Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Γιάννη,

επειδή δεν έχω ακούσει τα καλύτερα όσον αφορά στα iPhone δε θα το πήγαινα εκεί εγω προσωπικά.  

iSystem απ την άλλη μόνο καλά λόγια έχω ακούσει οσον αφορά Mac επισκευές.

• Like 1
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα Γιάννη,

επειδή δεν έχω ακούσει τα καλύτερα όσον αφορά στα iPhone δε θα το πήγαινα εκεί εγω προσωπικά.  

iSystem απ την άλλη μόνο καλά λόγια έχω ακούσει οσον αφορά Mac επισκευές.

Σ ευχαριστω πολύ φιλε μου .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα Γιάννη,

για κινητά και τάμπλετ δεν ξέρω πως τα πάνε [ελπίζω καλά], στα φορητά δυστηχώς δεν το έχουν

και εγώ προτείνω κάπου αλλού

Δημοσ.

Επειδη απο isystem μου ελεγαν 2-3 μερες να το δουν το πηγα σε irepair.

Με το που ανοιξε ο τεχνικος μου ειπε με απολυτη σιγουρια οτι ειναι οθονη . Εκανε και καποια test με κουμπια για φωτεινοτητα μαλλον.

Θα εινει ετοιμο ή αυριο ή μεθυαριο . Τελικο κοστος 160 ερυω με εργασια και ΦΠΑ.

Επειδη δεν εχω σε κανενα εμπιστοσυνη ειναι δυνατον να ελεγθει αν αλλαχτηκε η οθονη οταν το παρω ?

Δεν ρωτησα αν αλλαζει μονο το μεσα της οθονης ή και το μεταλικο α εξω.

Δημοσ.

Συνολικα σε ελεγχους-βενζινες-επισκευες ποσα εδωσες ως τωρα? Γιατι μου φαινεται οτι ξεπερνανε αρκετα την αξια του mac σου (ειδα οτι ειναι 2008),ισως να αξιζε να παρεις ενα αλλο νεοτερο απ τις αγγελιες.

Δημοσ.

Συνολικα σε ελεγχους-βενζινες-επισκευες ποσα εδωσες ως τωρα? Γιατι μου φαινεται οτι ξεπερνανε αρκετα την αξια του mac σου (ειδα οτι ειναι 2008),ισως να αξιζε να παρεις ενα αλλο νεοτερο απ τις αγγελιες.

Ειναι του 2010 .

20 ελεγχος χωρις συνεχεια

90 πληκτρολογιο

45 μπαταρια

160 οθονη

10-15 ευρω υγραεριο .

Αν επερνα απο αγγελια ποιος μου λεει οτι δεν θα ειχε τα ιδια προβληματα ή και χειροτερα σε λιγο καιρο ?Αυτο τουλαχιστον εχει καινουργια μπαταρια , πληκτρολογιο και οθονη .

ΥΓ. Της κορης μου ειναι και οχι δικο μου .Εγω macκρυα κι αγαπημενα.

post-40980-0-07885300-1497297365_thumb.png

Δημοσ.

Μακαρι να λυθηκαν ολα του τα θεματα και να βγαλει αρκετα χρονια απροβληματιστα (μιας και εχεις αλλαξει σχεδον τα παντα),απο κει και περα εσυ ξερεις,εγω προσωπικα δυσκολα θα εδινα τοσα για επισκευες σε κατι που ειναι ηδη φορτωμενο χρονια (εχω παρομοιο του 2009 το οποιο ευτυχως δουλευει ακομη,αλλα σε περιπτωση που "κλαταρει" ειτε θα βρω ενα αλλο μεταχειρισμενο mac ή θα παω σε ενα καινουριο windows)

Δημοσ.

