Zenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και ο κονέκτορας ο ίδιος μπορεί να είναι το πρόβλημα. Πρέπει πρωτίστως να δοκιμαστεί άλλη οθόνη για να εντοπιστεί εάν το πρόβλημα βρίσκεται στην πλευρά της οθόνης ή στην πλευρά της πλακέτας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και ο κονέκτορας ο ίδιος μπορεί να είναι το πρόβλημα. Πρέπει πρωτίστως να δοκιμαστεί άλλη οθόνη για να εντοπιστεί εάν το πρόβλημα βρίσκεται στην πλευρά της οθόνης ή στην πλευρά της πλακέτας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Δεν θυμαμαι αν εχει vga ή hdmi εξοδο ....Αν δεν εχει μπορει με ανταπτορα από USB σε hdmi ?Ευχαριστω Κόστος φίλε μου δεν γνωρίζω δυστυχώς. Αυτό που κοιτάς εσύ είναι ο κονέκτορας. Το καλώδιο θέλεις εάν φταίει αυτό. Κατι τετοιο ?? https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/phoretoi-upologistes/antallaktika/flex-kalodia-plaketakia-gia-macbook/apple-macbook-13-a1342-2009-2010-hard-drive-hdd-connector-flex-cable-821-0875-a?zenid=0a3dncrmmr32ct2pmtp8a3i6f1
JohnTanto Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Κατι τετοιο ?? https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/phoretoi-upologistes/antallaktika/flex-kalodia-plaketakia-gia-macbook/apple-macbook-13-a1342-2009-2010-hard-drive-hdd-connector-flex-cable-821-0875-a?zenid=0a3dncrmmr32ct2pmtp8a3i6f1 Όχι, το καλώδιο αυτό είναι για τον σκληρό δίσκο. Από το ίδιο κατάστημα αυτό θες ανάλογα με το μοντέλο που έχεις βέβαια. Και ο κονέκτορας ο ίδιος μπορεί να είναι το πρόβλημα. Πρέπει πρωτίστως να δοκιμαστεί άλλη οθόνη για να εντοπιστεί εάν το πρόβλημα βρίσκεται στην πλευρά της οθόνης ή στην πλευρά της πλακέτας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Ασφαλώς και μπορεί να είναι και ο κονέκτορας το πρόβλημα αλλά πολύ δύσκολα. Είναι σύνηθες φαινόμενο στα macbook αυτό και είναι 50/50 πιθανότητες για οθόνη η καλωδιοταινία. Πάντως έχεις δίκιο για την εξωτερική οθόνη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστω . Αν δεν εχει Hdmi που νομιζω δεν εχει άλλος τροπος να συνδεθει με οθονη laptop ή dektop ?
Zenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εντελώς τυχαία είχα σήμερα ένα macbook του 2009 με άλλο πρόβλημα, έκοψα μια από τις επιστροφές των LED στην πλακέτα και voila.. https://www.youtube.com/watch?v=EgAxzDuR4U8 2
JohnTanto Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εντελώς τυχαία είχα σήμερα ένα macbook του 2009 με άλλο πρόβλημα, έκοψα μια από τις επιστροφές των LED στην πλακέτα και voila.. https://www.youtube.com/watch?v=EgAxzDuR4U8Τι Offtopic αλλά τι μικροσκόπιο χρησιμοποιείς φίλε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εντελώς τυχαία είχα σήμερα ένα macbook του 2009 με άλλο πρόβλημα, έκοψα μια από τις επιστροφές των LED στην πλακέτα και voila.. https://www.youtube.com/watch?v=EgAxzDuR4U8 Τι προβλημα ειχε αυτο ??? Βλεπω την οθονη με ιδιες σκιασεις .Μπορει οποιοσδηποτε τεχνικος να το κανει ?
Zenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 τίποτα μια απλή αλλαγή δίσκου, απλά δημιούργησα επίτηδες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που παρουσιάζει το δικό σας χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι και η δυσλειτουργια στο δικό σας οφείλεται στο ίδιο ακριβώς κομμάτι. Offtopic αλλά τι μικροσκόπιο χρησιμοποιείς φίλε; Amscope φίλε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 τίποτα μια απλή αλλαγή δίσκου, απλά δημιούργησα επίτηδες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που παρουσιάζει το δικό σας χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι και η δυσλειτουργια στο δικό σας οφείλεται στο ίδιο ακριβώς κομμάτι. Amscope φίλε μου. Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα μπορει να φταιει μια απο τις εpιστροφες της led ?
Zenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ναι πράγμα το οποίο μπορεί να οφείλεται όπως ξαναεγραψα είτε στον κονεκτορα είτε στην οθόνη είτε ακόμα και στο ίδιο το τσιπ. 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Συγνωμη για το offtopic, αλλα ΟΦΕΙΛΩ να το πω, Zenor ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και μερακλης...
mistr4l Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Συγνωμη για το offtopic, αλλα ΟΦΕΙΛΩ να το πω, Zenor ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και μερακλης... +1000 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Κι όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου στο συγκεκριμένο thread, καλό θα είναι οι 'καλοί' τεχνικοί να διαφημίζονται με τον ά ή β τρόπο. Υ.Γ κ. Γιάννη τουλάχιστον το laptop άνοιξε. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Τώρα για τα υπόλοιπα με την οθόνη, δεν έχω λόγια... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 +1000 Θα συμφωνήσω κι εγώ. Κι όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου στο συγκεκριμένο thread, καλό θα είναι οι 'καλοί' τεχνικοί να διαφημίζονται με τον ά ή β τρόπο. Υ.Γ κ. Γιάννη τουλάχιστον το laptop άνοιξε. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Τώρα για τα υπόλοιπα με την οθόνη, δεν έχω λόγια... Με την απεικονιση που εχει στην οθονη εινια δωρο αδωρο ...Χωρις να εχω ιδεα νομιζω δεν είναι η οθονη αλλα κατι άλλο πιο απλο αλλα ποιος να το βρει ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω και απο εδω τον συμφοριτη Zenor που ασχοληθηκε με το mac εστω χωρις προβλημα . Μου ειπε οτι 90% ειναι θεμα οθονης αλλα καλα θα ηταν πριν απο οτιδηποτε να συνδεθει με οθονη παρομιου mac για να επιβεβειωθει ή οχι αυτο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Λεω αυριο να παω στο irepair στο Μαρουσι . Εχετε να προτεινεται καποιο αλλο ? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα