμενο

service pack 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η απλα εβαζες ενα ISO με Windows 7 SP1 

Πριν ένα μήνα έκανα καθαρή εγκατάσταση 7 home premium sp1 σε λάπτοπ (τα είχε με την αγορά) και αναγκάστηκα να βάλω πάλι χειροκίνητα τα τρία updates για να ξεκινήσει να ψάχνει μόνο του για updates. Μετά που βρήκε ενημερώσεις έφαγε όλη τη μέρα να κατεβάζει και να στήνει ενημερώσεις (1 gb περίπου μόνο για τα importants και άλλα 500-600ΜΒ περίπου για τα προτεινόμενα και μετά από επανεκκίνηση έβγαζε πάλι ενημερώσεις). Ήταν και λίγο αργό το μηχάνημα και με έσκασε μέχρι να τελειώσει.

Πιστεύω ότι πρέπει να βγάλει η ms ένα sp2 για τα 7άρια γιατί έτσι που πάει δε θα ξαναβάλω 7άρια πουθενά, όσο κι αν με παρακαλάνε!

Επισκέπτης
Δημοσ.

^ Γιατί δεν πέρασες κατευθείαν το conveniece rollup update εφόσον ήταν περασμένο το sp1; Μετά θα έβρισκε κάποιες ακόμα ενημερώσεις και τελείωσε το βάσανο. 

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω σίγουρα την επόμενη φορά που θα βάλω 7άρια.

η απλα εβαζες ενα iso με ολα τα updates μεχρι και τον μαιο και τελειωνε εκει το πανηγυρι.υπαρχουν αξιοπιστα .εχω δουλευω του generation2 χρονια τωρα και ειναι πολυ αξιοπιστο και virus-free

Δημοσ.

Ουτε εγω βαζω iso απο τριτους. 100% καποιο κουσουρι θα υπαρξει. Και ας εχει τα πιο προαφατα updates μεσα.

σου ειχα δωσει λινκ και ησουν απολυτα ευχαριστημενος απο οτι θυμαμαι

Δημοσ.

το θυμαμαι, ηθελα να σου στειλω και μηνυμα! για καποιο λογο, ολα ηταν καλα, αλλα καποιες φορες μου σκαλωνε οταν εκανα τερματισμο. εμενε εκει για αιωνες και επρεπε να τον σβησω εγω απο το κουμπι. το μηχανημα ειναι 100% λειτουργικοτατο μηχανικα. εβαλα καθαρο iso και ολα ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...