Μακαρι να λυθηκαν ολα του τα θεματα και να βγαλει αρκετα χρονια απροβληματιστα (μιας και εχεις αλλαξει σχεδον τα παντα),απο κει και περα εσυ ξερεις,εγω προσωπικα δυσκολα θα εδινα τοσα για επισκευες σε κατι που ειναι ηδη φορτωμενο χρονια (εχω παρομοιο του 2009 το οποιο ευτυχως δουλευει ακομη,αλλα σε περιπτωση που "κλαταρει" ειτε θα βρω ενα αλλο μεταχειρισμενο mac ή θα παω σε ενα καινουριο windows)

Για καινουργιο ομως θελει 1500 ευρω !!!

Αν αργοτερα με 100 ευρω βαλει και ενα ssd δισκο νομιζω θα ειναι καλα .

Εχεις το τελευταιο λειτουργικο στο δικο σου .Πως παει ?

Εγω παντα με windows και desktop.

Δημοσ.

Για καινουργιο ομως θελει 1500 ευρω !!!

Αν αργοτερα με 100 ευρω βαλει και ενα ssd δισκο νομιζω θα ειναι καλα .

Εχεις το τελευταιο λειτουργικο στο δικο σου .Πως παει ?

Εγω παντα με windows και desktop.

Οχι,δεν δοκιμασα καν sierra,το mountain lion εχω και εναν ssd και παει απιστευτα καλα για την ηλικια του (και σε επαγγελματικη audio multitrack χρηση).

Απλα προσφατως πηρα και ενα 2012 με καπως καλυτερα χαρακτηριστικα (παλι μεταχειρισμενο φυσικα,δεν αγγιζονται τα καινουρια) που μου κανει τη δουλεια ταχυτερα,και ετσι εμεινε το παλιο για σπιτικη χρηση (γερο να ειναι,φτου να μην το ματιαξω κλπ).

Γενικα την εχω καταβρει με τα mac, αρκει να ειναι μεταχειρισμενα...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι,δεν δοκιμασα καν sierra,το mountain lion εχω και εναν ssd και παει απιστευτα καλα για την ηλικια του (και σε επαγγελματικη audio multitrack χρηση).

Απλα προσφατως πηρα και ενα 2012 με καπως καλυτερα χαρακτηριστικα (παλι μεταχειρισμενο φυσικα,δεν αγγιζονται τα καινουρια) που μου κανει τη δουλεια ταχυτερα,και ετσι εμεινε το παλιο για σπιτικη χρηση (γερο να ειναι,φτου να μην το ματιαξω κλπ).

Γενικα την εχω καταβρει με τα mac, αρκει να ειναι μεταχειρισμενα...

Η κορη μου για να υποστηριζει το Itunes εχει βαλει το τελευταιο και σερνεται ...Με την παλια εκδοση δεν υποστηριζε το IPhone 6s plus από ότι μου ειπε .

Downgrade μπορει να κανει ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η κορη μου για να υποστηριζει το Itunes εχει βαλει το τελευταιο και σερνεται ...Με την παλια εκδοση δεν υποστηριζε το IPhone 6s plus από ότι μου ειπε .

Ναι,ας κατεβασει απο καπου ενα mountain lion,να κανει ενα bootable στικακι με αυτο,κσι μετα ολα γινονται μονα τους.

Δυστυχως τα καινουρια λειτουργικα χρειαζονται και πιο δυνατα μηχανηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει να κάνει. Αλλα δεν θα δει καλυτερη συμπεριφορα. Με εναν ssd και με το τελευταιο high sierra που εχει AFP,το μηχανημα θα ξαναγεννηθεί.

Ναι,ας κατεβασει απο καπου ενα mountain lion,να κανει ενα bootable στικακι με αυτο,κσι μετα ολα γινονται μονα τους.

Δυστυχως τα καινουρια λειτουργικα χρειαζονται και πιο δυνατα μηχανηματα.

Φίλε μου δεν ισχυει παντα αυτο, που λες. Δοκιμασε να βαλεις windows 10 στο παλιο macbook σου (εστω και μεσω upgrade απο windows 7) και ελα να μας πεις αν σερνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει να κάνει. Αλλα δεν θα δει καλυτερη συμπεριφορα. Με εναν ssd και με το τελευταιο high sierra που εχει AFP,το μηχανημα θα ξαναγεννηθεί.

Φίλε μου δεν ισχυει παντα αυτο, που λες. Δοκιμασε να βαλεις windows 10 στο παλιο macbook σου (εστω και μεσω upgrade απο windows 7) και ελα να μας πεις αν σερνεται.

Με windows εχω χρονια που δεν ασχολουμαι,προφανως για να το λες ετσι θα ειναι,στα mac λειτουργω καπως ετσι παντως οπως περιγραφω και μιας και τα χρησιμοποιω για δουλεια ειναι παντα οπως πρεπει και stable. Το sierra σε μηχανημα με 4gb (αργη) ram και εναν απλο c2d δεν εχει καμια ελπιδα να παει γρηγοροτερα απο ενα παλιοτερο λειτουργικο οπως το snow leopard,το mountain lion ή ακομη και το yosemite,αυτη ειναι η αληθεια. Για τον ssd εννοειται οτι συμφωνω και επαυξανω,η διαφορα ειναι εντυπωσιακη,και ειναι και upgrade το οποιο θα ειναι χρησιμο και σε πιθανη αλλαγη μηχανηματος στο μελλον μιας και θα το παρει απο το παλιο.

Δημοσ.

Με windows εχω χρονια που δεν ασχολουμαι,προφανως για να το λες ετσι θα ειναι,στα mac λειτουργω καπως ετσι παντως οπως περιγραφω και μιας και τα χρησιμοποιω για δουλεια ειναι παντα οπως πρεπει και stable. Το sierra σε μηχανημα με 4gb (αργη) ram και εναν απλο c2d δεν εχει καμια ελπιδα να παει γρηγοροτερα απο ενα παλιοτερο λειτουργικο οπως το snow leopard,το mountain lion ή ακομη και το yosemite,αυτη ειναι η αληθεια. Για τον ssd εννοειται οτι συμφωνω και επαυξανω,η διαφορα ειναι εντυπωσιακη,και ειναι και upgrade το οποιο θα ειναι χρησιμο και σε πιθανη αλλαγη μηχανηματος στο μελλον μιας και θα το παρει απο το παλιο.

Η επιλογη λειτουργικού υπάρχει. Το αν το mac os γινεται βαρυτερο χρονο με το χρόνο, ειναι σχετικο. Δεν αποτελει κανόνας. Εαν μπορεις να κανεις καλυτερα την δουλεια σου με παλαιοτερο λειτουργικο,την κανεις.

Αν μπορεις να κάνεις την  δουλεια σου γρηγοροτερα με ενα αλλο καινουργιο λειτουργικο , πάλι την κάνεις. Stable σημαίνει και ακινητο ή και κολλημένο. Αν ειναι να το χρησιμοποιώ ως κορνίζα φυσικα και ειναι stable. Αν ομως το δουλευω συνδεοντας το παντου και κατεβάζοντας απο οπου να είναι ,κανενα παλιο λειτουργικο δεν ειναι πιο stable απο το καινούργιο., πίστεψε με....

Δημοσ.

Επειδη απο isystem μου ελεγαν 2-3 μερες να το δουν το πηγα σε irepair.

Με το που ανοιξε ο τεχνικος μου ειπε με απολυτη σιγουρια οτι ειναι οθονη . Εκανε και καποια test με κουμπια για φωτεινοτητα μαλλον.

Θα εινει ετοιμο ή αυριο ή μεθυαριο . Τελικο κοστος 160 ερυω με εργασια και ΦΠΑ.

Επειδη δεν εχω σε κανενα εμπιστοσυνη ειναι δυνατον να ελεγθει αν αλλαχτηκε η οθονη οταν το παρω ?

Δεν ρωτησα αν αλλαζει μονο το μεσα της οθονης ή και το μεταλικο α εξω.

περιμένω εντυπώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...