Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Διορθωνεται αυτο ? Ευχαριστω. back light εχει και το πληκτρολογιο ...Γιατι επρεπε να φανταστω οτι ενννοει την οθονη ?
Zenor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Προφανώς το υγρό που προκάλεσε ζημιά στο πληκτρολόγιο έφτασε και αλλού..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Προφανώς το υγρό που προκάλεσε ζημιά στο πληκτρολόγιο έφτασε και αλλού.. Στο power button μονο ειχε γινει η ζημια αλλα αυτο παει με το πληκτρολογιο μαζι .
Zenor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Στο power button μονο ειχε γινει η ζημια αλλα αυτο παει με το πληκτρολογιο μαζι . Πώς είστε τόσο σίγουρος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Πώς είστε τόσο σίγουρος; Απο οσα μου ειπαν δυο που το ειδαν και αυτος που το αλλαξε και ενας αλλος πιο πριν . Το παραξενο ειναι πως αυτο εγινε ετσι αποτομα μετα απο σβησιμο του mac που ειχε κολησει αφαιρωντας το ρευμα .
Zenor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εκτός και αν όντως δεν έχουν συνδέσει σωστά τον κονεκτορα της οθόνης πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια..
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μου κανει εντυπωση οτι το black light δεν ειναι μερος του πληκτρολγιου αλλα μπορει να επηρεαστει με την αλλαγη του .Ετσι μου ειπαν...
Zenor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αυτοί εννοουσαν το backlight του πληκτρολογιου όχι της οθόνης! Άλλο αυτό .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Να δουμε τι θα μας πουν αυριο που θα παμε μαζι με την κορη μου , δικο της ειναι , και εγω απο mac δεν εχω ιδεα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πηγαμε σημερα στις 9 με την κορη μου το mac αλλα δεν ειχε παει ακομα ο τεχνικος . Με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο οτι το προβλημα αυτο παρουσιαζεται σε mac και πιο πολυ σε imac 27αρια και προυπηρχε πριν λεει εκει για επισκευη και θεωρησε οτι το ξερουμε και δεν μας το ειπε . ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν προυπηρχει το προβλημα !!!!Μονο τα ηχεια εχουν ενα προβλημα με χαμηλο ηχο και το ξεραμε. Θα το λυσει να ξαναδει αν μπορει να βρει κατι και θα μας παρει τηλεφωνο .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!
kriosgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται να το γράφεις με έντονα το ότι δεν προϋπήρχε . Εννοείται πως σε πιστεύουμε. Πως γίνεται ένα λάπτοπ να έχει πρόβλημα και να μην ανάβει και να μην το είχε καταλάβει η κόρη σου; Σε σβηστό macbook εργαζόταν τόσο καιρό; Όσο το ότι το πέρασε στο ντούκου που δεν άνοιγε το λάπτοπ μιας και δεν το θεώρησε σοβαρό κι ότι μάλλον θα το ξέρετε είναι πραγματικά βγαλμένο από ταινία Monty Pythons. Ήταν σίγουρα τεχνικός κι όχι ο Αποστόλης στην άλλη άκρη της γραμμής; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται να το γράφεις με έντονα το ότι δεν προϋπήρχε . Εννοείται πως σε πιστεύουμε. Πως γίνεται ένα λάπτοπ να έχει πρόβλημα και να μην ανάβει και να μην το είχε καταλάβει η κόρη σου; Σε σβηστό macbook εργαζόταν τόσο καιρό; Όσο το ότι το πέρασε στο ντούκου που δεν άνοιγε το λάπτοπ μιας και δεν το θεώρησε σοβαρό κι ότι μάλλον θα το ξέρετε είναι πραγματικά βγαλμένο από ταινία Monty Pythons. Μήπως σου δώσανε το τηλέφωνο του Αποστόλη να πάρεις; Δεν ξερω ποιον Αποστολη λες ...Αν υπαρχει λογος στειλε μου pm.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δυστυχως δεν εγινε τιποτα ...Επιμενουν οτι μολις ανοιξε το mac ειχε αυτη την εικονα ....Κατι που δεν ειχε πριν κλεισει και δεν ξαναανοιξει . Επιμενουν οτι macbook και imac ανω της 3ετιας το παρουσιαζουν. Καθαρισαν και την ταινια που συνδεει τηην οθονη χωρις αποτελεσμα απο οτι μου ειπαν Αν ξερετε καποιον που μπορει χωρις μεγαλο κοστος να δωσει λυση παρακαλω στειλτε μου προσωπικο μυνημα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα