Architek693 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Γειά σας, Έχω το παρακάτω σύστημα: Μητρική: ASUS Z10PE-D8 WS CPU: 2 x Intel Xeon E5-2620 v4 Box Ψύκτρες: 2x Noctua NH-U9S RAM: 4x Crucial DDR4 8GB GPU: Asus GeForce GTX1060 6GB Dual (90YV09X0-M0NA00) PSU: Corsair RMx Series 850W Drive: Samsung 960 Evo Series, 500GB M.2 PCIe SSD (MZ-V6E500BW) Case: PHANTEKS ENTHOO PRO BLACK WINDOW Η mobo έχει το τελευταίο BIOS update (3304). Το πρόβλημα είναι οτι το PC ξεκινάει όταν ανοίγω το κουμπί του τροφοδοτικού, χωρίς να πατήσω το POWER button είτε της μητρικής είτε του κουτιού. Αν βγάλω την μπαταρία bios απο τη μητρική και την ξαναβάλω, αυτό δεν το κάνει. Όταν όμως κάνω μετά ένα shut down, κλείνω το διακόπτη του τροφοδοτικού και το ξανα ανοίγω, κάνει πάλι το ίδιο! Η μητρική μόλις έχει αλλαχτεί. Την άλλαξα για τον ίδιο ακριβώς λόγο και κάνει το ίδιο και με την καινούρια. Όταν επικοινώνησα με την ASUS για το θέμα, πριν μου φέρουν την καινούρια, μου είπαν οτι μάλλον είναι κάποιο βραχυκύκλωμα, γι'αυτο και την άλλαξα. Επίσης δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό και κάνει το ίδιο. Ακόμα, δοκίμασα το σύστημα και έξω από το κουτί και έγινε το ίδιο. Ένα ακόμα θέμα που έχει, που δεν ξέρω αν σχετίζεται με τα παραπάνω είναι οτι δεν δουλεύει το Power button του κουτιού. Όλα τα άλλα δουλευουν (reset button κλπ) Μία από τις δοκιμές με το σύστημα έξω από το κουτί, μου έριξε την ασφάλεια του σπιτιού. Αυτά! Μήπως έχετε καμιά ιδέα πιο είναι το πρόβλημα παιδιά??! Ευχαριστώ.
MSSB Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Εκεί που είναι τα pin που συνδέουν το κουμπί του power που πατάς με τη μητρική (reset,led,power etc), μήπως δεν είναι καλά μονωμένο το power του κουτιού σου; δοκίμασε να το βγάλεις τελείως από τη μητρική (βασικά, βγάλε τα όλα) και δες αν στο κάνει ακόμα.
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Βγάλτο από τον κονεκτορα και δες επίσης μήπως έχει κολλήσει το κουμπί και είναι μόνιμα σαν πατημένο?
HotShot84 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δες στο bios την ρυθμιση που λεει Restore from AC power loss OFF 1
Architek693 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, Ναι το βρήκα χθες. Αυτή η ρύθμιση στο BIOS ήταν! Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα